Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1ο Τουρνουά 2014 µεγαλύτερου κυπρίνου

14 Οκτωβρίου, 2015

1ο Τουρνουά 2014 µεγαλύτερου κυπρίνου

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα βρεθήκαµε σε ένα τουρνουά ψαρέµατος Κυπρίνου διεθνών προδιαγραφών, ο οποίος διοργανώθηκε από το σύλλογο Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας
«Ο Νικόλαος Πλαστήρας», στη µαγευτική λίµνη Σµοκόβου.
Ο αγώνας µε τα 32 ζευγάρια των δύο ατόµων, είναι ο µεγαλύτερος που έχει διοργανωθεί ποτέ στη χώρα µας. Αθλητές που ανήκουν σε συλλόγους της δύναµης της ΕΟΥ∆Α, αλλά και φίλοι του ψαρέµατος από όλη την Ελλάδα, παραβρέθηκαν σε αυτή τη µεγάλη διοργάνωση. Πέρα από τους συνηθισµένους κανονισµούς αγώνων κυπρίνου, το 1ο τουρνουά µεγαλύτερου κυπρίνου είχε την ιδιαιτερότητα ότι καταµετρούνταν µόνο το µεγαλύτερο αλίευµα από κάθε συµµετέχουσα οµάδα. Έτσι, τα αποτελέσµατα µετά το πέρας των 72 ωρών διάρκειας του αγώνα, έχουν ως εξής:
1ο µεγαλύτερο ψάρι : 9.400 kg. Κακάβας – Ντόβολος, ΑΣΕΑ Καρδίτσας..
2ο µεγαλύτερο ψάρι: 8.100 kg. Καραντζιούλας – Πανούσης, ΑΣΕΑ Πτολεµαΐδας.
3ο µεγαλύτερο ψάρι : 7600 kg Γιοβάνης – Αποστολίδης, ΑΣΕΑ Κοζάνης .
Ο ανταγωνισµός του αγώνα ήταν πάρα πολύ µεγάλος και τα παραπάνω αποτελέσµατα ανατράπηκαν εκατοντάδες φορές µέχρι να καταλήξουν στην τελική τους µορφή. Χαρακτηριστικό ότι βγήκε πολύ µεγάλος αριθµός ψαριών, τα οποία φυσικά ξαναγύρισαν όλα µε απόλυτη ασφάλεια στο φυσικό τους περιβάλλον.
Ο Α.Σ.Ε.Α. Καρδίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δηµόσια όλους τους χορηγούς για τη στήριξή τους στην προσπάθεια του να διοργανώσει έναν τόσο δύσκολο αγώνα, και δίνει το επόµενο ραντεβού µε τους φίλους του ψαρέµατος σε γλυκά νερά, στις 13-16 Νοεµβρίου.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6985729399.

Comodo SSL