Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

3ος Αγώνας Ταχυπλοΐας 2014

14 Οκτωβρίου, 2015

3ος Αγώνας Ταχυπλοΐας 2014

Ο Λε.Τα.Θ κέρδισε το στοίχηµα, καθώς οι αγώνες σκαφών ταχυπλοΐας και jet ski µονοπώλησαν το ενδιαφέρον της Θεσσαλονίκης για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, µε την πίστα να στήνεται ακριβώς µπροστά από το Λευκό Πύργο.
Μετά από δύο αγωνιστικές, µία στο Μακρύγιαλο Πιερίας στις 10-11 Μαΐου και µία στην Κέρκυρα στις 7-8 Ιουνίου, το πρωτάθληµα ταχυπλοΐας ολοκληρώθηκε µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο αγώνας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης µονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο των φίλων της ταχυπλοΐας, όσο και του κόσµου ο οποίος κυριολεκτικά «πληµµύρισε» την παραλία, ιδίως την Κυριακή που ο καιρός ήταν ιδιαίτερα καλός.
Μόνο το πρωί του Σαββάτου το κρύο, ο αέρας και η συννεφιά προβληµάτισαν τους διοργανωτές, χωρίς όµως να δηµιουργήσουν κάποιο θέµα στους αγώνες. Όσον αφορά στα σκάφη, υπήρχαν 17 συµµετοχές από φουσκωτά και πολυεστερικά, µεταξύ των οποίων και δύο συµµετοχές από τη Ρόδο, των Λουλουργά–Κενενούνη µε Olympic 820 R και των Γιαννά–Σιφωνιού µε SeaQuest 760R. Επίσης, και η Κως έδωσε το παρόν µε τους Νιοκαστρίτη–Φιλίππου µε TopLine Corsair 29 R, αλλά και η Αθήνα µε τους Καραγιαννόπουλο–Γεωργιάδη µε Apache.
Σηµαντική ήταν όµως και η συµµετοχή της Κέρκυρας µε πέντε σκάφη, µεταξύ των οποίων ξεχωρίζει αυτή του πολυνίκη Θοδωρή Κρητικού µε σκάφος Attack και συνοδηγό τον ∆ελαπόρτα.
Το Σάββατο, το πρόγραµµα ξεκίνησε µε τον αγώνα τριγώνου και την κατηγορία τουρισµού όπου αγωνίστηκαν οκτώ σκάφη, µεταξύ των οποίων και οι Κώστας Ρόκας (γνωστός από την συµµετοχή του σε αγώνες φουσκωτών) ο οποίος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, ο Ιωάννης ∆εληπούλιος που εκτός από διοργανωτής συµµετείχε και στον αγώνα, αλλά και ο ∆ηµήτρης Νασιούδης, ένας ακόµα κυβερνήτης µε πολυάριθµες συµµετοχές σε αντίστοιχα πρωταθλήµατα. Ακολούθησε ο αγώνας της κατηγορίας Sport 2.500 cc, µε το Θοδωρή Κρητικό να κερδίζει την πρώτη θέση µε σκάφος Attack, ενώ δεύτερος και τρίτος τερµάτισαν αντίστοιχα οι Μανούσης και Μωραΐτης. Στη µεγάλη κατηγορία Sport ξεχώρισε ο Λουλουργάς από τη Ρόδο, κερδίζοντας την πρώτη θέση.
Ακολούθησαν οι αγώνες των jet ski, αλλά και το δείπνο του ΛΕ.ΤΑ.Θ σε όλους τους συµµετέχοντες.
Εξίσου δυνατή όµως ήταν και η επόµενη ηµέρα, όπου πραγµατοποιήθηκαν οι αγώνες σκαφών offshore, οι επιδείξεις της Aysha Rensink µε jet ski, και οι drugster δοκιµασίες µεταξύ των αγωνιζοµένων µε τα jet ski.
Το θέαµα κράτησε για πολλές ώρες τους θεατές γύρω από την παραλία του Λευκού Πύργου. Οι απονοµές έγιναν σε πανηγυρικό κλίµα, αφού όλα πήγαν ιδιαίτερα καλά, σφραγίζοντας την επιτυχία για την επόµενη χρονιά.

agonas_thessaloniki_11 agonas_thessaloniki_12 agonas_thessaloniki_14 agonas_thessaloniki_15 agonas_thessaloniki_16 agonas_thessaloniki_17 agonas_thessaloniki_18 agonas_thessaloniki_19 agonas_thessaloniki_20 agonas_thessaloniki_21 agonas_thessaloniki_22

 

Tags
Θεσσαλονίκη Αγώνες Φουσκωτών Αγώνες Σκαφών ΕΛΤ Αγώνες Ταχυπλοΐας Λέσχη Ταχυπλοΐας Θεσσαλονίκης [jetpack-related-posts]
Comodo SSL