Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αναβολή και για την Διεθνή Έκθεση Σκαφών Dubai Boat Show 2020

4 Μαρτίου, 2020

Αναβολή και για την Διεθνή Έκθεση Σκαφών Dubai Boat Show 2020

Αναβάλλεται η μεγαλύτερη θαλάσσια εκδήλωση στο Ντουμπάι λόγω της έξαρσης του κορονοΐου, θα πραγματοποιηθεί αργότερα σε νέα ημερομηνία τον Νοέμβριο.

Η 28η έκθεση Dubai International Boat Show, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα (Τρίτη 10 Μαρτίου έως Σάββατο 14 Μαρτίου) στο φημισμένο λιμάνι του Ντουμπάι στη Dubai Marina, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Η δήλωση στην ιστοσελίδα του Dubai Boat Show αναφέρει:

“Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελισσόμενες παγκόσμιες εξελίξεις γύρω από τον ιό COVID-19, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (Dubai World Trade Centre) του Ντουμπάι παρακολουθεί στενά την κατάσταση, ιδιαίτερα όσον αφορά τους βασικούς μας ενδιαφερόμενους και τις συμμετέχουσες αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο σε όλες τις επερχόμενες εκπομπές μας.

Ενώ τα ΗΑΕ παραμένουν απολύτως ασφαλή για ταξίδια και έχουν αναπτύξει τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ιατρικής και υγιεινής, αναγνωρίζουμε πλήρως ότι για ορισμένες ειδικές παρουσιάσεις, η μεγάλη πλειοψηφία των βασικών συμμετεχόντων είναι σημαντική για το πρόγραμμα της εκδήλωσης που δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει λόγω περιορισμών την πατρίδα τους.

Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε στενά για να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ότι θωρακίζεται η διεξαγωγή μιας επιτυχημένης συμμετοχής, σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες περιόδους “.

Η αναπρογραμματισμένη εκδήλωση θα συμπέσει πλέον με το Expo 2020 του Ντουμπάι και υπόσχεται να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη για όλους.

Tags
Έκθεση σκαφών Dubai Marina Dubai Boat Show [jetpack-related-posts]
Comodo SSL