Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

7ος διαγωνισµός ψαρέµατος για παιδιά στη Σύρο

8 Οκτωβρίου, 2015

7ος διαγωνισµός ψαρέµατος για παιδιά στη Σύρο

Ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όµιλος Βάρης «Η Φάµπρικα», διοργάνωσε την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 για 7η συνεχή χρονιά, διαγωνισµό ψαρέµατος για παιδιά! Η εκκίνηση δόθηκε στις 8:30 πµ. στο γραφικό λιµανάκι της Φάµπρικας, στη Βάρη της Σύρου, µε ρεκόρ συµµετοχής 144 παιδιά! Με πολύ κέφι και σύµµαχο τον καιρό (αίθριο αεράκι και λιακάδα), κορίτσια και αγόρια πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησαν το ψάρεµα µε πολλούς διαφορετικούς τρόπους και διάφορα δολώµατα.
Με το τέλος του αγώνα, όλα τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στην έδρα του οµίλου για τη βράβευση.
Στην 1η κατηγορία, για παιδιά ηλικίας 6-8 ετών, νικητές αναδείχθηκαν οι :
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΙΡΗ (1η) , ΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ (2ος) και ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ (3ος).
Στη 2η κατηγορία, τα ηλικίας 9-11 ετών παιδιά, 1ος νικητής ήταν ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, 2ος ο ΓΕΡΑΡ∆ΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και 3ος ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ του ΙΩΣΗΦ.
Τέλος, στην 3η κατηγορία µε τα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών οι νικητές ήταν : 1ος ΖΑΡΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ, 2ος ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΡΑΦΑΗΛ και 3ος ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Υπήρξαν όµως και δύο ξεχωριστές κατηγορίες, η Junior η οποία αποτελούνταν από παιδιά έως 5 ετών και τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Σύρου, οι οποίες βραβεύτηκαν ξεχωριστά. Το µεγαλύτερο ψάρι του διαγωνισµού έπιασε ο ΖΑΡΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ, νικητής και της κατηγορίας 12-15, και ήταν ένας σκάρος 192 γρ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το βραβείο του µικρότερου ψαρά πήρε ο ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ, ο οποίος είναι µόλις 14 ΜΗΝΩΝ και ψάρευε µε τη µητέρα του! Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναψυκτικά και φαγητό, καθώς επίσης και αναµνηστικά δώρα συµµετοχής.
Ο όµιλος της Φάµπρικας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερµά το κατάστηµα FISHING POINT του ζεύγους Χατζαντώνη για τη βοήθειά τους, και τις εταιρίες ΣΙΜ Α.Ε. και ΣΜΑΡΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., για την προσφορά αναµνηστικών δώρων στα παιδιά! Το ∆.Σ του Οµίλου, ανανεώνει µε χαρά το ραντεβού του για του χρόνου τον Ιούλιο!

Tags
Σύρος Παιδιά Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όμιλος Βάρης «Η Φάμπρικα» Ψάρεμα για παιδιά Αγώνες Αλιείας Παίδων
Comodo SSL