Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Αποτελέσματα 2ης ημέρας στο 32ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας στη Σαρδηνία – Ποιοι ξεχώρισαν

19 Σεπτεμβρίου, 2021

Αποτελέσματα 2ης ημέρας στο 32ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας στη Σαρδηνία – Ποιοι ξεχώρισαν

Αναμένοντας ζύγισμα και αποτελέσματα της 2ης ημέρας | Ποια θέση έλαβαν οι Έλληνες αθλητές | XXXII World Spearfishing Championship Arbatax Sardegna 2021 |16 – 19 September 2021 |

______________________
UPDATE
: Η Ελλάδα 3η στο κόσμο στο 32ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας, και μάλιστα σε ένα από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών! Μόλις υπάρχουν αναλυτικές Βαθμολογίες θα επανέλθουμε.

Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική ομάδα Υποβρύχιας Αλιείας αφού κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 19 ομάδων καταφέρνοντας να κατακτήσει το χάλκινο μεταλλείο στο Παγκόσμιο που πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία 16 – 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Μετά από δύο ημέρες αγώνα, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική τράπεζα, με μεγάλα βάθη, οι αθλητές μας κατάφεραν να ανεβάσουν στο βάθρο την Ελληνική σημαία αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η χώρα μας ανήκει στην ελίτ των ψαροκυνηγών παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και το ζύγισμα της δεύτερης ημέρας ο Γιάννης Σιδέρης κατέκτησε την 4η θέση στην τελική κατάταξη και ακολουθεί ο Γεράσιμος Καββαδίας στη 5η θέση. Εξίσου καλά, κοντά στη πρώτη δεκάδα, ήταν και ο Γιάννης Ρίγγας, στη 12η θέση ξεχωρίζοντας από 49 άξιους αθλητές υποβρύχιας αλιείας από όλον το κόσμο.

Είμαστε εξίσου περήφανοι και χαρούμενοι για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου από τον «δικό μας» Giacomo De Mola, ο οποίος αγωνίζεται με την σημεία της Ιταλίας μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ιταλίας!

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Giacomo De Mola!

_________________

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας στη Σαρδηνία.

Μετά από μία συναρπαστική ημέρα, οι αθλητές παρέδωσαν τα ψάρια τους περιμένοντας με ανυπομονησία το ζύγισμα όπου θα αναδείξει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή αλλά και την τελική κατάταξη των εθνικών ομάδων.

Να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες αθλητές στον πρώτο αγώνα κατάφεραν να πάρουν την 3η θέση στο ομαδικό ενώ στο ατομικό τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

– Ο Γεράσιμος Καββαδίας συγκέντρωσε 12.996 βαθμούς και την 6η θέση στην κατάταξη της πρώτης ημέρας

– Ο Γιάννης Σιδέρης συγκέντρωσε 12.814 βαθμούς και την 7η θέση στην κατάταξη της πρώτης ημέρας

– Ο Γιάννης Ρίγγας συγκέντρωσε 7.760 βαθμούς και την 12η θέση στην κατάταξη της πρώτης ημέρας

Η ημέρα κύλισε αρκετά καλά για τους Έλληνες αθλητές, πιο συγκεκριμένα:

Ο Γιάννης Σιδέρης με την ψαριά της δεύτερης ημέρας

Ο Γεράσιμος Καββαδίας με την ψαριά της δεύτερης ημέρας

Ο Γιάννης Ρίγγας με την ψαριά της δεύτερης ημέρας

Δείτε το ζύγισμα της δεύτερης ημέρας:

Διαβάστε όλα τα νέα, επικαιρότητα και ειδήσεις που αφορούν τη θάλασσα στο boatfishing.gr 

Tags
Γιάννης Σιδέρης Γεράσιμος Καββαδίας Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Υποβρύχιας Αλιείας Γιάννης Ρίγγας Σαρδηνία WSC2021
Comodo SSL