Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Αποστολή στο Πόρτο Χέλι για το C16 600 On Tour: Greece FPT Industrial - ΤΕΚΜΑΡ

30 Αυγούστου, 2023

Αποστολή στο Πόρτο Χέλι για το C16 600 On Tour: Greece FPT Industrial - ΤΕΚΜΑΡ

Το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, η εταιρία ΤΕΚΜΑΡ, αποκλειστικός διαθέτης της FPT Industrial (µέλος του Οίκου IVECO GROUP) για την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσίασε σε µια εντυπωσιακή εκδήλωση τον καινοτόµο κινητήρα C16 600 FPT, σχεδιασµένο για τους επαγγελµατίες της θάλασσας.

Το Σάββατο 6 Μαΐου, ο ιδρυτής και εκπρόσωπος της ΤΕΚΜΑΡ, κ. Σταµάτης Μπενάρδος µαζί µε την κα. Κατερίνα Μπενάδου και µία οµάδα από την FPT Industrial µε επικεφαλής τον κ. Guglielmo Tumarello, διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας στην Ευρώπη, έκαναν µία σύντοµη αναδροµή στην πορεία και την εξέλιξη της FPT Industrial και στην συνέχεια παρουσίασαν στο κοινό τον νέο κινητήρα.

Το αξιόπιστο αυτό µοντέλο έχει τα χαρακτηριστικά της µεγαλύτερης αντοχής και υψηλής απόδοσης ακόµα και σε σκάφη εργασίας, συνδυάζοντας παράλληλα την χαµηλή κατανάλωση καυσίµου (270g/ kWh) αλλά και τον µικρό του όγκο, σε σύγκριση µε άλλα µοντέλα της κατηγορίας του.

Πρόκειται για έναν εξακύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 16 λίτρων, µέγιστης ιπποδύναµης 600 HP (441 kW) / 1800 rpm – ρύθµιση για σκάφη εργασίας – ο οποίος συµµορφώνεται πλήρως µε τους κανονισµούς περί µη µόλυνσης του περιβάλλοντος και συνοδεύεται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Στην συνέχεια αναπτύχθηκαν τα πλεονεκτήµατα του κινητήρα αυτού σε σχέση και µε προηγούµενα µοντέλα κινητήρων της ίδιας οικογένειας (CURSOR FAMILY) ενώ παρουσιάστηκαν και περιπτώσεις σκαφών ανά τον κόσµο που είτε έχουν αντικαταστήσει προηγούµενους τύπους κινητήρων µε τον συγκεκριµένο είτε έχουν εξ ‘αρχής εφοδιαστεί µε αυτόν.

Οι συµµετέχοντες στην εκδήλωση είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ενηµερωθούν σχετικά µε τις νέες προτάσεις του FPT Customer Service, σχεδιασµένες για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών, όπως η νέα εφαρµογή MYFPT APP, οι τηλεµατικές εφαρµογές, η επέκταση εγγύησης των κινητήρων και άλλα.

Την Κυριακή 7 Μαΐου, οι συµµετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν ζωντανά την πρώτη εφαρµογή του συστήµατος τηλεµατικών εφαρµογών στην Ελλάδα, τοποθετηµένο σε θαλάσσιο ταξί εφοδιασµένο µε κινητήρα της σειράς NEF (N67ENTM45) ενώ στη συνέχεια και µε την ευκαιρία µιας περιήγησης στο νησί των Σπετσών, δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσουν την εµπειρία των κινητήρων της FPT Industrial εν πλω.

Την εκδήλωση τίµησαν µε την παρουσία τους περισσότερα από 200 άτοµα, ανάµεσα σε αυτούς πελάτες της εταιρίας, συνεργάτες, στελέχη των ελληνικών ιχθυοκαλλιεργειών, µέλη ναυπηγείων, εκπρόσωποι των Λιµενικών αρχών και των Νηογνωµόνων, εκπρόσωποι του τύπου καθώς και µέλη του δικτύου συνεργατών της ΤΕΚΜΑΡ.

Περισσότερες φωτογραφίες από το event εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=BoatFishing&set=a.639380508204464

Πληροφορίες:

ΤΕΚΜΑΡ Ε.Π.Ε
website: www.tekmar1.gr
Τηλέφωνο: +302104833196

Tags
πετρελαιοκινητήρες ΤΕΚΜΑΡ FPT Industrial Κινητήρας Πετρελαιοκινητήρας Ναυτικοί κινητήρες
Comodo SSL