Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εθνικός τελικός αλιείας µε φελλό 2013

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Εθνικός τελικός αλιείας µε φελλό 2013

Ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα αλιείας µε φελλό (εγγλέζικο – µπολονέζ) του έτους 2013, µε τη διεξαγωγή του Εθνικού Τελικού που πραγµατοποιήθηκε στο Καρλόβασι Σάµου, το Σάββατο 13 Απριλίου. ∆ιοργανωτής σύλλογος, όπως είναι αυτονόητο, ο ΝΑΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ. Να σηµειωθεί ότι είχαν προηγηθεί άλλοι τέσσερις αγώνες σε Κιάτο, Πειραιά (ΣΕΦ) και Κάρυστο όπου έλαβαν µέρος έξι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

samos_2 samos_7 samos_8 samos_9
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, αφού κατά τη διάρκειά του η θερµοκρασία άγγιξε τους 19ο C, ενώ οι Ν- Ν∆ άνεµοι δεν ξεπέρασαν σε ένταση τα 3 µποφόρ.
Πρωταθλητής Ελλάδος για την αλιεία µε φελλό από λιµενικές εγκαταστάσεις για το έτος 2013, αναδείχθηκε ο αθλητής του ΝΑΟΚ Γιώργος Καραµανώλης, µε συντελεστή 7 και Πρωταθλητής  Ελλάδος Σύλλογος ανακηρύχθηκε ο ΝΑΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ, µε την οµάδα των αθλητών του, Γ. Καραµανώλη, Α. Μιχαηλίδη και Β. Μαραγκό.

samos_1 samos_5 samos_6samos_4
Μετά την εξαγωγή των αποτελεσµάτων, σχηµατίστηκε και η 6µελής εθνική οµάδα µε τους έξι πρώτους του πρωταθλήµατος στο σύνολο του ατοµικού, οι οποίοι θα µας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσµιο της Ισπανίας.

samos_3
Τις απονοµές ακολούθησε γλέντι µε ζωντανή µουσική και φαγητά,
που είχαν ετοιµάσει οι εθελόντριες του οµίλου.
Κατά την οµιλία του, ο πρόεδρος κ. Μάκης Αϊδίνης δήλωσε, ότι αυτή η διοργάνωση ήταν άλλη µία επιτυχής δοκιµασία η οποία στέφθηκε µε επιτυχία για το σύλλογο, και εξέφρασε δηµόσια την επιθυµία του συλλόγου, να αναλάβει τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήµατος στο Καρλόβασι,
το 2014.

samos_10

Στους αθλητές που διακρίθηκαν προσφέρθηκαν δώρα από τους χορηγούς του αγώνα, την Tubertini και τον κ. Γιάννη Φραγκούλη, και την SIM Α.Ε. και τον κ. Σταύρο Σηµαιοφορίδη. Μάλιστα ο
κ. Σηµαιοφορίδης, ως χορηγός της οµάδας αγωνιστικής αλιείας του ΝΑΟΚ, ανακοίνωσε ότι θα καλύψει τα έξοδα του Πρωταθλητή Γ. Καραµανώλη για τη συµµετοχή του στο Παγκόσµιο.

pinakas_1

pinakas_2

pinakas_3

 

 

Comodo SSL