Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ανδρος: 43χρονος κωπηλάτης SUP γίνεται ο πρώτος που πληρώνει για τη... διάσωσή του

15 Φεβρουαρίου, 2020

Ανδρος: 43χρονος κωπηλάτης SUP γίνεται ο πρώτος που πληρώνει για τη... διάσωσή του

Τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας μετατρέπονταν σωστικά σε τολμηρούς που αναζητούσαν το τέλειο κύμα ή τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η αλλαγή νομοθεσίας (ουσιαστικά η ενεργοποίηση της κείμενης Νομοθεσίας) για όσους αψηφούν τις ενημερώσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα από Λιμενικές Αρχές και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες (Πολιτική Προστασία) έφερε το πρώτο πρόστιμο στις Κυκλάδες σύμφωνα με το naxopress.gr

Η σχετική ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Άνδρου, όπου 43χρονος κωπηλάτης Όρθιας Κωπηλασίας (SUP) δέχτηκε μεν το σωσίβιο όταν βρέθηκε σε ανάγκη, όμως στην άκρη του σωσιβίου υπήρχε και ο λογαριασμός για την ενεργοποίηση σκάφους του Λιμενικού Σώματος, όπως σχετικά γράφει στο δημοσίευμα του το naxospress.

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Ενημέρωσης:

“Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γαυρίου Άνδρου μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την αδυναμία προσέγγισης στην ακτή 43χρονου κωπηλάτη όρθιας κωπηλασίας (SUP), ο οποίος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή  ”Κυπρί” ν. Άνδρου.

Άμεσα για την περιοχή εκκίνησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  και απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Ο 43χρονος εντοπίστηκε και περισυνελλέγει από το περιπολικό σκάφος καλά στην υγεία του και στη συνέχεια  μεταφέρθηκε στο λιμένα Γαυρίου. Από τη Λιμενική Αρχή Γαυρίου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων”.

Πηγή: https://www.naxospress.gr

Tags
Άνδρος Θαλάσσια Διάσωση Λιμενική Αρχή Άνδρου
Comodo SSL