Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1η ψαρευτική συνάντηση µε καλάµι στην Κοµοτηνή

Δεκέμβριος 2, 2015

1η ψαρευτική συνάντηση µε καλάµι στην Κοµοτηνή

Το Σάββατο 6/6, πραγµατοποιήθηκε µε απόλυτη επιτυχία η 1η «Ψαρευτική συνάντηση µε καλάµι από το γιαλό», στην παραλία Φαναριού Κοµοτηνής.

agonas_komotiniΟι συµµετέχοντες, πέραν από την εµπειρία που απέκτησαν, είχαν την ευκαιρία να πάρουν µέρος στο διαγωνισµό για τη µεγαλύτερη ψαριά.

Οι τρεις νικητές του διαγωνισµού, πήραν ως έπαθλο από ένα κύπελλο και ένα καλάµι µεγάλης αξίας, προσφορά του καταστήµατος ειδών αλιείας της Μαρίας Τζικάκη στο Πόρτο Λάγος Ξάνθης (τηλ. 25410 96756),  η οποία ήταν και υπεύθυνη της συνάντησης.

psarema_komotini_1

Τα 28 κιλά ψάρια που αλιεύτηκαν, δωρίστηκαν στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης.

agonas_komotini_8

Η διοργανώτρια ευχαριστεί θερµά τους 20 συµµετέχοντες ψαράδες για τη συµµετοχή τους και το πάθος που επέδειξαν, καθώς και για την επιλογή τους να παραβρεθούν στην συνάντηση αυτή. Η αγάπη όλων για το ψάρεµα και το περιβάλλον, όπως και η εµπειρία που αποκόµισαν από αυτήν τη συνάντηση, θα συνεισφέρουν τα µέγιστα στη διοργάνωση της επόµενης, 2ης ψαρευτικής συνάντησης. Πολλά ευχαριστώ αξίζουν επίσης στον κύριο Θάνο Παναγιωτόπουλο, ∆ιευθυντή του Κάµπινγκ Φαναριού, για την παραχώρηση της περιοχής διεξαγωγής του αγώνα, όπως και στο Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων Ξάνθης, για τη στήριξη που προσέφερε.
Ραντεβού σε ένα χρόνο…

Comodo SSL