Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Αλιείας 2014 µε φελλό στα εσωτερικά ύδατα

9 Οκτωβρίου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Αλιείας 2014 µε φελλό στα εσωτερικά ύδατα

Με µεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαβατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Αλιείας µε φελλό στα εσωτερικά ύδατα. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στη µαγευτική λίµνη Σµοκόβου στην Καρδίτσα µε την έγκριση της Ε.Ο.Υ.∆.Α. και τη διοργάνωση του συλλόγου Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας «Νικόλαος Πλαστήρας». Χορηγοί επικοινωνίας του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήµατος µε φελλό στα εσωτερικά ύδατα ήταν το περιοδικό BOAT & FISHING IN GREECE, το περιοδικό ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ καθώς και η ιστοσελίδα carpmania.gr
Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα διεξήχθει µέσα από (2) δύο αγώνες (5) πέντε ωρών έκαστος στους οποίους συµµετείχαν (18) δεκαοχτώ αθλητές από (7) επτά συλλόγους της δύναµης της Ε.Ο.Υ.∆.Α. Παρά την έντονη ζέστη που επικράτησε κατά τη διάρκεια του Σαβατοκύριακου, οι διαγωνιζόµενοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες ενός τόσο δύσκολου και κουραστικού Πρωταθλήµατος όπως είναι αυτό του φελλού. Με τον υδράργυρο λοιπόν στους 34+ βαθµούς συνεχώς και τα ψάρια να έχουν όρεξη, κανένας από τους 18 δε σταµάτησε να προσπαθεί να βγάλει όλο και περισσότερα ψάρια για µία θέση στη γενική κατάταξη. Συνολικά και τις 2 ηµέρες του αγώνα αλιεύθηκαν 115 κιλά και 660 γραµµάρια ποσότητα που αποτελεί ρεκόρ στην Ελλάδα για την τεχνική του φελλού. Φυσικά σύµφωνα µε τον κανονισµό ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΖΩΝΤΑ!
Το πεδίο του αγώνα ήταν χωρισµένο σε (3) τρείς τοµείς και έγιναν (2) δύο κληρώσεις σε κάθε αγωνιστική, µία για τον τοµέα κάθε αθλητή και µία για τη θέση στον τοµέα.
Το µεγαλύτερο αλίευµα του 1ου αγώνα αλίευσε ο αθλητής του ΤΡΙΤΩΝ κ. Σωφρονιάδης Ευθύµιος και ήταν ένας κυπρίνος βάρους 960 γραµµαρίων.
Το µεγαλύτερο αλίευµα του 2ου αγώνα αλίευσε ο αθλητής του ΑΣΕΑΚ κ. Κυριτσόπουλος Στέφανος και ήταν ένας κυπρίνος βάρους 1500 γραµµαρίων, ψάρι που αποτελεί και το µεγαλύτερο αλίευµα του πρωταθλήµατος.
Με την λήξη του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήµατος αλιείας µε φελλό στα εσωτερικά ύδατα, συγκροτήθηκε σύµφωνα µε τον Κανονισµό η Εθνική Οµάδα Ελλάδος ως εξής:
ΣΩΦΡΟΝΙΑ∆ΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΤΡΙΤΩΝ
ΤΣΕΠΕΛΑΣ ΧΑΡΗΣ- ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ – ΝΑΟΚ
ΜΙΧΑΗΛΙ∆ΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΤΡΙΤΩΝ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΑΣΕΑΠ
ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΑΝΟΣ – Ν.Ο.Καρύστου.

Εθνική οµάδα

Εθνική οµάδα

Σωφρονιάδης Ευθύµιος, TΡΙΤΩΝ. Πρώτος νικητής, µεγαλύτερο αλίευµα

Σωφρονιάδης Ευθύµιος, TΡΙΤΩΝ. Πρώτος νικητής, µεγαλύτερο αλίευµα

Comodo SSL