Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1η παρουσίαση του επαγγελματικού σκάφους ATLAS 800 στην Boat & Fishing Show 2023

4 Μαρτίου, 2023

1η παρουσίαση του επαγγελματικού σκάφους ATLAS 800 στην Boat & Fishing Show 2023

Το ATLAS 800 είναι ένα πραγματικά στιβαρό σκάφος για επαγγελματίες και όχι μόνο, που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Κανένα άλλο σκάφος δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του ιδανικού επαγγελματικού σκάφους για τα ελληνικά νερά όπως το ATLAS 800, αφού έχει εμπνευστεί και κατασκευαστεί στην Ελλάδα.

Πρώτη παρουσίαση του ATLAS 800, το οποίο κατασκευάζεται στην Ελλάδα, στη Ζάκυνθο στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023!

Το Atlas 800 με πιστοποίηση CE είναι το πλέον ιδανικό σκάφος για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό, σε υπηρεσίες σκαφών εκδρομών και περιηγήσεων, σε καταδυτικά κέντρα ή μεταφορά ατόμων με ασφάλεια και άνεση.

Διαθέτει πολλές καινοτομίες με βασικότερο το υλικό κατασκευής με την χρήση μόνο συνθετικών υλικών, όπως ο πολυεστέρας, καθιστά το σκάφος πολύ γερό, ελαφρύ και αδύνατη τη δημιουργία διάβρωσης.

Με τα διαιρούμενα πίσω καθίσματα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός μεγάλου πίσω deck για ηλιοθεραπεία, ενώ οι καθαροί χώροι το καθιστούν το ιδανικό σκάφος για ψάρεμα ή καταδύσεις.

Το σκάφος έχει μήκος 8,00 μέτρα και πιστοποίηση CE κατηγορίας C με πρωτόκολλο μεταφοράς 22 ατόμων. Διαθέτει τουαλέτα, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και εργονομία που το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο. Τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα, δημιουργώντας ένα ανοιχτό deck για πολλές άλλες χρήσεις όπως αλιευτικό, καταδυτικό, κτλ, ενώ διαθέτει και 2 δοχεία για ζωντανό δόλωμα.

Το σκάφος φοράει κινητήρα απο 1×175 hp ως 2×200 hp στην πιο σπορ έκδοσή του. Είναι κατάλληλο για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης hard top που τονίζει τη σπορ εμφάνισή του και προστατεύει από τον καλοκαιρινό ήλιο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης 2 γυαλιών 90×40 glass bottom που το καθιστά μοναδικό στο είδος του. Να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιούνται ξύλα στην κατασκευή του σκάφους, άρα δεν διατρέχει τον κίνδυνο να “σαπίσει” εσωτερικά ακόμα και μετά από πολλά πολλά χρόνια. Το βάρος του είναι 1300 κιλά.

Σκάφος κατάλληλο για επαγγελματίες

Το Atlas 800 είναι το πλέον κατάλληλο σκάφος για επαγγελματίες. Η τιμή του ξεκινά από τα 32.000 €, τιμή γνωριμίας για τα πρώτα κομμάτια παραγωγής, ενώ ο χρόνος κατασκευής του είναι μόλις δύο μήνες! Το ναυπηγείο δίνει τη δυνατότητα δοκιμαστικού, κατόπιν συνεννόησης. Κατασκευάζεται στην Ζάκυνθο, από το ναυπηγείο Batouni Marine.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 7.80 μ.
Ολικό πλάτος: 2.50 μ.
Κινητήρες: 400 Hp (max)
Βάρος: 1.300 kgr
Άτομα: 22 (CE)

Για όσους θέλουν να το γνωρίσουν από κοντά, η επίσημη παρουσίαση του νέου σκάφους θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show, 9 – 12 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

Φωτογραφίες/Πληροφορίες:

Tags
Boat & Fishing Show Επαγγελματικό Σκάφος Σκάφος Atlas 800 Batouni Marine [jetpack-related-posts]
Comodo SSL