Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

5ο Grand Prix του Φ.Α.Ρ

Ιούλιος 23, 2015

5ο Grand Prix του Φ.Α.Ρ

5ο Grand Prix του Φ.Α.Ρ

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 διεξήχθη το 5ο προγραµµατισµένο Grand Prix του Φ.Α.Ρ. στον Κορινό Πιερίας. Είναι ο δεύτερος αγώνας που διεξάγεται στο συγκεκριµένο χώρο. Ο οποίος οµολογουµένως έχει όλες τις προδιαγραφές  για τους αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος.

Ο χώρος βρίσκεται στα παράλια της περιοχής του Κορινού, είναι πολύ µεγάλος σε έκταση κάτι που διευκολύνει ιδιαίτερα το στήσιµο του γηπέδου αναλόγως της κατεύθυνσης του αέρα. Είναι ανοιχτός από όλες τις µεριές χωρίς να υπάρχουν φυσικά εµπόδια που επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα την ταχύτητα και την κατεύθυνση του αέρα. Σε ότι αφορά τον αγώνα, οι συµµετοχές έφτασαν τις 13 και είχαµε την χαρά να συµµετέχει στον συγκεκριµένο αγώνα για πρώτη φορά ο Πέτρος Γενίκης. Ο Πέτρος είναι γιός του Αντιπροέδρου του συλλόγου µας, µόλις 14άρων χρονών και µε επίδοση που θα ζήλευαν µεγαλύτεροι σε ηλικία.

Κατά τα άλλα δυστυχώς η άπνοια και η πολύ υψηλή βαροµετρική πίεση δεν επέτρεψαν τις πολύ µεγάλες επιδόσεις µε καλύτερη επίδοση µόλις τα 218,70 µέτρα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 9 Νοεµβρίου όπου θα γίνει το 6ο Grand Prix.

Ο ΦΑΡ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Κορινού Πιερίας Κο Καλτσίδη Αλέξανδρο. Καθώς και τον Πρόεδρο του οικισµού Ολυµπιάδος για την άδεια έδωσαν για την χρήση του συγκεκριµένου χώρου.

Tags
Grand Prix
Comodo SSL