Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

5η Ψαρευτική Συνάντηση Εν Πλω

1 Οκτωβρίου, 2015

5η Ψαρευτική Συνάντηση Εν Πλω

Ξηµερώµατα Κυριακής 10 Νοεµβρίου, στις 5 το πρωί, η ήρεµη παραλία της Επανοµής και συγκεκριµένα η περιοχή Ποταµός, γέµισε φωνές, φώτα και… καλάµια! Η 5η κατά σειρά ψαρευτική συνάντηση που διοργάνωσε η εταιρία «Εν Πλω Καλαϊτζή» για τους φίλους της τεχνικής casting, αποτελεί πλέον θεσµό και συνεχώς συγκεντρώνει όλο και περισσότερες συµµετοχές.
Η τράπεζα του αγώνα είχε στηθεί από αργά το βράδυ, µε ψαρεύτρες ανά 15 µέτρα οι οποίες ξεκινούσαν από το beach bar µε κατεύθυνση προς το ναυάγιο. Ο Χρήστος Καλαϊτζής από την «Εν Πλω Καλαϊτζή», ανέλαβε να ενηµερώσει τους συµµετέχοντες για το πρόγραµµα και έπειτα από κλήρωση ενηµερώθηκε η κάθε οµάδα για τον αριθµό ψαρεύτρας, όπου και κατευθύνθηκαν για να στήσουν τον εξοπλισµό τους. Στις 6 ακριβώς δόθηκε η εκκίνηση, και πάνω από 150 καλάµια στήθηκαν στην σειρά! Ο καιρός ήταν σύµµαχος και σε αυτή την συνάντηση, χωρίς αέρα, µε µία ελαφριά συννεφιά στην αρχή και ήλιο µετά τις 10. Η λήξη του αγώνα πραγµατοποιήθηκε στις 12 και συγκεντρώθηκαν 9,5 κιλά αλιευµάτων από τους 150 συµµετέχοντες, τα οποία δόθηκαν στο παιδικό χωριό SOS, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.
Μαζί µε τα κύπελλα µοιράστηκαν πλούσια δώρα και µετάλλια συµµετοχής στα παιδιά που συµµετείχαν. Επιπλέον οι ψησταριές είχαν ανάψει από νωρίς και υπήρχε άφθονο κρασί και φαγητό για όλους, ενώ ακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον σεµινάριο από τον FAR, µε θέµα τις τεχνικές ρίψεων.
Ραντεβού στην επόµενη Ψαρευτική Συνάντηση!

Tags
Εν Πλω Καλαϊτζή Επανομή Αγώνας Ψαρέματος [jetpack-related-posts]
Comodo SSL