Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

∆ιασυλλογικός αγώνας αλιείας στον Ωρωπό

23 Ιουλίου, 2015

∆ιασυλλογικός αγώνας αλιείας στον Ωρωπό

Την Κυριακή 25 Νοεµβρίου  διεξήχθη στην παραλία του Ωρωπού ο διασυλλογικός αγώνας αλιείας από την ακτή που διοργάνωσε µε πολύ µεγάλη επιτυχία ο σύλλογος Α.Σ. ΑΘΛΟ∆ΡΑΣΙΣ. Συµµετείχαν συνολικά  47 αθλητές.
Ο καιρός ήταν πολύ καλός για ψάρεµα και βεβαίως, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα, δεν έλλειψε το κέφι και τα πειράγµατα µεταξύ των συµµετεχόντων.

atlodrasis1nea2
Το πεδίο του αγώνα χωρίστηκε σε τέσσερεις (4) Τοµείς και τα ζεύγη των αθλητών τοποθετήθηκαν στις ψαρεύτρες τους µετά από κλήρωση. Η διάρκεια του αγώνα ήταν πέντε (5) ώρες και τηρήθηκε ο Κανονισµός της ΕΟΥ∆Α, όπως θα ισχύσει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα. Όλα τα αλιεύµατα του αγώνα µετά την καταγραφή τους και τον έλεγχο της καταµέτρησης απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον ζώντα.
Ο αγώνας είχε µόνο ατοµική βαθµολογία (ανά ζεύγος αθλητών) και µετά και τα αποτελέσµατα ανά Τοµέα προέκυψε η παρακάτω τελική  κατάταξη:

athlodrasis-pinakasnea2
Βραβεύτηκαν οι αθλητές που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στην ατοµική κατάταξη καθώς και οι νέοι ψαράδες (κάτω των 18 ετών) Γιώργος Σιάτρας, Μανώλης Παυλίδης  και Α. Παπαδάς.

Βράβευση νικητών

Βράβευση νικητών

Comodo SSL