Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αποστολή Ο.Φ.Σ.Ε. Κύθηρα - Αντικύθηρα «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου - Ελλάδος Εικόνες

9 Μαΐου, 2023

Αποστολή Ο.Φ.Σ.Ε. Κύθηρα - Αντικύθηρα «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου - Ελλάδος Εικόνες

 Ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε), στο πλαίσιο του προγράμματος των Αποστολών «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου – Ελλάδος Εικόνες» τόλμησε και πραγματοποίησε την 24η αποστολή του στο πανέμορφο νησί των Κυθήρων και στο Ακριτικό Νησί των Αντικυθήρων το διάστημα 28/04 – 01 Μαΐου 2023.

35 φουσκωτά σκάφη με 140 άτομα, μέλη και φίλους του Ομίλου, βρέθηκαν στο νησί των Κυθήρων στο γραφικό Καψάλι, με την Συμμετοχή της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας και ένα σκάφος εξοπλισμένο, για πρώτες βοήθειες αλλά και Μεγάλη συμμετοχή των Ομίλων από την Κρήτη του Παγκρήτιου & Της Λέσχης των Χανίων με 18 Φουσκωτά σκάφη και 80 άτομα.

Επίσης συμμετείχαν 2 φουσκωτά από τον Όμιλο της Σύρου και της Χαλκίδας. Το Σάββατο πρωί 5 φουσκωτά σκάφη και 25 Άτομα με μέλη του Δ.Σ. και μέλη του Ο.Φ.Σ.Ε. & του Ομίλου της Σύρου Πραγματοποιήθηκε αποστολή Στα Αντικύθηρα για την παράδοση Ιατροφαρμακευτικού Υλικού όπου μας περίμεναν Ο Προέδρος οι κάτοικοι και ο Γιατρός του νησιού.

Παράλληλα στο Λιμάνι του Καψαλίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Α΄ Βοηθειών από την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία κατά την οποίο η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη.

Έτσι Λοιπόν το μεσημέρι, παρουσία των τοπικών αρχών αλλά και πολλών κατοίκων και φορέων του νησιού καθώς και μελών των Ομίλων, παραδόθηκε ο εξοπλισμός, και τα απαραίτητα υλικά που καλυφθήκαν στο μεγαλύτερο μέρος από τους χορηγούς μας και τα μέλη μας για το Ιατρείο, το Δημοτικό σχολείο, το Λιμεναρχείο και το Νηπιαγωγείο του νησιού.

Μεγάλος Χορηγός της Αποστολής μας ήταν οι εταιρείες : Ofilia Luxury Travel & VIP Transfer Expiriences.

Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο Μεγάλος Χορηγός σε Ιατροφαρμακευτικό Υλικό – Τεχνική & Γραφική Ύλη για τα σχολεία – Νηπιαγωγεία και παιδικού σταθμού.

Ασφάλειες Μινέττα: Εξοπλισμός για τον Παιδικό Σταθμό.

Εταιρεία Ιατρικών ειδών Medic plan: Εξοπλισμός Δημοτικού Σχολείου.

Εταιρεία Παιδικών Ρούχων Καραμέλα: Παιδικός Ρουχισμός για παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

Εταιρεία Ναυτιλιακών EVAL: Εξοπλισμός Ιατροφαρμακευτικού Υλικού & Τεχνική Γραφική ύλη παιδικού σταθμού.

Εταιρεία ψηφιακών Εκτυπώσεων KARTA NET, Έντυπο Υλικό του Ο.Φ.Σ.Ε.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ευστράτιο Χαρχαλάκη ,τον Προέδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Καλίγερο, Επίσης τους Παναγιώτη Γιαννιώτη & Σπύρο Κασιμάτη με την Ομάδα τους καθώς και όλους τους φορείς του νησιού που βοήθησαν για την διεξαγωγή της 24ης αποστολής του Ο.Φ.Σ.Ε.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν, τα οποία είναι και χορηγοί, καθώς και όλους τους φίλους του Ο.Φ.Σ.Ε. που συμμετείχαν δυναμικά από Κρήτη Σύρο και Χαλκίδα στην 24η Αποστολή «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου – Ελλάδος Εικόνες» Κύθηρα – Αντικύθηρα.

default

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Κύθηρα Αντικύθηρα Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου ΟΦΣΕ
Comodo SSL