Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Αλιείας με Φελλό 2017

20 Φεβρουαρίου, 2017

3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Αλιείας με Φελλό 2017

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Ωρωπού ο τρίτος αγώνας του περιφερειακού πρωταθλήματος αλιείας με φελλό της περιφέρειας Αττικής και Στερεάς Ελλάδας. Διοργανωτής όμιλος ο ΟΦΑ.

Σε μία τράπεζα διαφορετική από τις συνηθισμένες, σε μια παραλία και όχι λιμάνι όπου και πραγματοποιούνται οι υπόλοιποι αγώνες, οι αθλητές αναγκάστηκαν να διαφοροποιήσουν τα συστήματά τους και να προσαρμόσουν τον τρόπο ψαρέματός του. Άλλωστε ο λόγος που επιλέχτηκε παραλία και όχι λιμάνι ήταν για να αποκτήσουν όλοι τη διαφορετική αυτήν εμπειρία που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε αγώνες του εξωτερικού.

Τα ψάρια κι εδώ ήταν λιγοστά και όσοι κατάφεραν να βγάλουν μετρήσιμα αλιεύματα πήραν μια καλή θέση στο πίνακα της κατάταξης.

 

Νικητές στους τομείς τους αναδείχτηκαν ο Δημήτρης Γκιούλης , ο Μάκης Σωφρονιάδης, ο Νίκος Τραϊανός, ο Γιάννης Ντουνέτας και ο Άλκης Τουφεκτσής. Οι τρεις πρώτοι πήραν λόγο διαφοράς βαθμών και τις πρώτες θέσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Μετά και τον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος στη συνολική βαθμολογία προηγείται ο Αντώνης Δρόσος με 4 βαθμούς και ακολουθούν Μάριος Δαριβιανάκης, Τάσος Περιβολάρης, και Άλκης Τουφεκτσής με 7 βαθμούς.

Περισσότερες Φωτογραφίες στη Σελίδα μας στο Facebook:  3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Αλιείας με Φελλό

Comodo SSL