Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ανακοίνωση της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων

7 Οκτωβρίου, 2015

Ανακοίνωση της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων

Ο Πρόεδρος της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων κ. Χρήστος Μήτσιος και το ∆.Σ. του συλλόγου, συγχαίρουµε θερµά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της οµάδας µας που συµµετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα αλιείας από την ακτή του έτους 2014, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Κιάτο, όπου έγινε ο Εθνικός Τελικός αγώνας.
Η Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος σύλλογος, µε τους αθλητές Παπιδάκη Αντώνη και Σκούρτη Γιάννη. Πρωταθλητής Ελλάδος αθλητής είναι ο Παπιδάκης Αντώνης, αθλητής της Ακαδηµίας.
Πρωταθλήτρια Ελλάδος αθλήτρια είναι η Τίνα ∆ηµητρίου, αθλήτρια της Ακαδηµίας (Art Fishing Team).
Tο µεγαλύτερο ψάρι στο σύνολο των έξι αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος, αλίευσε ο αθλητής της Ακαδηµίας Αντώνης Παπιδάκης. Οι αθλητές της Ακαδηµίας Παπιδάκης και Σκούρτης, είναι µέλη της Εθνικής Οµάδας.
Στην Προ Εθνική Οµάδα Ελλάδος συµπεριλαµβάνονται οι αθλητές της Ακαδηµίας Μιχάλης Πιρπιλίδης, Απόστολος Τσάντος και Γιώργος Αποστολίδης. Αθλητές και αθλήτριες της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων, σας ευχαριστούµε που µας χαρίσατε ΟΛΟΥΣ τους τίτλους του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος αλιείας από την ακτή του έτους 2014!
Μας κάνατε πραγµατικά υπερήφανους, όχι µόνο για τις αγωνιστικές σας επιδόσεις, αλλά και για το ήθος, το κέφι, την αγωνιστική διάθεση και το οµαδικό πνεύµα που δείξατε, σε όλη τη σειρά των αγώνων.
Σας ευχαριστούµε!

Για το ∆.Σ., Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL