Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Deep Fishing: Αναλαμβάνει το Πάρκινγκ Σκαφών στην Πάχη

18 Ιανουαρίου, 2021

Deep Fishing: Αναλαμβάνει το Πάρκινγκ Σκαφών στην Πάχη

Η Deep Fishing αναλαµβάνει υπό τον Σπύρο Πατσή, τη διεύθυνση σε ένα από τα πιο κοµβικά πάρκινγκ σκαφών στην Αττική. Βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, στην παραλία Πάχης στα Μέγαρα και διαθέτει µεγάλη γλίστρα.

Ο λόγος για το Πάρκινγκ Σκαφών Πάχης, το οποίο εδρεύει λίγο έξω από το γραφικό λιµανάκι της Πάχης στα Μέγαρα, ακριβώς µπροστά σε µια από τις πιο εύχρηστες και δηµοφιλείς γλίστρες της ∆υτικής Αττικής.

Πρόσφατα, η εταιρία ανέλαβε τη διεύθυνση στο συγκεκριµένο χώρο, όπου εκτός από πάρκινγκ σκαφών, λειτουργούσε και σαν καρνάγιο.

Με την ίδια λογική, αναβαθµισµένο σε όλα τα επίπεδα, θα συνεχίσει να λειτουργεί προσφέροντας πολλές και ποικίλες υπηρεσίες, αποτελώντας το ασφαλέστερο πάρκινγκ σκαφών στην Αττική! Ήδη έχουν εγκατασταθεί περιµετρικά θερµικές κάµερες, για παρακολούθηση του χώρου 24 ώρες το 24ωρο, µε το πιο σύγχρονο σύστηµα ασφαλείας!

Η περιοχή προσφέρεται ως αφετηρία για πολλούς κοντινούς τουριστικούς και αλιευτικούς προορισµούς, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, λόγω των γαλήνιων νερών του Σαρωνικού Κόλπου.

Επιπλέον το νέο πάρκινγκ σκαφών Deep Fishing παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

• Ανέλκυση – Καθέλκυση σκαφών από 8 έως 15 µέτρα

• Χώρο για επισκευαστικές δραστηριότητες στο καρνάγιο (υφαλοκαθαρισµό, υφαλοχρωµατισµό, καλαφατίσµατα, παλαµίσµατα κ.ά.)

• ΣΕΡΒΙΣ ναυτικών κινητήρων (εξωλέµβιων – εσωλέµβιων)

• Τεχνική συντήρηση σκαφών και πάσης φύσεως εργασίες που αφορούν στο σκάφος

• ΦΥΛΑΞΗ µε τα πλέον σύγχρονα µέσα ασφαλείας

• Μεταφορά σκαφών

• Τοποθέτηση βυθοµέτρων

Η εταιρεία Deep Fishing, δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στην κατασκευή των οµώνυµων ηλεκτρικών µηχανισµών, καθώς και στην εµπορία ποιοτικών ειδών για την ερασιτεχνική και επαγγελµατική αλιεία. Η νέα δραστηριότητα του Πάρκινγκ Σκαφών Πάχης έρχεται να προστεθεί στις παραπάνω, και έτσι το κατάστηµα που λειτουργούσε στο Περιστέρι, έχει ήδη µεταφερθεί εντός του πάρκινγκ, στην Πάχη Μεγάρων.

Ευχόµαστε καλές δουλειές στον Σπύρο Πατσή και την οµάδα του!

Πληροφορίες:

ΠΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Διεύθυνση: Πάρκινγκ σκαφών Πάχης – Deep Fishing

Θέση Μαρμάρη, Πάχη Μέγαρα (δίπλα στη γλίστρα Πάχης)

Τηλέφωνο: 2105757822, 6947840345

Ε-mail: thedeepfishing@gmail.com

Tags
πάρκινγκ σκαφών καρνάγιο service σκαφών Μεταφορά σκαφών Σκάφος Μεταφορά σκάφους Συντήρηση parking σκαφών Αττική Συντήρηση Σκάφους πάρκινγκ σκαφών Αττική Πάρκινγκ Σκαφών Πάχης parking σκαφών φύλαξη σκαφών πάρκινγκ
Comodo SSL