Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας Αλιείας Παίδων Α.Ν.Ο.Καρύστου 2017

27 Αυγούστου, 2017

Αγώνας Αλιείας Παίδων Α.Ν.Ο.Καρύστου 2017

Το Σαββάτο το απόγευμα 26 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Καρύστου ο καθιερωμένος εδώ και πολλά χρόνια καλοκαιρινός αγώνας αλιείας παίδων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου.

Ο δυνατός βοριάς δεν εμπόδισε τους μικρούς συμμετέχοντες να δείξουν σε όλους τους μεγαλύτερους που παρακολουθούσαν τις προσπάθειές τους ότι μπορούν και να ψαρέψουν αλλά και να ακολουθήσουν κάποιους κανόνες όπως ακριβώς και στους επίσημους αγώνες αλιείας.

Μπαλαδάκια, σπάροι, μελανουράκια και κεφαλόπουλα τα αλιεύματα που ανέβηκαν στη ζυγαριά μετά τη λήξη του αγώνα χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκπλήξεις.

Νικητές είχαμε τους Μήτρου Γρηγόρη με 810 βαθμούς, το Σαλίασι Χρήστο με 725 Βαθμούς και τον Ευφροσύνη Γιώργο με 530 βαθμούς. Στα κορίτσια πρώτη νικήτρια η Τριανταφύλλου Μαρία ενώ το μεγαλύτερο αλίευμα βγήκε από το Χατζηχρήστου Ιγνάτιο βάρους 145 γραμμαρίων.

Να σημειώσουμε ότι ο μικρός Ιγνάτιος είχε βγάλει επίσης και μια μικρή στηρούλα που είχε την καλή θέληση να την επιστρέψει μετά το ξαγκίστρωμα ξανά στο νερό.

Χορηγοί της εκδήλωσης η εταιρία ΣΙΜ ΑΕ που πρόσφερε σε όλους τους συμμετέχοντες από μια ρόδα αρματωμένη έτοιμη για ψάρεμα και το κατάστημα ειδών αλιείας του Κυριάκου Δικέλα που πρόσφερε το δόλωμα του αγώνα.

Δωροθέτης η Μαρία Τσαπέπα που εκτός από τα βαζάκια με το μέλι που έδωσε στους συμμετέχοντες είχε φροντίσει να γλυκάνει και τους νικητές. Τα νερά του αγώνα ήταν προσφορά του Σ/Μ ΑΒ Βασιλόπουλος ενώ ο πάγος από το παγοποιείο Βρούτσης. Γιατρός του αγώνα το μέλος του ΑΝΟΚ Μάκης Λυκούδης ενώ πολύτιμη και η βοήθεια του Λιμεναρχείου Καρύστου. Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό Boat & Fishing.

Tags
Παιδιά Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου Ψάρεμα για παιδιά
Comodo SSL