Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

4ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή

20 Μαρτίου, 2017

4ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Μαραθώνα η τέταρτη αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό. Διοργανωτής ο TRITON F.C.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό ο αγώνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από 4 ώρες. Σε ένα δύσκολο πεδίο με τα αλιεύματα στις περισσότερες περιπτώσεις να βρίσκονται στις φυκιάδες σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, οι συμμετέχοντες, δοκίμασαν την αντοχή τους, και έφεραν τον εξοπλισμό τους στο όριο για να πραγματοποιήσουν τις πολυπόθητες συλλήψεις.
Τα αλιεύματα, ήταν οι συνήθεις ύποπτοι της άμμου (μουρμούρες, δράκαινες, κτλ.) ενώ από το σύνολο των 40 αλιευμάτων που συλλήφθηκαν το μεγαλύτερο ποσοστό (άνω του 80%) επέστρεψε στη θάλασσα αφού από πέρσι όλοι οι αγώνες του πανελληνίου γίνονται με το πρότυπο της άμεσης απελευθέρωσης.
Η αγωνιστική ημέρα έκλεισε με την έκδοση των αποτελεσμάτων και των απονομών στην καφετέρια Ammos Beach Bar.

Η τελική κατάταξη του αγώνα ήταν:
1) Κούρος Γιώργος (ΝΑΟΑΠΦ)
2) Τηνιακός Άκης (ΝΟΙΕΣ)
3) Παπαδόπουλος Αντώνης (ΝΟΙΕΣ)
Κατσίκης Γιάννης (Κατηγορία Open)

Με τα παραπάνω αποτελέσματα δεν είχαμε ανατροπές στην κορυφή της βαθμολογίας αφού οι αθλητές του ΝΟΙΕΣ Παπαδόπουλος και Τηνιακός κατάφεραν να κερδίσουν τους τομείς που συμμετείχαν διατηρώντας το σταθερό προβάδισμα από την αρχή του πρωταθλήματος.

Βαθμολογία μετά από 4 αγώνες

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, αφού οι δύο τελευταίοι αγώνες (ένας βραδινός και ένας πρωινός) που θα κρίνουν και την τελική κατάταξη θα πραγματοποιηθούν στην παραλία της Κατερίνης (6-7 Μαΐου). Πεδίο που χαρακτηρίζεται από τα πολλά και μεγάλα ψάρια που διαθέτει.

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα στη σελίδα μας στο facebook: 4ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας 2017

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL