Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας Αλιείας µε φελλό µε τις τεχνικές Εγγλέζικο & Μπολονέζ του Ν.Ο.Καρύστου

14 Οκτωβρίου, 2015

Αγώνας Αλιείας µε φελλό µε τις τεχνικές Εγγλέζικο & Μπολονέζ του Ν.Ο.Καρύστου

Με µεγάλη επιτυχία πραγµατοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεµβρίου ο φιλικός αγώνας αλιείας µε φελλό µε τις τεχνικές εγγλέζικο και µπολονέζ που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όµιλος Καρύστου στις λιµενικές εγκαταστάσεις ΕΤΑ στο ΣΕΦ. Στον αγώνα συµµετείχαν 25 οµάδες από όλη την Ελλάδα. Ο δυνατός βοριάς, η γνωστή τράπεζα αγώνα για τους περισσότερους συµµετέχοντες, η άριστη διοργάνωση, η φιλική ατµόσφαιρα αλλά και τα ψάρια που κυκλοφορούσαν συνεφέρανε στο να γίνει ένας δυνατός αγώνας όπου όλοι έµειναν ικανοποιηµένοι.
Μετά το πέρας του πεντάωρου ψαρέµατος και το ζύγισµα των αλιευµάτων πρώτη νικήτρια οµάδα µε αρκετά µεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες αναδείχτηκε η οµάδα του Ν.Ο.Καρύστου αποτελούµενη από τους Μάνο Μελετίου και Γιώργο Βασιλάτο. ∆εύτερη οµάδα η Ακαδηµία Σαλαµίνας µε τη Τερέζα Ζούλη και το ∆ηµήτρη Χρυσανθόπουλο και τρίτη η οµάδα επίσης της Ακαδηµίας Σαλαµίνας µε τους Χάρη Τσέπελα και Αλέκο Σαπουνάκη. Κύπελλο µεγαλύτερου ψαριού ο Μάνος Μελετίου ενώ κύπελλο µικρότερου αθλητή δόθηκε στο Μανώλη Περιβολάρη.
Αλυτάρχης του αγώνα ο έφορος αλιείας του Ν.Ο.Καρύστου Τάσος Περιβολάρης ενώ την επιτροπή συµπλήρωναν η ∆έσποινα Κεφάλα και ο Αθανάσιος Κουτσουρέλης. Χορηγός της µαλάγρας η εταιρεία GFS ενώ δωροθέτες οι εταιρείες και τα καταστήµατα: Arcofil, TIXI, Παναγιώτα Πατούνη, Γιώργος ∆ηλαβέρης, Άκης Τηνιακός και Γιώργος Νούσιας.

Comodo SSL