Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντώνης Δρόσος Δημήτρης Παπαδάκος

6η Ψαρευτική συνάντηση Εν Πλω Καλαϊτζή

6 Οκτωβρίου, 2015

6η Ψαρευτική συνάντηση Εν Πλω Καλαϊτζή

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου, πραγµατοποιήθηκε στην Ποτίδαια Χαλκιδικής η 6η Ψαρευτική συνάντηση «Εν Πλω» Καλαϊτζή. Μια µεγάλη γιορτή του ψαρέµατος που γίνεται κάθε χρόνο, και συµµετέχουν άτοµα κάθε ηλικίας, µε κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τη θάλασσα και το ψάρεµα από την ακτή.
Φέτος η συµµετοχή ήταν αρκετά µεγάλη.

Εβδοµήντα τέσσερις δυάδες ψαράδων πήραν «θέση µάχης» σε µια µεγάλη παραλία, και αν αναλογιστούµε κριτές και διοργανωτές, καταλαβαίνετε για τι κοσµοσυρροή µιλάµε! Το ψάρεµα είχε ολονύκτια διάρκεια, ξεκινώντας από το απόγευµα του Σαββάτου και τελειώνοντας την Κυριακή το πρωί, ενώ δε σταµάτησαν να εξελίσσονται παράλληλες εκδηλώσεις, µε ζωντανή µουσική και ψήσιµο στα κάρβουνα µέχρι πρωίας. Όλα ήταν τέλεια οργανωµένα, µέχρι και την παραµικρή λεπτοµέρεια, µε τη σχολαστικότητα και την εµπειρία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της «Εν Πλω» Καλαϊτζή.
Χορηγοί της διοργάνωσης οι εταιρείες Sunset, Vega και Cormoran, οι οποίες κλήρωσαν πλούσια δώρα στο τέλος του ψαρέµατος, και τα µοίρασαν στους συµµετέχοντες. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν περίπου 10 κιλά αλιευµάτων, τα οποία παραδόθηκαν στο παιδικό χωριό SOS του Φίλυρου.
Νικήτριες οµάδες
Γιώργος Αυγερινίδης-Σάββας Κονιάτης.
Κωνσταντίνος Σωπιάδης-Κωνσταντίνος Φωτιάδης.
Μιχάλης Χρηστίδης-Μάρτιν Βαχανέλοβ .

Tags
Αγώνας Αλιείας Εν Πλω Καλαϊτζή Ποτίδαια Χαλκιδικής
Comodo SSL