Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Bénéteau ANTARES 8

14 Μαΐου, 2018

Bénéteau ANTARES 8

Η Bénéteau δεν θέλει συστάσεις. Eίναι το γνωστό Γαλλικό ναυπηγείο, ένα από τα παλαιότερα της Ευρώπης όπου έχει καθιερωθεί στο χώρο ως ένας από τους µεγαλύτερους κατασκευαστές σκαφών αναψυχής παγκοσµίως.

Στη χώρα µας αντιπροσωπεύεται από την εταιρία ΑΦΟΙ ΠΑΠΠΑ ΑΕ, η οποία και πρόσφατα παρέλαβε µεταξύ των καινούριων σκαφών της Bénéteau, το νέο ANTARES 8. Το 8µετρο Antares είναι αποτέλεσµα επανασχεδιασµού της σειράς και εµπλουτισµού µε σύγχρονες πιλοτίνες, από τα 5,80 ως τα 8,80 µ. όπου θα κινούνται µε εξωλέµβια συνδυάζοντας την ποιότητα της Bénéteau, σε προσιτές τιµές προσφέροντας χώρους ενδιαίτησης, fishability και αξιόλογη πλεύση.

Η γάστρα τους εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των κραδασµών, αφού προορίζονται για ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα χειµώνα καλοκαίρι, ψαράδες αλλά και φίλους του ναυτικού τουρισµού. Το Antares 8 προτείνεται µε κινητήρα ως 200 Hp ώστε να παραµένει γρήγορο αλλά και οικονοµικό όσον αφορά την κατανάλωση. Στο κατάστρωµα όλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια.
Η είσοδος στη δελφινιέρα της πλώρης διευκολύνεται από το κενό που δηµιουργείται στα ρέλια, αφήνοντας άνετο πέρασµα πλευρικά ως το κυρίως ντεκ.

Εκεί, ο καναπές της πρύµνης µεγαλώνει µε πρόσθετο τµήµα αριστερά και γίνεται τραπεζαρία. Το πορτάκι δίνει εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρµα της πρύµνης για τη σκάλα µπάνιου ή για να ψαρέψουµε.

Εσωτερικά το πιλοτήριο είναι τεράστιο! ∆ιαθέτει καναπέδες, τραπέζι όπου γίνεται εύκολα ένα κρεβάτι. Η καλή ορατότητα και ο επαρκής αερισµός του χώρου δηµιουργούν συνθήκες για να περάσουµε ευχάριστες ώρες στο σκάφος, τόσο στο ταξίδι όσο και δεµένοι στο ντόκο.

Πίσω από το κάθισµα του κυβερνήτη υπάρχει νεροχύτης και µάτι για να µαγειρέψουµε. Η καµπίνα διαθέτει διπλό κρεβάτι και τουαλέτα.

Σύντοµα θα το δοκιµάσουµε στη θάλασσα και θα επανέλθουµε µε τις µετρήσεις και εντυπώσεις. Ως τότε θα αρκεστούµε στις δοκιµές των συναδέλφων στο εξωτερικό που µιλούν για ένα σταθερό, στιβαρό σκάφος, ιδανικό για τους λάτρεις των ταξιδιών χειµώνα – καλοκαίρι.

Ως τότε µπορείτε να µάθετε περισσότερα για το Antares στην ελληνική αντιπροσωπεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΠΑ ή και να το δείτε από κοντά στο χώρο της στη Βάρης Κορωπίου 237, στο Κορωπί.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΦΟΙ ΠΑΠΠΑ
Τηλέφωνο: 210 9962568
www.pappasbros.gr

Tags
Αφοί Παππά ΑΕ Benetau Benetau Antares 8 Σκάφη Πολυεστερικά Σκάφη Καμπινάτα σκάφη
Comodo SSL