Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Δυναμική αρχή για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Ε.Υ.Α.)

27 Μαΐου, 2021

Δυναμική αρχή για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Ε.Υ.Α.)

Επιτέλους, μια σημαντική εξέλιξη για το χώρο της υποβρύχιας αλιείας! Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ψαροτούφεκου, έμποροι και κατασκευαστές, όπου η πλειοψηφία τους είναι οι ίδιοι ερασιτέχνες υποβρύχιοι αλιείς, ενώνουν τις δυνάμεις τους ιδρύοντας την ΠΑΣΕΚΕΥΑ.

Βασικός σκοπός της ίδρυσης του Πανελλήνιου Συνδέσμου είναι η προάσπιση της ερασιτεχνικής υποβρύχιας αλιείας. Ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς, και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από το ΔΣ.

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου:

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Ε.Υ.Α.)

Σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Ε.Υ.Α.)

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, κατασκευαστές και εμπόρους ειδών υποβρύχιας αλιείας να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον σύνδεσμο.

Το προσωρινό ΔΣ του συνδέσμου των επαγγελματιών αποτελούμενο από τους Καρτελιά Όλγα, Αποστολίδη Διονύση, Κουκούλα Νίκο, Ζωνομέση Βασίλη και Πουλίκο Πουλικάκο, έχει δραστηριοποιηθεί για τις ανάλογες επαφές και συναντήσεις για τα τωρινά και μελλοντικά θέματα της Υποβρύχιας Ερασιτεχνικής Αλιείας.

Όλοι οι επαγγελματίες, καταστήματα,  κατασκευαστές, αντιπρόσωποι έμποροι του χώρου μας, μέλη του συνδέσμου μας, ιδρυτικά και μελλοντικά, βρίσκονται στο πλευρό των ερασιτεχνών και εργάζονται συστηματικά προσπαθώντας για το καλύτερο.

Καλούμε τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες του χώρου της Ερασιτεχνικής Αλιείας να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους σε κάθε άρθρο στην άτυπη διαβούλευση του νέου Προεδρικού Διατάγματος που βρίσκεται στον πιο κάτω σύνδεσμο.

http://pconsult.minagric.gr/index.php/el/107-diavouleush_alieia_240521

Διαβάστε όλα τα νέα, επικαιρότητα και ειδήσεις που αφορούν τη θάλασσα στο boatfishing.gr 

Tags
Υποβρύχιο Ψάρεμα Υποβρύχια Αλιεία Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Ε.Υ.Α.) ΠΑΣΕΚΕΥΑ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL