Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ηλίας Γρηγοράτος

4η Συνάντηση Hannibal Boats Ride 2014

12 Φεβρουαρίου, 2016

4η Συνάντηση Hannibal Boats Ride 2014

Για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά, πραγµατοποιήθηκε η καθιερωµένη συνάντηση των φίλων και κατόχων σκαφών Hannibal και όχι µόνο.

hannibal_02

Σε έναν ιδιαίτερα γραφικό κόλπο, κατάλληλο για αγωνιστικές επιδείξεις σκαφών όπως είναι ο Κόρφος της Κορινθίας, διάλεξαν να συναντηθούν παλιοί συνοδοιπόροι (Βασίλης Γιαννόπουλος, Μάνος Νοµικός, Κώστας Τσικνής, Κώστας Καβαλιεράτος και Ηλίας Γρηγοράτος), µαζί µε νεότερους (Γιώργος Χέλµης, Σωτήρης Ζόνιτσας), και επίδοξους ιδιοκτήτες σκαφών Hannibal.

Σhannibal_05κοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις για τα συγκεκριµένα σκάφη, παρέα -όπως πάντα άλλωστε- µε το δηµιουργό τους Αννίβα Αρτέµη, και τον αδελφό του Απόλλωνα ο οποίος ως γνωστόν αποτέλεσε τη θεωρητική πλευρά στο σχεδιασµό και την εξέλιξη των θρυλικών αυτών σκαφών.

hannibal_07Με την πολύτιµη βοήθεια του µέλους Κώστα Τζέκου, κάτοχου ενός Hannibal 3,85 µ., και του Γιάννη ∆ρίτσα, ιδιοκτήτη ενός εκπληκτικού και πλήρως ανακατασκευασµένου Fletcher, οργανώθηκε η εκδροµή στον Κόρφο, το Σαββατοκύριακο 1-2 Νοεµβρίου 2014. Με απόλυτο σύµµαχο τον καιρό, παραβρέθηκαν νέοι και παλιοί ιδιοκτήτες σκαφών Hannibal, οι οποίοι προσέφεραν στους φίλους και εραστές των συγκεκριµένων σκαφών ένα πλούσιο θέαµα µε πολλές εκπληκτικές θαλάσσιες πτήσεις, τηρώντας όµως τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας.

hannibal_04

Ο Αννίβας ήταν όπως πάντα ιδιαίτερα ενεργός στη συνάντηση, συνοµίλησε µε όλους τους φίλους των σκαφών, διηγήθηκε γεγονότα από την δεκαετία των 80s όταν οι αγώνες ταχυπλοΐας βρίσκονταν στο zenith του θεσµού, και έδωσε πολύτιµες λύσεις και εξηγήσεις µε την τεράστια εµπειρία του, σε όλες τις ερωτήσεις των φίλων.Θα µπορούσαµε να πούµε πλέον µε βεβαιότητα ότι πρόκειται για ένα καθιερωµένο ετήσιο θεσµό, ο οποίος ξεκίνησε πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια µέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, και πήρε σάρκα και οστά τον Οκτώβριο του 2011 στο ξενοδοχείο Καλυψώ στην Ανάβυσσο. Χωρίς απολύτως κανένα οικονοµικό όφελος, έχει ως µοναδικό στόχο να ενώσει όλους τους φίλους και εραστές των θρυλικών σκαφών Hannibal και γενικότερα των κατόχων πλαστικών σκαφών, ώστε να αναγεννηθεί και πάλι ο ναυταθλητισµός που αφορά στα συγκεκριµένα σκάφη. Βασικός σκοπός να µπορεί ο καθένας να κάνει µια γρήγορη και αγωνιστική βόλτα µε το σκάφος αναψυχής του, λαµβάνοντας πολύτιµες εµπειρίες και δοκιµάζοντας τη µαγεία του ναυταθλητισµού, µετατρέποντας έτσι το χόµπι του σε άθληµα.

hannibal_03

hannibal_09Η συνάντηση γνώρισε µεγάλη επιτυχία και φέτος, κι έκλεισε µε το καθιερωµένο γεύµα στο οποίο συµµετείχαν ο κατασκευαστής των Hannibal Αννίβας, ο αδελφός του Απόλλωνας και όλοι οι παρευρισκόµενοι της συνάντησης. Μελλοντικός σκοπός είναι η διεξαγωγή δύο ανάλογων events σε ετήσια βάση, κάθε άνοιξη και φθινόπωρο, και προβλέπεται να υλοποιηθεί µέσα από ανταλλαγή απόψεων των µελών της οµάδας.

Tags
Hannibal Kόρφος Κορινθίας Hannibal Boats Ride [jetpack-related-posts]
Comodo SSL