Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

3ο τοπικό Πρωτάθληµα εγγλέζικου-µπολονέζ από το Ναυταθλητικό Όµιλο Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ)

Οκτώβριος 6, 2015

3ο τοπικό Πρωτάθληµα εγγλέζικου-µπολονέζ από το Ναυταθλητικό Όµιλο Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ)

Το Σάββατο 17/5/2014, ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του 3ου τοπικού Πρωταθλήµατος εγγλέζικου – µπολονέζ, που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όµιλος Καρλοβάσου.
Αν και υπήρξαν κάποιες δυσκολίες, ο πρώτος αγώνας κύλησε οµαλά. Η αλλαγή της τελευταίας στιγµής στην προβλήτα που θα διοργανωνόταν ο αγώνας, λόγω αγκυροβοληµένου φορτηγού πλοίου, είχε σαν αποτέλεσµα οι αθλητές να στριµωχτούν σε µία άλλη, µικρότερη των 70 µέτρων, και εποµένως να αναγκαστούν να αγωνιστούν στο µισό χώρο από τον αρχικά προβλεπόµενο.
Επίσης, η αλλαγή της προβλήτας δυσκόλεψε διπλά τον αγώνα, αφού τα ψάρια στο συγκεκριµένο σηµείο είναι ελάχιστα.
Ο αγώνας είχε διάρκεια 4,5 ωρών, λόγω µίας παράτασης διάρκειας 30 λεπτών, η οποία δόθηκε από τον αλυτάρχη του αγώνα κύριο Φάνη Παπαθανάση.
Συνολικά έλαβαν µέρος 12 αθλητές, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε οµάδες των δύο ατόµων. Στους αθλητές των νικητήριων οµάδων, δόθηκαν δωροπεπιταγές ειδών αλιείας συνολικής αξίας 180€, προσφορά της εταιρίας ΣΙΜ Α.Ε.
Οι επόµενοι αγώνες έχουν προγραµµατιστεί ως εξής:
2ος αγώνας: 5/7/2014
3oς αγώνας: 26/7/2014
4ος αγώνας: 2/8/2014
Τελικός: 13/8/2014
Οι ηµεροµηνίες διεξαγωγής των αγώνων, ενδέχεται να αλλάξουν.
Μιας και το πρωτάθληµα µόλις ξεκίνησε και τίποτα δεν έχει κριθεί, ο Ναυταθλητικός Όµιλος Καρλοβάσου περιµένει όσους ασχολούνται µε τη συγκεκριµένη µορφή αλιείας να έρθουν στους επόµενους αγώνες, να διαγωνιστούν µαζί, να γνωριστούν, και γιατί όχι να ενσωµατωθούν στο τµήµα αγωνιστικής αλιείας του ΝΑΟΚ.

Πληροφορίες ΝΑ.Ο.Κ.
Τηλ: 22730 30929
e-mail: naoksamos@yahoo.gr, www.naok-samos.gr

Comodo SSL