Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα από την ακτή 2014 - 1η αγωνιστική

6 Οκτωβρίου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα από την ακτή 2014 - 1η αγωνιστική

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, διεξήχθη η 1η αγωνιστική ηµέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος αλιείας από την ακτή για το έτος  2014, στην παραλία Φάρος της Αυλίδας.
Στο Πρωτάθληµα αυτό συµµετέχουν επτά σύλλογοι της δύναµης της ΕΟΥ∆Α µε συνολικά 61 αθλητές, όπως επίσης πέντε (5) νέα  παιδιά κάτω των 18 ετών, καθώς και πέντε (5) γυναίκες, ως εξής:

ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Σκούρτης Γιάννης, Σαπουνάκης, Αλέξανδρος (ΑΡΧΗΓΟΣ), Φλουρής, ∆ηµήτρης, Παπιδάκης Αντώνης,
Παπαϊωάννου Στάθης, Ιωαννίδης Παντελής, Ψιλάκης Γιώργος, Τριανταφυλλίδης Μιχάλης,
Πιρπιλίδης Μιχάλης, Σκλαβενίτης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Καραµπέτσος Γιάννης (U18),
Παπιδάκης Σαράντης, Τσάντος Απόστολος, ∆ηµητρίου Σταµατίνα, Χρυσανθόπουλος ∆ηµήτρης,
Ζούλη Τερέζα, Καµπαϊλής Στέφανος, Καµπαϊλής Σάββας (U18), Ντάνης Σταύρος, ∆ροµπίλης  Γιάννης Μωραϊτης Νίκος, Σταµατίκος Μιχάλης, Κάβουρα Μαρία, Πιτσάκης Μιχάλης, Βλυσσίδης Γιάννης, Αγγελόπουλος Χρήστος
Α.Σ. ΑΘΛΟ∆ΡΑΣΙΣ
Τουρναβίτης ∆ηµήτρης (ΑΡΧΗΓΟΣ), Φλωρούς Γιάννης, Τσάγκου Ισιδώρα, Ντερµπεντέρης Νίκος, Καµαρόπουλος Πλάτων, Ντεµίρης Αντώνης, Λειβαδάς Γιάννης
ΝΑΟΑΠΦ
Κούρος Κώστας, ∆ευτερίγος Νίκος
ΝΑΟΚ
Σηµαιοφορίδης Παναγιώτης (ΑΡΧΗΓΟΣ), Σµίαρης Αλέξανδρος
ΝΟΙΕΣ
Κανδρής Αντώνης, Ξενουδάκης Σοφοκλής, Κωστάκης Γιάννης, Αγγελίδης Θάνος Παπαδόπουλος Αντώνης, Ράζος Άγγελος  (ΑΡΧΗΓΟΣ)
ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
Περιβολάρης Τάσος (ΑΡΧΗΓΟΣ), Λεονταρίτης Θανάσης, Κουτσουρέλης Θανάσης, Κουτσουρέλης Ιωάννης (U18)
ΤΡΙΤΩΝ F.C.
Κυριαζής Γιώργος, Σωφρονιάδης Ευθύµιος (ΑΡΧΗΓΟΣ), Σιάτρα Σοφία, Σιάτρας Γιώργος (18), Ζορµπάς Χρήστος, Παργιανός  Στέλιος, Μαραγκός Βασίλης, Βελισσάρης ∆ήµος, Παπαδάς Γιάννης, Μοσχοβάκης Κοσµάς, ∆ανέζης Μιχάλης, Μοσχοβάκης Κων/νος (U18), Βασιλαρόπουλος Βασίλης

Ο αγώνας διεξήχθη µε ιδανικές καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια, 18ο C και άπνοια 1-2 µποφόρ). Το πεδίο του αγώνα χωρίστηκε σε  πέντε (5) τοµείς -κατά τα διεθνή πρότυπα- και οι αθλητές τοποθετήθηκαν στις ψαρεύτρες τους µετά από κλήρωση.
Τα αλιεύµατα του αγώνα  δεν ήταν πολλά. Μόνο στον Ε’ Τοµέα έγινε σκληρή µάχη µεταξύ των αθλητών Φλωρού (Αθλόδρασις), Πιρπιλίδη (Ακαδηµία) και Κανδρή (ΝΟΙΕΣ) µε τελικό νικητή το Γιάννη Φλωρού,  2ο στον Τοµέα τον Πιρπιλίδη και 3ο τον Κανδρή.
Στο τέλος του αγώνα και πριν τις απονοµές στους νικητές, πραγµατοποιήθηκε η τελετή έναρξης του νέου πρωταθλήµατος, κατά την οποία οι αρχηγοί των συλλόγων παρουσίασαν τους αθλητές τους.
Σηµαιοφόροι της Ελληνικής Οµοσπονδίας, ήταν ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην ατοµική κατάταξη για την αλιεία από την ακτή έτους 2013, Γιάννης Σκούρτης, και οι Πρωταθλητές Ελλάδος στην οµαδική κατάταξη, Μιχάλης Πιρπιλίδης και Αλέξανδρος Σαπουνάκης.
Ο Αντιδήµαρχος κ. Κώστας Ρήγος,  στο χαιρετισµό του προς τους αθλητές τόνισε πως θα είναι χαρά για τον ∆ήµο Χαλκιδέων  να γίνουν και άλλοι αγώνες στην περιοχή.
Η τελετή έναρξης έκλεισε µε τον Εθνικό Ύµνο και µε πολλές ευχές από όλους για ένα καλό Πρωτάθληµα.

Το µεγαλύτερο ψάρι του αγώνα

Το µεγαλύτερο ψάρι του αγώνα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα συµµετέχει (µε συνοδό) και ο αθλητής του ΤΡΙΤΩΝΑ, Γιώργος Σιάτρας, σύµφωνα µε απόφαση του Τοµέα αλιείας από την ακτή περί συµµετοχής ΑΜΕΑ. Ο Γιώργος αλίευσε το µεγαλύτερο ψάρι του αγώνα που ήταν ένα λιθρίνι 43 εκατοστά και µας συγκίνησε όλους στην τελετή απονοµών µε την χαρά του και τους πανηγυρισµούς του. Είναι ένα παιδί που αγαπάει πολύ το ψάρεµα και το ψάρι που κατάφερε να βγάλει είναι η τρανή απόδειξη των ειδικών ικανοτήτων του. Θερµά συγχαρητήρια στους γονείς του τον Κώστα και τη Σοφία Σιάτρα που του έχουν µεταφέρει την αγάπη τους για την θάλασσα και το ψάρεµα.

Οι δύο επόµενες αγωνιστικές θα διεξαχθούν στην παραλία της Αρτέµιδας (Λούτσα) ως εξής:
2η αγωνιστική: Σάββατο 12 Απριλίου 2014 (19.00 – 24.00)
3η αγωνιστική: Κυριακή 13 Απριλίου 2014 (08.00 – 13.00)

eoyda_logo

Η ΕΟΥ∆Α ευχαριστεί θερµά το Τµήµα Αλιείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Π.Ε. Εύβοιας και όλως ιδιαιτέρως την κα Μαριάνθη Λαυρεντάκη για την έκδοση της άδειας τέλεσης του αγώνα. Είναι πραγµατικά µεγάλη χαρά να συνεργαζόµαστε µε µια Υπηρεσία που λειτουργεί εξαιρετικά και αποτελεί φωτεινό παράδειγµα προς µίµηση στον ∆ηµόσιο Τοµέα. Επίσης ευχαριστούµε την εταιρεία ΣΙΜ Α.Ε. που είναι ο αθλοθέτης του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Παναγιώτη Σηµαιαοφορίδη.
Εκφράζουµε την ευγνωµοσύνη µας στον ∆ήµο Χαλκιδέων και ειδικότερα στον Αντιδήµαρχο κ. Κώστα Ρήγο για τη θερµή φιλοξενεία στην πανέµορφη και ιστορική παραλία της Αυλίδας. Θερµά ευχαριστίες στον Αλυτάρχη του αγώνα και Αν/τη Έφορο Αλιείας της ΕΟΥ∆Α κ. Αντώνη Μιχαηλίδη και στους κριτές Ντίνα Πανταζοπούλου, Χάρη Τσέπελα, Κώστα Νατζαρίδη και Άκη Παπαδά.

Comodo SSL