Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ανακοίνωση χορηγίας ιστιοπλόων 470 Παπουτσόγλου - Ορφανού

12 Ιουνίου, 2017

Ανακοίνωση χορηγίας ιστιοπλόων 470 Παπουτσόγλου - Ορφανού

O κλάδος Λιανικής & Marine της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα χορηγική συνεργασία στο χώρο της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, με το φιλόδοξο δίδυμο Γιάννη Ορφανού και Βασίλη Παπουτσόγλου.

Τα καταξιωμένα στο χώρο της θάλασσας προϊόντα ΥΑΜΑΗΑ, τα οποία φημίζονται για την απαράμιλλη αξιοπιστία τους, και το ανερχόμενο e-shop www.motodirect.gr  που διαθέτει τα πάντα για τον δικυκλιστή, θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες προβολής, τόσο στο σκάφος, όσο και σε στοχευμένες δραστηριοτήτες των δύο αθλητών.

Οι αθλητές αγωνίζονται στην κατηγορία 470, έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές επιτυχίες και ανήκουν στο δυναμικό του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά. Διακρίνονται για τη μαχητικότητα, τον ενθουσιασμό, την ομαδικότητα,  το πάθος τους για νίκες και φυσικά το ήθος τους, ιδιότητες που συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της εταιρίας και αποτέλεσαν τον κύριο λόγο για αυτή τη χορηγία.

Ο διευθυντής του κλάδου Λιανικής & Marine κ. Γιώργος Λειβαδίτης, δήλωσε: «Τα παιδιά αυτά αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς νέους. Αισθάνομαι υπερήφανος όταν στηρίζουμε τέτοιους αθλητές και ανθρώπους που θέτουν υψηλούς στόχους και τους υπηρετούν με άοκνη προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα. Είμαι σίγουρος πως πλείστες από τις αξίες των brands που διαχειριζόμαστε, καθρεπτίζονται σε τέτοιες προσπάθειες ευγενούς άμιλλας. Καλή επιτυχία στο Βασίλη και το Γιάννη που κυνηγούν τα όνειρά τους!»

Tags
Μοτοδυναμική ΑΕ Yamaha Παπουτσόγλου Ορφανού Λειβαδίτης Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά
Comodo SSL