Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

∆ιασυλλογικός αγώνας casting 12 Ιανουαρίου 2014

5 Οκτωβρίου, 2015

∆ιασυλλογικός αγώνας casting 12 Ιανουαρίου 2014

Ο ΝΑΟΑΠΦ (Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Αναβύσσου & Παλαιάς Φώκαιας), διοργάνωσε στις 12 Ιανουαρίου 2014 υπό την αιγίδα της ΕΟΥ∆Α, τον πρώτο του φιλικό, διασυλλογικό αγώνα, ο οποίος εγκαινίασε τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Με συµµετοχές που έφτασαν τις 55 και βασική συνιστώσα επιτυχίας την καλή διάθεση οργανωτών και αθλητών, ο αγώνας κύλισε οµαλά. Ο καιρός ήταν σύµµαχος στην όµορφη αυτή αθλητική συνάντηση και βοήθησε στο µέγιστο, µε ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας Με την θερµοκρασία να φθάνει τους 15ο C κατά τη διάρκεια του αγώνα, και τον άνεµο να πνέει από ανατολικός τις πρώτες ώρες και να γυρίζει σε νοτιοδυτικό µε ένταση που ποτέ δεν ξεπέρασε τα 2-3 µποφόρ, η µπουνάτσα ήταν αναµενόµενη.
Ο «οικοδεσπότης» ΝΑΟΑΠΦ υποδέχτηκε τους υπόλοιπους συλλόγους της Οµοσπονδίας και τους πολλούς φίλους ψαράδες µε µεγάλη χαρά. Ιδιαίτερα σηµαντική ήταν και η συµµετοχή παιδιών κάτω των 18 ετών, τα οποία λάµβαναν µέρος σε αγώνα για πρώτη φορά.
Οι σύλλογοι που τίµησαν τη διοργάνωση ήταν οι εξής:
Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων Σαλαµίνας µε 16 αθλητές, Αθλόδρασις µε µε 4 αθλητές, Ν. Ο. Καρύστου µε 2 αθλητές, Τρίτων µε 12 αθλητές, ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη µε 2 αθλητές, ΝΑΟΑΠΦ µε 4 αθλητές, ενώ υπήρχαν και 15 ελεύθερες συµµετοχές από φίλους ψαράδες.
Αξίζει να σηµειώσουµε ότι ο αγώνας πραγµατοποιήθηκε στην παραλία της Αναβύσσου, σε µια έκταση 500 µέτρων που οριακά χώρεσε όλους τους αθλητές, και τηρήθηκε επακριβώς ο κανονισµός της οµοσπονδίας, µε τα αλιεύµατα να µετράνε από τα 12 εκατοστά και πάνω. Η διάρκειά του ήταν πέντε ώρες, µε ώρα έναρξης τις 8 πµ. και λήξη τη 1 µµ., και χαρακτηριστικό του ήταν τα πειράγµατα που έδιναν και έπαιρναν µεταξύ των αθλητών, εξαιτίας της πολύ φτωχής συγκοµιδής αλιευµάτων.
Μετά την λήξη του αγώνα συγκεντρώθηκαν όλοι µαζί στην έδρα του οµίλου, σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία, όπου πραγµατοποιήθηκε η βράβευση των νικητών και οι απονοµές αναµνηστικών σε όλους τους συµµετέχοντες. Φυσικά, βραβεύθηκαν µε ένα µετάλλιο όλα τα παιδιά κάτω των 18, ως το µέλλον των αγώνων. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι Παπαϊωάννου-Τριανταφυλλίδης (Ακαδηµία), στη δεύτερη οι Σοφρωνιάδης-Μιχαηλίδης (Τρίτων), και τριταθλητές ήταν οι Φλουρής-Σκλαβενίτης, επίσης της Ακαδηµίας.
Το κύπελλο για το µεγαλύτερο ψάρι πήραν οι αθλητές του Τρίτωνα Σοφρωνιάδης και Μιχαηλίδης.

Comodo SSL