Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας αλιείας παίδων στη Σύρο, 5 Ιουλίου 2015

Δεκέμβριος 8, 2015

Αγώνας αλιείας παίδων στη Σύρο, 5 Ιουλίου 2015

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όμιλος Βάρης «Η Φάμπρικα» διοργάνωσε με αγάπη και μεράκι διαγωνισμό ψαρέματος για παιδιά έως 15 ετών, και για δεύτερη χρονιά ήταν και στο πλευρό τους το κατάστημα Fishing Point Syros.

Μικροί και μεγάλοι, σταθεροί στο ραντεβού τους κάθε πρώτη Κυριακή του Ιουλίου, έδωσαν το παρών για ένα δίωρο ψάρεμα στο λιμανάκι της Φάμπρικας, στην όμορφη Σύρο. Ξεκινώντας με νεράκι και σαντουιτσάκι (προσφορά χορηγού), τα παιδιά πήραν τις θέσεις τους και στις 08.30 ξεκίνησε ο διαγωνισμός. Καλάμια, πεταχτάρια, απόχες είχαν την τιμητική τους και βοήθησαν να βγουν διάφορα είδη και μεγέθη ψαριών, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι πιάστηκε και μια σμέρνα στα αγκίστρια ενός μικρού ψαρά.
Με το τέλος του διαγωνισμού ακολούθησε η βράβευση σε όλα τα παιδιά, με αναμνηστικό έπαινο και δώρο προσφοράς από τον όμιλο Φάμπρικα και τις εταιρείες ΣΜΑΡΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και
  SIM.

Βραβεύσεις έγιναν σε τέσσερις κατηγορίες α) junior β) 5 έως 8 ετών γ) 9 έως 11 ετών και δ) 12 έως 15 ετών.

  • Νικητές στην κατηγορία 5 έως 8, ήταν οι :
  • 1η θέση Ζαρανή Αγγελική
  • 2η θέση Σαργολόγος Αλφόνσος, και,
  • 3η θέση Ζηκόπουλος Χάρης
  • Στην κατηγορία 9 έως 11, νικητές ήταν ο Νικόλας-Μάριος Ψαρός (1ος), ο Βαγγέλης Συριανός (2ος) και ο Γιάννης Πέρρης (3ος).
  • Τέλος, τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία 12 έως 15 ετών, κατέλαβαν οι Χατζαντώνης Γιώργος, Μάνης Άγγελος και Βαρθαλίτης Παντελής (1η-2η-3η αντίστοιχα).
  • Το μεγαλύτερο ψάρι του αγώνα ήταν μια σμέρνα 481γρ. και την έβγαλε ο Νικόλας-Μάριος Ψαρός.

Κλείνοντας, η Φάμπρικα ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτός ο διαγωνισμός και ανανεώνει το ραντεβού με τους μικρούς ψαράδες για του χρόνου!

Tags
Σύρος Παιδιά Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όμιλος Βάρης «Η Φάμπρικα» Ψάρεμα για παιδιά Αγώνες Αλιείας Παίδων
Comodo SSL