Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μάνος Ν. Ρούδας

Anytec 800 R είναι το νέο αλουμινένιο σκάφος υψηλών αποδόσεων 60+ κόμβων!

27 Δεκεμβρίου, 2023

Anytec 800 R είναι το νέο αλουμινένιο σκάφος υψηλών αποδόσεων 60+ κόμβων!

Το Σουηδικό ναυπηγείο Anytec αποκάλυψε ένα νέο, ελαφρύ, αλουμινένιο, dayboat υψηλών επιδόσεων, το Anytec 800 R.

Το Anytec 800 R, το οποίο έκανε πρεμιέρα φέτος στο Floating Boat Show της Στοκχόλμης, είναι η σπορ έκδοση του μοντέλου.

Αν και βασίζεται στο υπάρχον Anytec 750SPD (ένα σκάφος 300 ίππων ικανό για ταχύτητες 50 κόμβων), η ενισχυμένη πρύμνη του 800 του επιτρέπει να φορέσει τη νέα εξωλέμβια Mercury 500R για ταχύτητες ως και 65 κόμβων.

Για ευκολία του χειριστή δεν έχει την κλασσική μανέτα, αλλά πετάλι γκαζιού όπως τα αυτοκίνητα και τα αγωνιστικά σκάφη για άμεση απόκριση, καθώς και αγωνιστικά καθίσματα με αμορτισέρ.

«Brutal performance, κομψές λεπτομέρειες και απαράμιλλη απόδοση και σε όλα τα νερά», έτσι παρουσιάζει η Anytec το νέο της μοντέλο Anytec 800R. Μπορεί από ανέσεις και ευκολίες, να μη διαθέτει κάτι αξιοσημείωτο, παρόλα αυτά το ναυπηγείο το δίνει πολλαπλές πολυτελείς επιλογές στον εξοπλισμό του, όπως κάμερα οπισθοπορείας, δάπεδο foam deck, ακόμη και θερμαινόμενο τιμόνι!

Εξοπλίζεται με τα ηλεκτρονικά συστήματα της Simrad και ραντάρ, ενισχύοντας την επιχειρισιακή χρήση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Εάν τα προκαταρκτικά στοιχεία είναι σωστά, το ρεζερβουάρ καυσίμου 230 λίτρων φαίνεται ασυνήθιστα μικρό για ένα σκάφος με τέτοια ισχύ στον καθρέφτη.

Ολικό Μήκος LOA 8,16 μέτρα
Πλάτος 2,32 μέτρα
Εκτόπισμα 1.598 κιλά
Βύθισμα 0,48 μέτρα
Κινητήρας Εξωλέμβιος Mercury 500R
Δεξαμενή Καυσίμου 230 λίτρα
Tags
Αλουμινένιο σκάφος Anytec 800R
Comodo SSL