Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Άρση μέτρων – τι αναμένεται να αλλάξει στο ψάρεμα και στο σκάφος

31 Μαρτίου, 2021

Άρση μέτρων – τι αναμένεται να αλλάξει στο ψάρεμα και στο σκάφος

Μετακίνηση για ψάρεμα το Σαββατοκύριακο και με αυτοκίνητο – ως 3 άτομα – θα επιτρέπονται και οι διαδημοτικές μετακινήσεις – αναμένεται το ΦΕΚ για περισσότερες λεπτομέρειες

Το «μονοπάτι» της σταδιακής άρσης του lockdown ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Ανέφερε ότι δοκιμαστικά οι δραστηριότητες θα ανοίξουν με μέτρα, αποστάσεις και μάσκες, τα νέα μέτρα δεν επιτρέπουν χαλάρωση.

Ανακοινώθηκε πως θα επιτραπούν από το Σάββατο 3 Απριλίου, και για κάθε Σαββατοκύριακο, οι διαδημοτικές μετακινήσεις για υπαίθριες δραστηριότητες με τη χρήση του κωδικού 6 στα SMS προς το 13033 με περιορισμό στον αριθμό των ατόμων, πιο συγκεκριμένα μόνο για τρία άτομα ή για οικογένεια.

Έχοντας σαν δεδομένο ότι στις υπαίθριες δραστηριότητες ανήκει και το ψάρεμα όπου με το τελευταίο ΦΕΚ ανήκει στις εξαιρέσεις, αναμένουμε ότι η χαλάρωση των Σαββατοκύριακων θα αφορά και αυτό, όπως και τη χρήση σκάφους ως 8 μέτρων.

Αναμένεται ΦΕΚ για περισσότερες διευκρινήσεις

Ανοίγουν τα καταστήματα λιανεμπορίου από τη Δευτέρα, με sms στο 13032, εκτός από τα πολυκαταστήματα, το άνοιγμα των οποίων θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα. Πιο αναλυτικά:

– Επιτρέπεται από τη Δευτέρα (05.04) το λιανεμπόριο πλην των εμπορικών κέντρων, με χρήση ειδικού κωδικού άπαξ και με χρονικό όριο τριών ωρών την ημέρα.
– Επιτρέπεται πώληση και εκτός καταστήματος με ραντεβού, αλλά και εντός καταστήματος επίσης με ραντεβού.
– Επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με μέγιστο όριο τους 20 πελάτες

Η λειτουργία για τα σχολεία θα επαναξιολογηθεί από την επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα θα ανοίξουν κάποιες τάξεις από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου

Tags
Ψάρεμα απαγορεύσεις Απαγόρευση Αλιείας Απαγόρευση Ψαρέματος Κορονοϊός Νίκος Χαρδαλιάς άρση απαγόρευσης αλιείας Lockdown
Comodo SSL