Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας με Καθετή 2017

23 Ιουνίου, 2017

1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας με Καθετή 2017

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας με Καθετή από αγκυροβολημένο σκάφος για το 2017. Διοργανωτής ήταν ο ΝΟΑΜ και συμμετείχαν 28 αθλητές από 8 ομίλους της ΕΟΥΔΑ. ΝΟΤΚ, ΣΕΑΝΑΤΚ, ΟΕΑΝΑΠ, ΟΦΑ, Α.Ν.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΝΟΙΕΣ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και ΝΟΑΜ έδωσαν δυναμικά το παρόν σε μια τράπεζα γνωστή στους περισσότερους.

Η αλλαγή του κανονισμού με ψάρεμα σε τομείς των 6 αθλητών, με βαθμολογία που κυμαίνεται από 1 έως 6 βαθμούς ποινής, με ένα και μοναδικό φουντάρισμα και με κοινό δόλωμα για όλους που δίνεται από το διοργανωτή ήταν κάποιες από τις βασικές τροποποιήσεις του φετινού πρωταθλήματος.

Η έντονη βροχή από την ώρα που ξεκίνησαν τα σκάφη για την τράπεζα και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δυσκόλεψε τους συμμετέχοντες κι έδωσε τη δυνατότητα στον αλυτάρχη Στράτο Λιαρδάκη να μειώσει τη διάρκεια του και αντί για 4 ώρες ψάρεμα αυτές να περιοριστούν σε 2.

Νικητές

Μετά το πέρας του αγώνα και το ζύγισμα των αλιευμάτων νικητές στους τομείς τους αναδείχτηκαν οι Νίκος Ηλιόπουλος από τον ΟΕΑΝΑΠ, ο Κώστας Βασιλείου από τον ΟΦΑ, ο Γιώργος Παπαβασιλείου από τον ΟΕΑΝΑΠ, ο Σέρκο Πατσανιάν από τον ΟΕΑΝΑΠ και ο Λευτέρης Μαραγκάκης από το ΝΟΙΕΣ. Οι τρεις πρώτοι λόγο μεγαλύτερου βάρους πήραν και τις τρεις πρώτες θέσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος είναι στις 9 Ιουλίου στην ίδια τράπεζα με διοργανωτή αυτήν τη φορά το ΝΟΤΚ.

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας με Καθετή 2017

Tags
ΝΟΤΚ ΟΕΑΝΑΠ ΣΕΑΝΑΤΚ ΟΦΑ ΕΟΥΔΑ Αγώνας Αλιείας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας Καθετή Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου ΝΟΑΜ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL