Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας αλιείας µε φελλό στη λίµνη Υλίκη

18 Οκτωβρίου, 2015

Αγώνας αλιείας µε φελλό στη λίµνη Υλίκη

Την Κυριακή 2 Νοεµβρίου 2014, διεξήχθη στο µαγευτικό περιβάλλον της λίµνης Υλίκης, ο πολύ επιτυχηµένος διασυλλογικός αγώνας αλιείας µε φελλό, τον οποίο διοργάνωσε η Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων.
Στον αγώνα συµµετείχαν 29 αθλητές, µεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες και δύο νέοι κάτω των 18 ετών. Μικρότερος αθλητής του αγώνα ήταν ο 11χρονος ∆ηµήτρης Ελευθερίου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν σχετικά καλές, αλλά επειδή όλες τις προηγούµενες ηµέρες έβρεχε, υπήρχε πολύ λάσπη που δυσκόλεψε αρκετά τους συµµετέχοντες.
Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές, και ο αθλητής της Ακαδηµίας Γιώργος Αποστολίδης, µε το µεγαλύτερο ψάρι του αγώνα.
Επίσης βραβεύτηκαν οι τρεις νέοι αθλητές, οι Γιάννης Καραµπέτσος και ∆ηµήτρης Ελευθερίου της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων, και ο Ιωάννης Κουτσουρέλης του ΝΟ Καρύστου , καθώς και η Νατάσα Μαρίνου της Ακαδηµίας και ο Ηλίας Ελευθερίου, οι οποίοι συµµετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα αθλητικής αλιείας.

akadimia_logo

Η Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Μυλωνά, ∆ιευθυντή του τµήµατος Αλιείας της Π.Ε. Βοιωτίας, και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Μπουρδούκη για την έκδοση της άδειας τέλεσης του αγώνα. Επίσης, τις κυρίες ∆εσποτίδου και Χριστοφόρου της ΕΟΥ∆ΑΠ, για την έγκριση διεξαγωγής του αγώνα για πρώτη φορά στην λίµνη Υλίκη, από την οποία υδρεύεται η Αθήνα. Επίσης ευχαριστούµε τους χορηγούς µας επικοινωνίας, το περιοδικό Boat & Fishing in Greece και το www.carpmania.gr. Τέλος, ευχαριστούµε από καρδιάς την κα Σωτηρία Τάγαρη, για την προσφορά της ως κριτής του αγώνα.

Comodo SSL