Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ  2013

Ιούλιος 27, 2015

1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ  2013

Tην Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, διεξήχθη ο 1ος Πανελλήνιος αγώνας αλιείας από την ακτή, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος του έτους 2013, στην παραλία ∆ιµηνιό Κορινθίας. Το πρωτάθληµα θα ολοκληρωθεί σε έξι συνολικά αγώνες, και τον πρώτο στη σειρά διοργάνωσε µε πολύ µεγάλη επιτυχία, ο Σύλλογος Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων Σαλαµίνας. Σε αυτόν συµµετείχαν συνολικά εννέα σύλλογοι της ΕΟΥ∆Α, µε σαράντα έξι συνολικά αθλητές.

Ατομική Βαθμολογία

Ατομική Βαθμολογία

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για αγώνα (θερµοκρασία 14 βαθµοί C και άνεµος 2–3 µποφόρ, µε ηλιοφάνεια και κατά διαστήµατα ελαφρά συννεφιά). Τα δολώµατα που χρησιµοποίησαν οι συµµετέχοντες ήταν ακροβάτης, αµερικάνος, σαρδέλα και γαρίδα, σύµφωνα µε τους γενικούς κανόνες, όπως αυτοί περιγράφονταν στην προκήρυξη του αγώνα.

Αλιεύτηκαν συνολικά 135 ψάρια, τα οποία απελευθερώθηκαν στο φυσικό τους  περιβάλλον µετά τη  λήξη του αγώνα, κατά τον Κανονισµό της ΕΟΥ∆Α (εναρµονισµένος µε τον Κανονισµό της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας FIPSm).

Ο επόµενος αγώνας στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος, θα γίνει στην παραλία του Ωρωπού την Κυριακή 17 Φεβρουαριου 2013 και διοργανώνεται από το Σύλλογο Α.Σ. Αθλόδρασις.

 

Comodo SSL