Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Αποτελέσματα 1ης Ημέρας του Πρωταθλήματος Ψαροτούφεκου 2020 - 1ος ο Γεράσιμος Καββαδίας

2 Νοεμβρίου, 2020

Αποτελέσματα 1ης Ημέρας του Πρωταθλήματος Ψαροτούφεκου 2020 - 1ος ο Γεράσιμος Καββαδίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας στο Πόρτο Χέλι.

Η εκκίνηση έγινε το πρωί στις 10:00 από τον αλυτάρχη του αγώνα Γιώργο Ιωάννου στη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται από το “Φανάρι κάβου Κόρακα” ως το ακρωτήριο “Κόκκινος” όπου οι 19 αγωνιζόμενοι “έπαιξαν” σε μία ιδιαίτερα δύσκολη τράπεζα. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, και προήλθε με βουτιές σε βάθη ρεκόρ.

Βέβαια ήταν αναμενόμενο, αφού η Ελλάδα πλέον ανήκει στις κορυφαίες χώρες του αγωνιστικού ψαροτούφεκου, σε παγκόσμιο επίπεδο. Στον αγώνα συμμετέχουν μέλη της εθνικής ομάδας, αθλητές με παγκόσμιους τίτλους και διακρίσεις όπως ο Γιάννης Σιδέρης (δεύτερος στο κόσμο), ο Γεράσιμος Καββαδίας (τρίτος στο κόσμο), ο Κώστας Μακρής, ο Τάσης Περούλης αλλά και νέοι πολλά υποσχόμενοι όπου ξεχώρισαν από την πρώτη ημέρα.

ΖΥΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά την λήξη του αγώνα στις 3:00, οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στη καφετέρια Rebel για το ζύγισμα των ψαριών τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από την ασφάλεια του σπιτιού σας, μέσα από την σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/boatfishing) είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά όλη την διαδικασία!

Πρώτος ήταν ο εξαιρετικός Γεράσιμος Καββαδίας του Ν.Α.Ο Κέρκυρας που για άλλη μία φορά δείχνει μεθοδικότητα ψαρεύοντας στην άβυσσο με μία εντυπωσιακή ηρεμία. Κατάφερε να μαζέψει 10 ψάρια που του έδωσαν την πρώτη θέση με 27.600 βαθμούς! Από αυτά το μεγαλύτερο ήταν ένας ροφός 9 κιλών.

Δεύτερος ο νεαρός Τάσος Γκάρτσεβιτς, αθλητής του Σ.Φ.Υ.Κ Γλαύκος με 21.520 βαθμούς, 9 ψάρια μεταξύ των οποίων και μία σφυρίδα 8.280 gr. Είναι 3η φορά που συμμετέχει σε Πανελλήνιο όπου και κέρδισε την 4η θέση πέρυσι στο πανελλήνιο.

Τρίτος στην κατάταξη της πρώτης ημέρας ο Γιάννης Σιδέρης ο οποίος έκρυβε επιμελώς την εξαιρετική ψαριά του ως την στιγμή παράδοσης αλιευμάτων. Μετρήθηκαν 7 ψάρια που του έδωσαν 21.380 βαθμούς. Από αυτά ξεχώριζε μία σφυρίδα βάρους 5.580 gr καθώς και τέσσερα μεγάλα γουρουνόψαρα, το μεγαλύτερο ζύγιζε 3.080 gr.

Τέταρτος ο Απόστολος Τζουμάκας από τα Γιάννενα, με 14.760 βαθμούς, είναι πρωτοεμφανιζόμενος, ο μικρότερος αθλητής του αγώνα, 18 χρονών, με εντυπωσιακές επιδόσεις! Κατάφερε να φέρει 3 ψάρια  μεταξύ των οποίων ένα μαγιάτικο 6.680 gr και ένας ροφός 13.860 gr, το μεγαλύτερο ψάρι της ημέρας!

Πέμπτος ο περσινός πρωταθλητής Γιάννης Ρίγγας έφερε 5 μετρήσιμα ψάρια μεταξύ των οποίων και μία σφυρίδα 3.220 gr.

Το ζύγισμα δημοσιεύτηκε live στο facebook στη σελίδα του Boat & Fishing:


Ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας με την βαθμολογία της πρώτης ημέρας:

Το πρόγραμμα αύριο Κυριακή 1 Νοεμβρίου έχει ως εξής: ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί περιμετρικά της νήσου «Ύψηλή» όπου η συγκέντρωση των αθλητών θα ξεκινήσει στις 8:00 και η εκκίνηση θα δοθεί γύρω στις 9:30. Το ζύγισμα – απονομή κυπέλλων θα γίνει στη καφετέρια Rebel 16:30.


Τα αποτελέσματα, φωτογραφίες, βίντεο αλλά και όλο το ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί στη σελίδα www.boatfishing.gr αλλά με συνεχής ενημερώσεις στο facebook στο www.facebook.com/boatfishing

Για να σας έρχονται οι ενημερώσεις κάντε τα 2 απλά βήματα

🖥 Ρύθμιση από τον #υπολογιστή 💻:
1⃣ Στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/boatfishing, επιλέξτε το «Ακολουθείτε» (ή «Following» αν έχετε ρυθμίσει αγγλικά)
2⃣ και μετά, το «Να εμφανίζονται πρώτα» (ή «See First» αν έχετε ρυθμίσει αγγλικά)!

Εναλλακτικά, μπορείτε να το ρυθμίσετε από το κινητό:

Ρύθμιση από το #κινητό:
1⃣ Στη σελίδα μας στο facebookwww.facebook.com/boatfishing, επιλέγετε τις τρεις τελείες που είναι πάνω δεξιά.
2⃣ Από το μενού επιλέγεται το «Ακολουθείτε» (ή «Following»), και έπειτα το «Να εμφανίζονται πρώτα» (ή «See First»)

Tags
Γιάννης Ρίγγας ΕΟΥΔΑ Πρωταθλητές Υποβρύχιας Αλιείας Γιάννης Σιδέρης Γεράσιμος Καββαδίας Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Αγώνας Ψαροτούφεκου Πόρτο Χέλι Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Τάσος Γκάρτσεβιτς Απόστολος Τζουμάκας
Comodo SSL