Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας Αλιείας Παίδων Ναυτικού Ομίλου Καρύστου

8 Δεκεμβρίου, 2015

Αγώνας Αλιείας Παίδων Ναυτικού Ομίλου Καρύστου

agonas_nok_paidwn_5Την Τετάρτη 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθιερωμένος αγώνας αλιείας παίδων του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου. Ένας αγώνας που εδώ και πάνω από μια δεκαετία πραγματοποιείται ανελλιπώς το μήνα Αύγουστο.

Το περιοδικό Boat & Fishing δεν μπορούσε να λείψει από μια τέτοια διοργάνωση όπου πάνω από 130 μικροί ψαράδες έδωσαν δυναμικά το παρόν στο λιμάνι της Καρύστου αποδεικνύοντας σε όλους εμάς που τους παρακολουθούσαμε ότι ξέρουν και να ψαρεύουν αλλά και να διαγωνίζονται με κοινούς όρους.

Μετά το τέλος του αγώνα και τα ζυγίσματα των αλιευμάτων νικήτρια αναδείχτηκε η Έλενα Αλεξανδρή. Δεύτερος νικητής ο Νταουτλάρι Μπαρδίμ και την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Γιώργος και ο Θανάσης Αλεξανδρής. Μεγαλύτερο αλίευμα ήταν μια τσιπούρα 330 γραμμαρίων που έβγαλε ο Γιάννης Παπαγεωργίου και μικρότερη σε ηλικία διαγωνιζόμενη η Ελισάβετ Φραγκοπούλου.

nokΟ Ναυτικός Όμιλος Καρύστου ευχαριστεί την εταιρία ΣΙΜ για τα καρούλια με τα πεταχτάρια που προσέφερε στους συμμετέχοντες, τον Κυριάκο Δικέλα για το δόλωμα του αγώνα, το super market Carefour για τα νερά, το παγοποιείο Μιχάλη Βούτση για τον πάγο, τον Παναγιώτη Γάσπαρη για τα βαρέλια νερού, τον Ανδρέα Ματζώρο για την ομπρέλα της γραμματείας, τον Μάκη Λυκούδη γιατρό του αγώνα, τον Κώστα Δρόσο αλυτάρχη, το λιμεναρχείο Καρύστου και το περιοδικό Boat & Fishing για την παρουσία του και την κάλυψη όλων των εκδηλώσεων του Ομίλου.

Tags
Κάρυστος Παιδιά Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου Ψάρεμα για παιδιά Αγώνες Αλιείας Παίδων [jetpack-related-posts]
Comodo SSL