Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

5η Συνάντηση Hannibal Event

15 Μαΐου, 2016

5η Συνάντηση Hannibal Event

Συµπληρώνοντας πέντε χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση, όλοι όσοι αποτελούν πλέον την παρέα φίλων των Hannibal, διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου το καθιερωµένο ετήσιο ραντεβού τους. Αφορµή για τη συνάντηση αποτέλεσαν η αγάπη τους για τη θάλασσα και τα «ιδιαίτερα» σκάφη των οποίων τυγχάνει να είναι ιδιοκτήτες. Έτσι, µε συλλογική προσπάθεια οργανώθηκε ένα πολύ όµορφο διήµερο event στο γραφικό Κόρφο Κορινθίας.

hannibal_03

Εκτός από τις ζωηρές συζητήσεις και τη γόνιµη ανταλλαγή απόψεων, στήθηκε επίσης ένας θαλάσσιος στίβος µε τρεις σηµαδούρες, πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας και οι χειριστές απόλαυσαν τη γρήγορη οδήγησή τους, ανάλογα µε τις δυνατότητες του καθενός και την ιπποδύναµη του σκάφους του! Γεγονός είναι ότι όλη η παρέα το ευχαριστήθηκε πολύ και το θέαµα ήταν απίστευτο για όσους το παρακολούθησαν από την ξηρά.

hannibal_12hannibal_13hannibal_14hannibal_15

Αξίζει να σηµειωθεί, ότι η παρέα που αποτελείται από τους Μανώλη Νοµικό, Ηλία Γρηγοράτο, Γιώργο Χέλµη, Βασίλη Γιαννόπουλο, Κώστα Τζέκο, Σπύρο Νεαµωνίτη, Γιάννη ∆ρίτσα, Σωτήρη Ζονίτσα, ∆ηµήτρη Καραµούζη, ∆ηµήτρη Μαγνήσαλη, Πάνο Βουλγαράκη, Σωτήρη ∆ηµητρίου, Βασίλη ∆ηµητρίου, δεν έχει απολύτως κανένα όφελος από αυτές τις συναντήσεις, αλλά απλά βρίσκονται και απολαµβάνουν την ταχύτητα των σκαφών τους, ανταλλάσουν απόψεις για το µέλλον της οµάδας, για βελτιώσεις στις επιδόσεις και την πλεύση του κάθε σκάφους και για project ανακατασκευών σε εξέλιξη.

Τα σκάφη που κατάφεραν να µαζευτούν φέτος ήταν 8 Hannibal και άλλα δύο σκάφη τουρισµού. Όλοι πια προσδοκούν ένα νέο event τον επόµενο χρόνο, αυτή τη φορά στην Αθήνα, µε συµµετοχή περισσότερων σκαφών και φίλων των Hannibal και του ναυταθλητισµού.

hannibal_02 hannibal_10 hannibal_09 hannibal_08 hannibal_06 hannibal_05

Η παρέα των Hannibal, ευχαριστεί πολύ όλους όσους ήταν κοντά τους και αυτήν τη χρονιά και κυρίως την Μαρία Σκυβαλάκη, για το ωραίο βίντεο, και τις υπέροχες φωτογραφίες µε τις οποίες αποθανάτισε τις µοναδικές στιγµές που έζησαν όλοι στο 5ο ετήσιο ραντεβού! Επίσης τα παιδιά από την Κόρινθο, που ακόµα µια φορά φρόντισαν τα πάντα, ώστε να µη λείψει τίποτα σε κανένα κατά τη διάρκεια της διαµονής του. Με την παρουσία τους τίµησαν τη συνάντηση ο κ. Ηλίας Βουλγαράκης, ο κ. Γεώργιος Εµµανουήλ, ο κ. Τσικνής Κώστας, o κ. Λευτέρης Βασιλείου, ο εµπνευστής και δηµιουργός των Hannibal Boats κ. Αννίβας µε τον αδελφό του κ. Απόλλωνα, ο κ. Μέξης και πολλοί άλλοι. Κλείνοντας µε τις ευχαριστίες, θα ήταν παράλειψη να µη γίνει αναφορά στους θαλασσινούς φίλους-µέλη του SEAFORUM team, οι οποίοι ταξίδεψαν µέχρι τον Κόρφο για να τιµήσουν την εκδήλωση µε την παρουσία τους! Τέλος, αξίζει να ενηµερωθεί κάθε ενδιαφερόµενος ότι υπάρχει σελίδα στο Facebook µε την επωνυµία Hannibal Boats –R, στην οποία φιλοξενείται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις και όχι µόνο..

Tags
Hannibal Kόρφος Κορινθίας Hannibal Boats Ride [jetpack-related-posts]
Comodo SSL