Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Boat & Fishing Show 2016: Αυλαία για τη µεγαλύτερη Γιορτή της Θάλασσας!

9 Απριλίου, 2016

Boat & Fishing Show 2016: Αυλαία για τη µεγαλύτερη Γιορτή της Θάλασσας!

Με µεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για την 3η Boat & Fishing Show 2016, η οποία για άλλη µία χρονιά πραγµατοποιήθηκε µαζί µε τη Sea & Tourism Expo!
ekthesi_13Τα νούµερα µιλούν από µόνα τους: 178 εκθέτες αποκλειστικά για τη θάλασσα σε χώρο ρεκόρ 10.000 τµ., µε πραγµατικούς 15.458 επισκέπτες και 530 εµπορικούς.
Παρά τη σηµαντική αύξηση επισκεπτών και εκθετών, η ποιότητα παρέµεινε σε πολύ υψηλό επίπεδο παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωµένη θαλασσινή έκθεση µε τρεις βασικούς άξονες, το Σκάφος, το Ψάρεµα και το Θαλάσσιο Τουρισµό, σε αριθµό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο.

ekthesi_14Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Boat & Fishing Show έχει εδραιώσει τη θέση της ως το κορυφαίο, αλλά και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ θαλασσινό γεγονός στη χώρα µας.

Οι επισκέπτες µπορούσαν να περιηγηθούν σε τρία θεµατικά επίπεδα, να ενηµερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά να επιµορφωθούν από σεµινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Το ιδιαίτερα θετικό κλίµα έδωσε το σωστό περιβάλλον για επιχειρηµατικές συνεργασίες και αισιόδοξες προοπτικές, αλλά το σηµαντικότερο όλων ήταν ότι αποτέλεσε πραγµατικά µία ευκαιρία να συναντηθούν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα µε κοινό ενδιαφέρον την αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνοµη κατάδυση.

ekthesi_11 ekthesi_12

Ευχαριστούµε θερµά όλους τους επισκέπτες που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να παραβρεθούν στη µεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας, καθώς βέβαια και τους εκθέτες που µας εµπιστεύτηκαν για µία ακόµη χρονιά.
Ραντεβού την άνοιξη του 2017, στην επόµενη Boat & Fishing Show!

ekthesi_10 ekthesi_09 ekthesi_08 ekthesi_07 ekthesi_06 ekthesi_05 ekthesi_04 ekthesi_03 ekthesi_02

Πλήρες ρεπορτάζ µε φωτογραφίες και βίντεο

στο www.boatfishingshow.gr και
στο www.youtube.com/boatfishinggr

Comodo SSL