Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντώνης Δρόσος

Αυτόµατος Πωλητής ∆ολωµάτων από τη Sea Quest

19 Νοεμβρίου, 2016

Αυτόµατος Πωλητής ∆ολωµάτων από τη Sea Quest

Η εταιρεία Sea Quest – Αφοί Γαρδέλη & Σία Ο.Ε., είναι γνωστή στους Έλληνες ψαράδες από τη µεγάλη ποικιλία δολωµάτων που διαθέτει, την άριστη ποιότητα και την άµεση εξυπηρέτηση. Μάνες, µονοδόλια, ακροβάτης, φαραώ, αµερικάνος, καραβίδα, κορδέλα, είναι κάποια από τα πιο γνωστά, ενώ στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο του καταστήµατος βλέπουµε να υπάρχουν ακόµα και ζωντανές σουπιές!

seaquest_autopolitis_08Βέβαια δεν είναι µόνο τα δολώµατα που διαθέτει η εταιρεία, αφού µία πλούσια γκάµα από εξειδικευµένες µαλάγρες κι ένας αλιευτικός εξοπλισµός ικανός να καλύψει κάθε τεχνική ψαρέµατος, έρχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε ψαρά. Αυτό βέβαια που µας εντυπωσίασε κατά την είσοδό µας στο κατάστηµα και τράβηξε πρώτο το βλέµµα µας πάνω του, ήταν ο αυτόµατος πωλητής δολωµάτων. Μια πρωτοποριακή µηχανή που µπορεί να µας προµηθεύσει µε ζωντανά δολώµατα όλο το 24ωρο!

seaquest_autopolitis_04Όπως όλοι µας γνωρίζουµε, το ψάρεµα δεν έχει συγκεκριµένη µέρα, ώρα κι εποχή.  Ο κάθε ψαράς, ανάλογα µε το χρόνο που διαθέτει, τις πληροφορίες για τις περιοχές που επισκέπτεται, τα ψάρια που κυκλοφορούν κλπ., κανονίζει την εξόρµησή του όποτε τον βολεύει και τη συγκεκριµένη στιγµή αναζητεί  το ανάλογο δόλωµα. Γνωρίζει ότι το καλύτερο από όλα τα δολώµατα είναι το ζωντανό, αλλά αν η µέρα και η ώρα είναι τέτοια που τα µαγαζιά µε τα δολώµατα είναι κλειστά, αναγκάζεται να περιοριστεί σε νωπά ή κατεψυγµένα, µε αµφίβολα αποτελέσµατα επιτυχίας.

Αυτό το µεγάλο κενό στην εύρεση ζωντανού δολώµατος, έρχεται να καλύψει αυτός ο αυτόµατος πωλητής. Γεµάτος µε ποικιλία φρέσκων και ζωντανών δολωµάτων που ανανεώνονται συνεχώς, ο ψαράς επιλέγει το δόλωµα τη στιγµή που επιθυµεί, εύκολα κι απλά. Ρίχνει το αντίστοιχο αντίτιµο στην ειδική υποδοχή του µηχανήµατος και το δόλωµα είναι δικό του. Σε περίπτωση που δεν έχει το ακριβές αντίτιµο, το µηχάνηµα έχει τη δυνατότητα να του δώσει σωστά τα ρέστα της συναλλαγής.

seaquest_autopolitis_10

Όσοι λοιπόν θελήσετε να εξορµήσετε για ψάρεµα κάποιες ώρες «ακατάλληλες» για τους υπόλοιπους και ο δρόµος σας περνά κοντά από το κατάστηµα της Sea Quest, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε καθόλου για την εύρεση δολώµατος, αφού απλά θα πάτε στον αυτόµατο πωλητή, θα επιλέξετε το δόλωµα που επιθυµείτε και στη συνέχεια θα απολαύσετε το ψάρεµα  στα δικά σας ψαροτόπια.

  • ΑΦΟΙ ΓΑΡΔΕΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 143
  • ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
  • ΤΗΛ: 2104010555

seaquest_autopolitis_11 seaquest_autopolitis_02_b

Comodo SSL