Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

2ος & 3ος πανελλήνιος αγώνας φελλού 2013 από λιµενικές εγκαταστάσεις

Αύγουστος 27, 2015

2ος & 3ος πανελλήνιος αγώνας φελλού 2013 από λιµενικές εγκαταστάσεις

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013, διεξήχθησαν δύο Πανελλήνιοι αγώνες αλιείας µε φελλό από λιµενικές εγκαταστάσεις (2ος και 3ος), τους οποίους διοργάνωσε η Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων Σαλαµίνας. Οι αγώνες ήταν προγραµµατισµένοι να γίνουν αρχικά στην Κόρινθο και παρόλο που είχε εκδοθεί η σχετική άδεια τέλεσής τους από τη ∆ιεύθυνση Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ένα απρόοπτο τοπικό συµβάν, ανάγκασε τους διοργανωτές να µεταφέρουν τους αγώνες στις εγκαταστάσεις των Ε.Τ.Α. στον Πόλο Παλαιού Φαλήρου.

meletiou

Ο καιρός ήταν καλός και τις δύο αγωνιστικές ηµέρες, µε τον άνεµο στα 2–3 µποφόρ και τη θερµοκρασία στους 12–16 βαθµούς Κελσίου. Μπορεί τα ψάρια να ήταν λιγοστά, όµως αυτό δεν εµπόδισε τους διαγωνιζόµενους να δείξουν την άρτια τεχνική τους κατάρτιση, να περάσουν καλά προβάλλοντας συνεχώς τη φιλοσοφία του «ευ αγωνίζεσθαι» και τελικά να πραγµατοποιηθούν δύο πολύ πετυχηµένοι αγώνες του πρωταθλήµατος.

 

 

 

 

Ο επόµενος Πανελλήνιος αγώνας ( 4ος) πρόκειται να διεξαχθεί στο λιµάνι της Καρύστου, την Κυριακή 31 Μαρτίου, µε διοργάνωση του Ν.Ο Καρύστου.

 

eoyda-logo-meg

Η ΕΟΥ∆Α, ευχαριστεί θερµά τον υπεύθυνο των Ε.Τ.Α κ. Ιωάννη Σεκλερέντο για την έκδοση άδειας τέλεσης των αγώνων µέσα σε 24 ώρες, την Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων και τον Πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο προσωπικά, για την άψογη διοργάνωση, καθώς επίσης και τα µέλη του συλλόγου Άννα Εµµανοιυηλίδου, Παντελή Ιωαννίδη και Αλέξη Καρρά, για την στήριξή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων, τον κ. Ιωάννη Φραγκούλη που υποστηρίζει ένθερµα την αθλητική αλιεία της ΕΟΥ∆Α και προσέφερε δώρα στους νικητές των αγώνων, την εταιρεία Αφοί Αλυσανδράτου Ο.Ε., τον χορηγό επικοινωνίας της Αθλητικής Αλιείας της ΕΟΥ∆Α περιοδικό Boat & Fishing, και τέλος, τους κ.κ. Αντώνη ∆ρόσο και Γιώργο Πολυχρονίου για την την ουσιαστική συµβολή τους σε όλες τις διοργανώσεις Αθλητικής Αλιείας.

Comodo SSL