Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

4ο Τοπικό Πρωτάθληµα αλιείας στη Σάµο

Νοέμβριος 12, 2015

4ο Τοπικό Πρωτάθληµα αλιείας στη Σάµο

Στις 23 Αυγούστου 2015, ολοκληρώθηκε το 4ο Τοπικό Πρωτάθληµα αλιείας µε φελλό από λιµενικές εγκαταστάσεις, που διεξήχθη στο Καρλόβασι της Σάµου. Το τουρνουά αποτελούνταν από τέσσερις αγώνες των τεσσάρων ωρών και συνολικά πήραν µέρος 13 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών. Οι τεχνικές που επιτρέπονταν ήταν το εγγλέζικο, το µπολονέζ και το απίκο, και ο κάθε αθλητής είχε δικαίωµα να χρησιµοποιήσει όποιο δόλωµα ή µαλάγρα ήθελε, χωρίς περιορισµό στην ποσότητα. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σύµφωνα µε τον κανονισµό αλιείας µε φελλό της ΕΟΥ∆Α, εκτός από κάποιες παραλλαγές που είχαν ως σκοπό την απλούστευση των διαδικασιών. Στο πρωτάθληµα αλιεύθηκε σηµαντική ποσότητα ψαριών σε σχέση µε τα τρία προηγούµενα, µε συνολικό βάρος τα 11.285 γρ.

naok_4o_protathlimaΤο τουρνουά ολοκληρώθηκε στα γραφεία του Ναυταθλητικού Οµίλου Καρλοβάσου, µε τις απονοµές στους νικητές. Οι πέντε πρώτοι του τουρνουά κέρδισαν διάφορα δώρα σχετικά µε την αλιεία, όπως καλάµια, µηχανισµούς ψαρέµατος κτλ., όλα προσφορά της εταιρίας ΣΙΜ Α.Ε. – www.sim.gr .

Νικητής του Πρωταθλήµατος ανακηρύχθηκε ο ∆ηµήτρης Μαργαρώνης µε 3.910 γρ., δεύτερος ο ∆ηµήτριος Λουλούδης µε 1.620 γρ. και τρίτος ο Παναγιώτης Σηµαιοφορίδης µε 855 γρ. Αξίζει να σηµειωθεί η πολύ καλή επίδοση της νεαρής αθλήτριας Κυριακής Πατρώνη (16 ετών) στον τελικό αγώνα, µε 520 γρ. που της χάρισαν την δεύτερη θέση στον αγώνα.

naokΟ ΝΑΟΚ µε το 4ο Τοπικό Πρωτάθληµα αλιείας, δείχνει ότι στην αλιεία µε φελλό είναι ο µόνος σύλλογος που έχει επενδύσει τόσο πολύ σε αυτή την µορφή αγώνων. Τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι η καλύτερη προπόνηση για τα Πανελλήνια και Παγκόσµια Πρωταθλήµατα, όπου οι αθλητές του συλλόγου λαµβάνουν µέρος κατά καιρούς. Το επόµενο Πρωτάθληµα ξεκινάει τέλος Σεπτέµβρη στην λιµνοδεξαµενή Μαραθόκαµπου και αυτή τη φορά οι αθλητές θα διαγωνιστούν στα γλυκά νερά.

Comodo SSL