Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντιπροσωπεία της Ε.Ο.Υ.Δ.Α στο ΥΠ.ΕΘ.Α σε σύσκεψη για ειδικές δράσεις καταδύσεων

Αντιπροσωπεία της Ε.Ο.Υ.Δ.Α στο ΥΠ.ΕΘ.Α σε σύσκεψη για ειδικές δράσεις καταδύσεων

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπό την Προεδρία του ΥΕΘΑ κου Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κου Αποστολάκη Ευάγγελου. Στην σύσκεψη παρευρίσκονταν υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΝ, της ΔΥΚ, του Στρατού Ξηράς και του Λ.Σ. Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο κος Κόκκινος από τόν Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων και ο κος Αργυρακόπουλος Άγγελος.

eoyda-katadyseis-c Η ΕΟΥΔΑ παρευρέθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ρακαντά, τον Αντιπρόεδρο κ. Αναγνώστου, τον Γ. Γραμματέα κ. Γαλήνα, τον κ. Μπέλλο, τον κ. Τζανουδάκη, τον κ. Πρά και τον κ. Καμπάνη.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ευρύτερη συνεργασία της ΕΟΥΔΑ με το ΥΠΕΘΑ σε καταδυτικά θέματα, καθώς και η διαδικασία βύθισης πλοίων του ΠΝ για να καταστούν επισκέψιμα ναυάγια, γεγονός το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία και ενδιαφέρον από την καταδυτική κοινότητα.

eoyda_logoΤο ΔΣ της ΕΟΥΔΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κ. Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τη θερμή υποδοχή και τη διάθεση επίλυσης θεμάτων που αφορούν τις καταδύσεις

Tags
ΕΟΥΔΑ Κατάδυση Αυτόνομη Κατάδυση Πάνος Καμμένος
Comodo SSL