Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

4ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Στερεάς 2017

7 Μαρτίου, 2017

4ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Στερεάς 2017

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Κιάτου ο 4ος και τελευταίος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος αλιείας με φελλό Αττικής και Στερεάς Ελλάδας. Διοργανωτής τα Δελφίνια Περιστερίου και συμμετείχαν αθλητές από ομίλους της ΕΟΥΔΑ που ανήκουν στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Ο καλός καιρός βοήθησε στο να γίνει ένας δυνατός αγώνας που το κάθε μετρήσιμο αλίευμα που έμπαινε μέσα στο καλάθι του κάθε συμμετέχοντα έπαιζε σημαντικό ρόλο, τόσο στην ατομική κατάταξη του συγκεκριμένου αγώνα όσο και στη γενική. Γιατί μη ξεχνάμε ότι ήταν ο τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος και οι 16 πρώτοι στην γενική κατάταξη προκρίνονταν για το μεγάλο τελικό της Καρύστου.

Μετά από ένα τετράωρο και με λίγα κατά γενική ομολογία αλιεύματα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στην ίδια περιοχή νικητές  στους τομείς τους είχαμε τον Γιώργο Αποστολίδη, τον Κωνσταντίνο Ιακωβίδη, τον Γιάννη Καφετζή, το Νίκο ΚοΪνά και το Σπύρο Γιαννάκη με τους τρεις πρώτους να είναι και οι νικητές του αγώνα λόγο μεγαλύτερου βάρους αλιευμάτων.

Τελική Κατάταξη

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος νικητές έχουμε τους Αντώνη Δρόσο με 8 βαθμούς , στη δεύτερη θέση το Μάριο Δαριβιανάκη με 9 βαθμούς και στην τρίτη τον Τάσο Περιβολάρη επίσης με 9 βαθμούς.

Ακολουθεί ο πίνακας με τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος. Οι 16 πρώτοι είναι αυτοί που προκρίνονται.

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε στη σελίδα μας στο facebook: 4ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Στερεάς 2017

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL