Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

8η Ψαρευτική Συνάντηση Εν Πλω Καλαϊτζή

8η Ψαρευτική Συνάντηση Εν Πλω Καλαϊτζή

Η εταιρεία Εν Πλω Καλαϊτζή συνεχίζει να στηρίζει την αγωνιστική αλιεία συµµετέχοντας αλλά και διοργανώνοντας αγώνες αλιείας από την ακτή, ιδίως όταν σκοπός της εκδήλωσης είναι τα ψάρια να δοθούν σε ευαγή ιδρύµατα όπως έγινε και στη τελευταία Ψαρευτική Συνάντηση στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Συγκεκριµένα 17 κιλά ψάρια, το σύνολο όλων των οµάδων δόθηκε σε ορφανοτροφείο.

Από νωρίς το απόγευµα οι συµµετέχοντες µαζεύτηκαν στο beach bar SeaView, όπου ο Αλέξανδρος φρόντισε για την φιλοξενία. Οµάδες από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική αλλά και από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών. Η Ακαδηµία Σαλαµίνας έδωσε ένα δυναµικό παρών κερδίζοντας αρκετά κύπελλα όπως και η Οµάδα της Κατερίνης όπου πήραν και τη πρώτη θέση. Ο αγώνας διήρκησε αρκετές ώρες, από τις 9:00 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, σε έναν ιδανικό καιρό µιας και ο αέρας είχε κατεύθυνση προς την ακτή δηµιουργώντας θολούρα και κατάλληλες για casting συνθήκες.

Ο Χρήστος Καλαϊτζής από την εταιρεία ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΛΑΙΤΖΗ δίνει την έναρξη της ψαρευτικής συνάντησης

Από την πρώτη στιγµή φάνηκε ότι τα ψάρια είχαν όρεξη και έτσι οι πρώτες οµάδες έπιασαν αρκετά κοµµάτια. Οι δύο πρώτες οµάδες είχαν πολύ µικρή διαφορά, 1η οµάδα η οµάδα της Κατερίνης, 2η η οµάδα της Ακαδηµίας µε τους Σκούρτη – Γαλάνη και 3η οµάδα ο Φλουρής (Ακαδηµία) µε τον Χάλαρη από ΝΟΙΕΣ.
Συγχαρητήρια σε όλους και ραντεβού στην επόµενη Ψαρευτική Συνάντηση.

Tags
Αγώνας Αλιείας Εν Πλω Καλαϊτζή ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής
Comodo SSL