Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

A’ Θράκη Boats: Φουσκωτό Μακεδονία 4.85

2 Νοεμβρίου, 2020

A’ Θράκη Boats: Φουσκωτό Μακεδονία 4.85

Στη Θράκη δραστηριοποιείται µία από τις µεγαλύτερες κάθετες µονάδες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής σκαφών.

Η Α’ Θράκη είναι γνωστή στη βόρεια Ελλάδα αλλά και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου για την παραγωγή πολυεστερικών σκαφών. Aλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες όπως πωλήσεις, επισκευές και συντηρήσεις ναυτικών κινητήρων. Επισκευάζει κινητήρες όλων των εταιρειών: Yamaha, Mercury, Honda, Evinrude, Selva, Tohatsu, Volvo, Hyundai Seasall. Ενα πλήρως εξοπλισµένο marine service µε τα καινούρια γνήσια διαγνωστικά προγράµµατα. Διαθέτει επιπλεον: πάρκινγκ σκαφών, εµπορεία ανταλλακτικών, ναυτιλιακών και άλλες υπηρεσίες που αφορούν το σκάφος γενικότερα.

Ιδρυτής ο κ. Γιώργος Μπογιατζής, µε τεράστια εµπειρία στην κατασκευή σκαφών, που ξεπερνά τα 35 χρόνια. Είχε συμμετάσχει στην ίδρυση γνωστού ναυπηγείου της εποχής στην Αττική. Αργότερα αποφάσισε να µετακινηθεί στη Κοµοτηνή και να συνεχίσει τη δραστηριότητά του από εκεί. Σήµερα, έχει αναλάβει δράση στην εταιρεία και η δεύτερη γενιά. Ο ∆ηµήτρης και η Μαρία Μπογιατζή συνεχίζουν µε το ίδιο µεράκι και αγάπη. Στόχος τους η ανάπτυξη αλλά και η βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν.

Στη φετινή Boat & Fishing Show η A’ Θράκη συµµετείχε µετά από πολλά χρόνια αποχής από ναυτικά σαλόνια. Με δύο από τα best seller της εταιρείας, τα σκάφη ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑ 4.85 και ΚΑΒΕΙΡΟΣ 4.58 όπου µπορεί σαν µέτρα να είναι «κοντά» αλλά έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και design.

Τα δύο αυτά µοντέλα θα είναι σύντοµα διαθέσιµα για test ride από όλους όσους ενδιαφέρονται, για κάποιο διάστηµα στην Αθήνα και σύντοµα και σε άλλες περιοχές σε συνεργασία µε το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων.

• Το Μακεδονία έχει όµορφη γραµµή, σπορ σχεδίαση, µε αρκετό χώρο στο κατάστρωµα πλάτους 2 µέτρων. 

Εξίσου µεγάλα είναι τα αµπάρια, αφού η υπερκατασκευή της πλώρης είναι αρκετά πάνω από το πάτωµα του κυρίως ντεκ προσφέροντας αποθήκευση και άπλετο χώρο για ηλιοθεραπεία.

Το στρίτσο έχει µεγάλο χώρο για την άγκυρα και το έκταµά της, µε τα ρέλια να αφήνουν χώρο για να περάσουµε στο εσωτερικό. Ο χειριστής διαθέτει ξεχωριστή θέση µε πλάτη που πέφτει µπροστά, αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο στη πρύµνη. Ο καναπές της πρύµνης χωρά τρία άτοµα, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει αµπάρι για τον εξοπλισµό. ∆ιακρίνεται για την αντοχή του, αλλά και για την δυνατότητα πλεύσης στις άσχηµες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Θρακικό πέλαγος.

Τα υπόλοιπα θα τα δούµε αναλυτικά µετά τις πρώτες δοκιµές, όπως και στα υπόλοιπα µοντέλα. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Α’ Θράκη κατασκευάζει σήµερα από ατοµικά κανό ως και 10 µέτρα σκάφη, διαθέτοντας στη γκάµα της πάνω από 15 µοντέλα. 

info
A’ ΘΡΑΚΗ Boats
25310 215 65
athrakiboats.gr

Tags
Φουσκωτό σκάφος A’ Θράκη Μπογιατζής Φουσκωτό Α' Θράκη Boats [jetpack-related-posts]
Comodo SSL