Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αναβολή του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Aegean Regatta 2020 λόγω COVID 19

16 Ιουλίου, 2020

Αναβολή του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Aegean Regatta 2020 λόγω COVID 19

Αναβολή Θεσμικών Εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπως γνωρίζετε, έχει θεσμοθετήσει πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό του νησιωτικού χώρου. Είναι ένα είδος γιορτής που φέρνει κοντά τους κατοίκους των νησιών με τους συμμετέχοντες της κάθε θεσμικής εκδήλωσης, ενώ παράλληλα αποτελούν μέσον για την τουριστική προβολή των νησιών.

Εφέτος ο διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Aegean Regatta 2020 είχε επετειακό χαρακτήρα, με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την έναρξή του. Η άρτια διοργάνωση των θεσμικών εκδηλώσεων απαιτούσε προετοιμασία από την προηγούμενη χρονιά. Φέτος όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω της πανδημίας του COVID 19 και των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

Προκειμένου να διατηρηθεί ο άρτιος χαρακτήρας και ο σκοπός των θεσμικών εκδηλώσεων, αλλά και να διαφυλαχθεί η υγεία των κατοίκων των νησιών, οι θεσμικές εκδηλώσεις της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής αναβάλλονται για τη φετινή χρονιά.

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν το 2021 με την ανάλογη προετοιμασία της διοργάνωσης και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Tags
Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες Aegean Regatta [jetpack-related-posts]
Comodo SSL