Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Απίστευτο ατύχημα με τρέιλερ και σκάφος (Video)

16 Ιανουαρίου, 2020

Απίστευτο ατύχημα με τρέιλερ και σκάφος (Video)

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

Η οδήγηση έχοντας πίσω ένα τρέιλερ -και μάλιστα με ένα αρκετά μεγάλο σκάφος- είναι μία συνθήκη που απαιτεί αρκετή γνώση, τήρηση όλων των κανόνων και βέβαια υπομονή.

Υπομονή πάντως δεν είχε ο άνθρωπος που οδηγούσε το pick-up σέρνοντας πίσω ένα σκάφος στην Αυστραλία, όταν αποφάσισε να κάνει προσπέραση σε ένα άλλο όχημα που μάλλον τον καθυστερούσε.

Η ταχύτητα που ανέπτυξε θα πρέπει να ξεπερνούσε τα 110 χλμ/ώρα, όταν το σκάφος άρχισε να μετακινείται δεξιά και αριστερά, κάνοντας την κλασική αντίδραση ενός τρέιλερ που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο.

Η συνέχεια είναι η αναμενόμενη. Δύσκολα επανέρχεσαι από τέτοιες καταστάσεις, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός είναι ιδιαίτερα τυχερός που κατάφερε να βγει χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς. Το σκάφος πάντως έπαθε μεγάλες ζημιές.

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν και για τους εν Ελλάδι αντίστοιχους οδηγούς οι οποίοι -ιδίως το καλοκαίρι- κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι αγνοώντας νόμους όχι μόνο του ΚΟΚ αλλά και της Φυσικής.

caranddriver.gr | Κείμενο: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ

Tags
Τρέιλερ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL