Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Έκθεση Σκάφος Ψάρεµα - Boat & Fishing Show 2014

8 Οκτωβρίου, 2015

Έκθεση Σκάφος Ψάρεµα - Boat & Fishing Show 2014

Tο θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!

H πρώτη έκθεση Σκάφος Ψάρεµα – Boat & Fishing Show 2014, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και του ∆ήµου Αµαρουσίου, ολοκληρώθηκε µε µεγάλη επιτυχία, έχοντας σαν εκθέτες τις µεγαλύτερες εταιρίες ειδών αλιείας και σκαφών αναψυχής.

Ο δήµαρχος Αµαρουσίου, κ. Πατούλης, κόβει την κορδέλα  των εγκαινίων, την πρώτη µέρα της έκθεσης.

Ο δήµαρχος Αµαρουσίου, κ. Πατούλης, κόβει την κορδέλα
των εγκαινίων, την πρώτη µέρα της έκθεσης.

Πιο συγκεκριµένα, οι επισκέπτες του σύγχρονου Εκθεσιακού Κέντρου Helexpo Maroussi είχαν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα της χρονιάς από τις ίδιες τις εταιρίες που τα εισάγουν µε ανοιχτά περίπτερα για το κοινό και τους εµπορικούς επισκέπτες. Στο κοµµάτι των σκαφών, η συµµετοχή ήταν αρκετά µεγάλη και σοβαρή για τα δεδοµένα της αγοράς, και παρουσιάστηκαν νέα µοντέλα, τόσο σε µικρά RIB και ταχύπλοες βάρκες, όσο και στα µεγάλα 10µετρα φουσκωτά. Στα ηλεκτρονικά ναυσιπλοΐας, οι επισκέπτες µπορούσαν να ενηµερωθούν για µία τεράστια γκάµα οργάνων, αφού συµµετείχε σχεδόν όλη η αγορά παρέχοντας πληθώρα επιλογών.

Από τις εκδηλώσεις και τα σεµινάρια, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Από τις εκδηλώσεις και τα σεµινάρια,
κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Από τις εκδηλώσεις και τα σεµινάρια, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Από τις εκδηλώσεις και τα σεµινάρια,
κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Από την πρώτη στιγµή που άνοιξαν οι πύλες την έκθεσης την Παρασκευή 28 Μαρτίου, το πρόγραµµα των εξειδικευµένων σεµιναρίων για τεχνικές αλιείας και ναυτοσύνη, και οι παρουσιάσεις προϊόντων και εταιριών, είχαν µια συνεχή ροή και τις περισσότερες ώρες λειτουργίας της έκθεσης γίνονταν ταυτόχρονα σεµινάρια στις δύο ειδικά διαµορφωµένες αίθουσες του Εκθεσιακού Κέντρου!
Το σηµαντικότερο όµως όλων είναι, ότι η έκθεση Boat & Fishing αποτέλεσε το σηµείο συνάντησης όλων των θαλασσινών της χώρας µας, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλα τα µέρη της Ελλάδας, για να βρεθούν στην ετήσια συνάντηση του Boat & Fishing. Όµιλοι φουσκωτών και αλιείας, φόρουµ και σελίδες κοινωνικές δικτύωσης, βρέθηκαν στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του Helexpo Maroussi, γνωρίστηκαν από κοντά και πέρασαν ευχάριστες στιγµές µε ανθρώπους µε την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το ψάρεµα και το σκάφος!
Το περίπτερο του περιοδικού Boat & Fishing βρισκόταν στο κέντρο της αλιευτικής ενότητας της Έκθεσης και ήταν συνεχώς γεµάτο αφού οι συζητήσεις για το ψάρεµα, τα θαλασσινά ταξίδια, τα σκάφη και δρώµενα του χώρου δε σταµατούσαν. Οι συντάκτες µας έδωσαν δυναµικό παρών, και ήταν πάντα πρόθυµοι να γνωρίσουν τους αναγνώστες από κοντά και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία.

 

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου

Η Boat & Fishing Show 2014 πραγµατοποιήθηκε µε τη στήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, και όπως ήταν φυσικό, ο υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης επισκέφτηκε και περιηγήθηκε στους χώρους της, συνοµιλώντας µε πολλούς επαγγελµατίες και επισκέπτες.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:  «Καταργούµε την ερασιτεχνική άδεια αλιείας για όλα τα σκάφη χωρίς περιορισµούς».

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:
«Καταργούµε την ερασιτεχνική άδεια αλιείας για όλα τα σκάφη χωρίς περιορισµούς».

Στην έκθεση Boat & Fishing Show ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε:
«Αναµορφώνουµε το θεσµικό πλαίσιο για τα τουριστικά σκάφη, γιατί πιστεύουµε ότι όχι µόνο θα φέρει περισσότερους τουρίστες, αλλά κυρίως γιατί θα δώσει περισσότερη δουλειά σε µικροµεσαίες επιχειρήσεις µε αντικείµενο τις διάφορες δραστηριότητες των σκαφών, είτε αυτή αφορά στην κατασκευή τους από ελληνικά χέρια, είτε τη συντήρησή τους».
Επιπλέον, απαντώντας σε ερασιτέχνες και επαγγελµατίες ψαράδες κατέστησε σαφές ότι η κατάργηση της ερασιτεχνικής άδειας αλιείας αφορά όλους «πρόσωπα και σκάφη χωρίς άλλους περιορισµούς». «Θεωρώ», είπε, «ότι αυτό θα συµβάλλει επίσης στη στήριξη επιχειρήσεων που ασχολούνται µε το ψάρεµα, καθώς θα διευκολύνει τους ερασιτέχνες να ασκήσουν το χόµπι τους».

Κατασκευαστές – Εισαγωγείς Φουσκωτών Σκαφών

Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014 έλαβαν µέρος οι µεγαλύτεροι Έλληνες κατασκευαστές φουσκωτών και πολυεστερικών σκαφών αναψυχής. Από τα RIB που παρουσιάστηκαν ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το Black Mamba (φωτ. 1) µε τα δύο 350άρια VERADO, αλλά και το Corsair 33 της εταιρίας TopLine (φωτ. 2) που πρόκειται να κάνει το ταξίδι Ελλάδα-Αζόρες.
Επίσης εντυπωσίασαν και τα νέα µοντέλα της αγοράς. Συγκεκριµένα, η εταιρεία Technohull παρουσίασε το SeaDNA999 Sport (φωτ. 3), η Marvel το νέο και εξαιρετικό 959 Sport Cabin, αλλά και το Marvel 6.90 σε πρώτη εµφάνιση σε έκθεση (φωτ. 4), η Viper RIBs µία µεγάλη γκάµα από µικρά και µεσαία RIB (φωτ. 5) και το «ανανεωµένο» 10µετρο Magnum 97 (φωτ. 6), η AirHull  δύο πανέµορφα Eco 25 S, σε πρώτη παρουσίαση σε ναυτικό σαλόνι (φωτ. 7), η Olympic RIBs το καινούριο CaptainHook 4.20 και το ανανεωµένο 500 Pro (φωτ. 8), η FOST το νέο Twister 535 (φωτ. 9) σε κοινό περίπτερο µε το parking Lagonisi, και η εταιρία George Marine τα φουσκωτά Lobster (φωτ. 10), τα οποία διακρίνονται για την υψηλή σχέση τιµής / ποιότητας. Η εταιρία Escape 24, εισαγωγική εταιρία των φουσκωτών Escape και των Callegari (φωτ. 11), συµµετείχε µε πλήρη γκάµα στο µεγάλο γωνιακό περίπτερο, ενώ επιπλέον παρουσίασε τους ηλεκτρικούς κινητήρες Haswing και τα kayak Cobra & Winner.

Black Mamba (φωτ. 1) µε τα δύο 350άρια VERADO

Black Mamba (φωτ. 1) µε τα δύο 350άρια VERADO

Το Corsair 33 της εταιρίας TopLine (φωτ. 2) που πρόκειται να κάνει το ταξίδι Ελλάδα-Αζόρες

το Corsair 33 της εταιρίας TopLine (φωτ. 2) που πρόκειται να κάνει το ταξίδι Ελλάδα-Αζόρες

 SeaDNA999 Sport (φωτ. 3)

SeaDNA999 Sport (φωτ. 3)

Marvel 6.90 σε πρώτη εµφάνιση σε έκθεση (φωτ. 4)

Marvel 6.90 σε πρώτη εµφάνιση σε έκθεση (φωτ. 4)

Viper RIBs µία µεγάλη γκάµα από µικρά και µεσαία RIB (φωτ. 5)

Viper RIBs µία µεγάλη γκάµα από µικρά και µεσαία RIB (φωτ. 5)

fouskwta_6

Το «ανανεωµένο» 10µετρο Magnum 97 (φωτ. 6)

AirHull  με δύο πανέµορφα Eco 25 S, σε πρώτη παρουσίαση σε ναυτικό σαλόνι (φωτ. 7)

AirHull  με δύο πανέµορφα Eco 25 S, σε πρώτη παρουσίαση σε ναυτικό σαλόνι (φωτ. 7)

 Olympic RIBs με το καινούριο CaptainHook 4.20 και το ανανεωµένο 500 Pro (φωτ. 8)

Olympic RIBs με το καινούριο CaptainHook 4.20 και το ανανεωµένο 500 Pro (φωτ. 8)

FOST με το νέο Twister 535 (φωτ. 9)

FOST με το νέο Twister 535 (φωτ. 9)

George Marine με τα φουσκωτά Lobster (φωτ. 10), τα οποία διακρίνονται για την υψηλή σχέση τιµής / ποιότητας.

George Marine με τα φουσκωτά Lobster (φωτ. 10), τα οποία διακρίνονται για την υψηλή σχέση τιµής / ποιότητας.

Η εταιρία Escape 24, εισαγωγική εταιρία των φουσκωτών Escape και των Callegari (φωτ. 11), συµµετείχε µε πλήρη γκάµα στο µεγάλο γωνιακό περίπτερο, ενώ επιπλέον παρουσίασε τους ηλεκτρικούς κινητήρες Haswing και τα kayak Cobra & Winner

Η εταιρία Escape 24, εισαγωγική εταιρία των φουσκωτών Escape και των Callegari (φωτ. 11), συµµετείχε µε πλήρη γκάµα στο µεγάλο γωνιακό περίπτερο, ενώ επιπλέον παρουσίασε τους ηλεκτρικούς κινητήρες Haswing και τα kayak Cobra & Winner

 

Πολυεστερικά Σκάφη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες και για τα πολυεστερικά σκάφη, ιδίως αυτοί που έχουν πάθος µε το ψάρεµα από σκάφος. Η Intermarine παρουσίασε τα πασίγνωστα Αµερικάνικα EdgeWater 208 CC και 248 C (φωτ. 1), ενώ η MOTOCRAFT, η Ελληνική αντιπροσωπεία της Boston Whaler το 170 Montauk, ένα από τα πιο θρυλικά σκάφη για ψάρεµα (φωτ. 2). Επιπλέον, η MOTOCRAFT έφερε για πρώτη φορά κοντά στο κοινό τα ηλεκτρονικά βοηθήµατα ναυσιπλοΐας Humminbird, τους ηλεκτρικούς κινητήρες Minn Kotta και τα downrigger Cannon, µετά την συνεργασία της µε την Johnson Outdoors σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εν λόγω προϊόντων.
Η εταιρία Marinco αποτελεί µία από τις µεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες, µε κάθετη παραγωγή πολυεστερικών αλλά και εισαγωγές διεθνούς φήµης σκαφών αναψυχής.
Στην Boat & Fishing παρουσίασε πολυεστερικά σκάφη ως τα 5,5 µέτρα (φωτ. 3), αλλά και κινητήρες της εταιρίας MERCURY – MARINER.
Η Compass έδωσε ένα δυναµικό παρών µέσω των αντιπροσώπων της Compass Boats Kokkinos και Παρµακλής Service Marine, παρουσιάζοντας εκτός άλλων το νέο Compass 150 CC (φωτ. 4). Η Alfa Marine (φωτ. 5) µε έδρα την Καλαµάτα και ιδιοκτήτη τον αεικίνητο Λάµπρο Αθανασά, παρουσίασε την νέα αντιπροσωπία σκαφών πολυαιθυλενίου RIGIFEX υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αντοχής, συµβατικά YAM, ταχύπλοες βάρκες Selva και εξωλέµβιες Yamaha.
To περίπτερο της κάθετης µονάδας πώλησης και υπηρεσιών φύλαξης και σέρβις Porto Rafti Marine του Ιωάννη Σιδέρη (φωτ. 6), φιλοξενούσε σκάφος της εταιρίας ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ και κινητήρες Suzuki και Honda, ενώ ακριβώς απέναντι, η εταιρεία Loukianos Boats (φωτ. 7) παρουσίασε τα νορβηγικά σκάφη πολυαιθυλενίου Pioneer και καγιάκ – SUP της Bic.
Επίσης, η εταιρία George Marine του Γιώργου Μελισσάρη (φωτ. 8), παρουσίασε την νέα ταχύπλοη βάρκα της εταιρείας µε εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιµής.
Τέλος, ένα από τα µεγαλύτερα περίπτερα στο κοµµάτι των πολυεστερικών σκαφών, ήταν αυτό της εταιρίας Nautica Center (φωτ. 9) µε έδρα τον Βόλο. Το κατάστηµα Nautica Center αποτελεί µία κάθετη µονάδα πώλησης και επισκευής σκαφών αναψυχής, και έχει γίνει γνωστό για τα τρέιλερ ELXIS που κατασκευάζει και διανέµει σε όλη την χώρα. Στην Boat & Fishing Show παρουσίασε σκάφη της εταιρίας QUICKSILVER, καθώς και της Olympic Boats.
Μπορεί να µην ήταν πολυεστερικό, αλλά έχει γίνει πασίγνωστο σε όλο τον κόσµο για το ρεκόρ οικονοµίας. Μιλάµε για το Trygons EcoRunner 590 στην carbon έκδοση (φωτ. 10).
Το σκάφος το οποίο ταξίδεψε µε 21 κόµβους ταχύτητα Σούνιο – Σαντορίνη (110 ν.µ.) καίγοντας µόλις 24 λίτρα, ήταν στην Boat & Fishing και σίγουρα έκλεψε καρδιές!

Η Intermarine παρουσίασε τα πασίγνωστα Αµερικάνικα EdgeWater 208 CC και 248 C (φωτ. 1)

Η Intermarine παρουσίασε τα πασίγνωστα Αµερικάνικα EdgeWater 208 CC και 248 C (φωτ. 1)

 MOTOCRAFT, η Ελληνική αντιπροσωπεία της Boston Whaler με το 170 Montauk, ένα από τα πιο θρυλικά σκάφη για ψάρεµα (φωτ. 2)

MOTOCRAFT, η Ελληνική αντιπροσωπεία της Boston Whaler με το 170 Montauk, ένα από τα πιο θρυλικά σκάφη για ψάρεµα (φωτ. 2)

Η εταιρία Marinco αποτελεί µία από τις µεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες, µε κάθετη παραγωγή πολυεστερικών αλλά και εισαγωγές διεθνούς φήµης σκαφών αναψυχής.  Στην Boat & Fishing παρουσίασε πολυεστερικά σκάφη ως τα 5,5 µέτρα (φωτ. 3), αλλά και κινητήρες της εταιρίας MERCURY - MARINER.

Η εταιρία Marinco αποτελεί µία από τις µεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες, µε κάθετη παραγωγή πολυεστερικών αλλά και εισαγωγές διεθνούς φήµης σκαφών αναψυχής. Στην Boat & Fishing παρουσίασε πολυεστερικά σκάφη ως τα 5,5 µέτρα (φωτ. 3), αλλά και κινητήρες της εταιρίας MERCURY – MARINER.

Η Compass έδωσε ένα δυναµικό παρών µέσω των αντιπροσώπων της Compass Boats Kokkinos και Παρµακλής Service Marine, παρουσιάζοντας εκτός άλλων το νέο Compass 150 CC (φωτ. 4).

Η Compass έδωσε ένα δυναµικό παρών µέσω των αντιπροσώπων της Compass Boats Kokkinos και Παρµακλής Service Marine, παρουσιάζοντας εκτός άλλων το νέο Compass 150 CC (φωτ. 4).

Η Alfa Marine (φωτ. 5) µε έδρα την Καλαµάτα και ιδιοκτήτη τον αεικίνητο Λάµπρο Αθανασά, παρουσίασε την νέα αντιπροσωπία σκαφών πολυαιθυλενίου RIGIFEX υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αντοχής, συµβατικά YAM, ταχύπλοες βάρκες Selva και  εξωλέµβιες Yamaha.

Η Alfa Marine (φωτ. 5) µε έδρα την Καλαµάτα και ιδιοκτήτη τον αεικίνητο Λάµπρο Αθανασά, παρουσίασε την νέα αντιπροσωπία σκαφών πολυαιθυλενίου RIGIFEX υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αντοχής, συµβατικά YAM, ταχύπλοες βάρκες Selva και εξωλέµβιες Yamaha.

To περίπτερο της κάθετης µονάδας πώλησης και υπηρεσιών φύλαξης και σέρβις Porto Rafti Marine του Ιωάννη Σιδέρη (φωτ. 6), φιλοξενούσε σκάφος της εταιρίας ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ και κινητήρες Suzuki και Honda

To περίπτερο της κάθετης µονάδας πώλησης και υπηρεσιών φύλαξης και σέρβις Porto Rafti Marine του Ιωάννη Σιδέρη (φωτ. 6), φιλοξενούσε σκάφος της εταιρίας ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ και κινητήρες Suzuki και Honda

 Η εταιρεία Loukianos Boats (φωτ. 7) παρουσίασε τα νορβηγικά σκάφη πολυαιθυλενίου Pioneer και καγιάκ – SUP της Bic.

Η εταιρεία Loukianos Boats (φωτ. 7) παρουσίασε τα νορβηγικά σκάφη πολυαιθυλενίου Pioneer και καγιάκ – SUP της Bic.

Η εταιρία George Marine του Γιώργου Μελισσάρη (φωτ. 8), παρουσίασε την νέα ταχύπλοη βάρκα της εταιρείας µε εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιµής.

Η εταιρία George Marine του Γιώργου Μελισσάρη (φωτ. 8), παρουσίασε την νέα ταχύπλοη βάρκα της εταιρείας µε εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιµής.

Ένα από τα µεγαλύτερα περίπτερα στο κοµµάτι των πολυεστερικών σκαφών, ήταν αυτό της εταιρίας Nautica Center (φωτ. 9) µε έδρα τον Βόλο. Το κατάστηµα Nautica Center αποτελεί µία κάθετη µονάδα πώλησης και επισκευής σκαφών αναψυχής, και έχει γίνει γνωστό για τα τρέιλερ ELXIS που κατασκευάζει και διανέµει σε όλη την χώρα. Στην Boat & Fishing Show παρουσίασε σκάφη της εταιρίας QUICKSILVER, καθώς και της Olympic Boats.

Ένα από τα µεγαλύτερα περίπτερα στο κοµµάτι των πολυεστερικών σκαφών, ήταν αυτό της εταιρίας Nautica Center (φωτ. 9) µε έδρα τον Βόλο. Το κατάστηµα Nautica Center αποτελεί µία κάθετη µονάδα πώλησης και επισκευής σκαφών αναψυχής, και έχει γίνει γνωστό για τα τρέιλερ ELXIS που κατασκευάζει και διανέµει σε όλη την χώρα. Στην Boat & Fishing Show παρουσίασε σκάφη της εταιρίας QUICKSILVER, καθώς και της Olympic Boats.

Μπορεί να µην ήταν πολυεστερικό, αλλά έχει γίνει πασίγνωστο σε όλο τον κόσµο για το ρεκόρ οικονοµίας. Μιλάµε για το Trygons EcoRunner 590 στην carbon έκδοση (φωτ. 10). Το σκάφος το οποίο ταξίδεψε µε 21 κόµβους ταχύτητα Σούνιο – Σαντορίνη (110 ν.µ.) καίγοντας µόλις 24 λίτρα, ήταν στην Boat & Fishing και σίγουρα έκλεψε καρδιές!

Μπορεί να µην ήταν πολυεστερικό, αλλά έχει γίνει πασίγνωστο σε όλο τον κόσµο για το ρεκόρ οικονοµίας. Μιλάµε για το Trygons EcoRunner 590 στην carbon έκδοση (φωτ. 10). Το σκάφος το οποίο ταξίδεψε µε 21 κόµβους ταχύτητα Σούνιο – Σαντορίνη (110 ν.µ.) καίγοντας µόλις 24 λίτρα, ήταν στην Boat & Fishing και σίγουρα έκλεψε καρδιές!

 

Ναυτιλιακά, πετρελαιοκινητήρες και άλλα προϊόντα

Στην Boat & Fishing συµµετείχε όλος ο κόσµος της θάλασσας, των θαλάσσιων σπορ και συναφή υπηρεσιών εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής. Το parking σκαφών Remezzo (φωτ. 1) πρόσφερε οικονοµικά πακέτα στους επισκέπτες, ενώ η εταιρία XLarge (φωτ. 2) πρωτοτύπησε, παρουσιάζοντας µεµβράνες που µπορούν να ντύσουν το σκάφος µας αλλάζοντας τελείως εικόνα! Για το σκοπό αυτό ένα πολυεστερικό Trygons εκτέλεσε χρέη «µοντέλου», άλλαζοντας εξωτερικές µεµβράνες ανά τακτά χρονικά διαστήµατα. Η αντοχή τους στην θάλασσα είναι εξαιρετική και ήδη εφαρµόζεται στην Αµερική εδώ και πολλά χρόνια, τόσο σε µικρά σκάφη που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη χρήση, όσο και σε µεγάλες «σφήνες» αποκλειστικά και µόνο για λόγους αισθητικής.
Η εταιρία FNM Marine παρουσίασε τους νέους πετρελαιοκινητήρες κινητήρες της ιταλικής φίρµας (φωτ. 3), ενώ στο περίπτερο του κ. ∆ηµήτρη ∆εληγιάννη παρουσιάστηκαν οι πετρελαιοκινητήρες κινητήρες DMT DaeDong (φωτ. 4) , οι οποίοι κατασκευάζονται σε ιπποδυνάµεις από 67 ως 550 hp (θα επανέλθουµε σύντοµα µε άρθρο – παρουσίαση).
Εξαιρετική εντύπωση έκανε το νέο σύστηµα Jetovator (φωτ. 5), το οποίο προσαρµόζεται στο jet ski δίνοντας την δυνατότητα στο χειριστή του να πετά αρκετά µέτρα πάνω από το νερό, µε την βοήθεια της πίεσης του νερού (και αυτό θα το παρουσιάσουµε µε την πρώτη ευκαιρία, δοκιµάζοντάς το στην θάλασσα)! Και µια που αναφέραµε jet ski, η ΜΟΤΟ∆ΥΝΑΜΙΚΗ παρουσίασε το νέο Waverunner (φωτ. 6) µε ένα έξυπνο και όµορφο placement στην αρχή της έκθεσης. Η εταιρία Cannibals Kayak House εξειδικεύεται στα καγιάκ – κανό, και έδωσε ένα δυναµικό παρών παρουσιάζοντας συγκεκριµένα µοντέλα από τις εταιρίες Hobie και Ocean Kayak (φωτ. 7), ενώ ταυτόχρονα διοργάνωσε σεµινάριο για ψάρεµα µε καγιάκ.
Ο Γιώργος Καρράς, γνωστός από την κατασκευή των φουσκωτών Laser, παρουσίασε ένα ιδιαίτερα καινοτόµο προϊόν: µία πολυεστερική ξαπλώστρα (φωτ. 8) για τη θάλασσα ή την πισίνα, ιδανική τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελµατίες. Η εταιρία DimStef Marine Services µε εξουσιοδοτηµένο service για YAMAHA – SELVA, SUZUKI και MERCURY – MARINER από τη Β. Εύβοια που παράλληλα καλύπτει κάθε ανάγκη σε σκάφη ιστιοπλοϊκά περί τα 55ft και ως 15 m. ή 25 tn σε µηχανοκίνητα σκάφη, πολυεστερικά ή ξύλινα σε κοινό περίπτερο µε το Sea-Mountain (φωτ. 20) παρουσίασε µια πλήρη γκάµα υπηρεσιών σε ελκυστικά πακέτα ενώ ο ιδιοκτήτης ∆ηµήτρης Στεφανιδάκης ήταν πάντα διαθέσιµος σε κάθε ερώτηση τόσο για τα σκάφη όσο και για το ψάρεµα!
Ο Φώντας Σιδέρης, ιδιοκτήτης της σχολής ταχυπλόων ΑΡΓΩ (φωτ. 9), πρόσφερε δελεαστικά πακέτα για την εκµάθηση χειρισµού ταχύπλοου σκάφους, ενώ η Incrediblue (φωτ. 10) παρουσίασε την έξυπνη πλατφόρµα για την εκµίσθωση σκάφους αναψυχής! Η Marine Deals (φωτ. 11), «σύµµαχος» στην προώθηση της έκθεσης Boat & Fishing, ενηµέρωσε τους επισκέπτες για την πλούσια γκάµα σκαφών που διαχειρίζεται.
Τέλος ο ναύαρχος κ. Αργυρακόπουλος, γνωστός για την προσφορά του στην λιµενική νοµοθεσία, συµµετείχε παρουσιάζοντας την νέα πλατφόρµα που είναι διαθέσιµη µέσω του Itunes, παρέχοντας ακούραστα τις συµβουλές του και τις γνώσεις του σε όλους τους ενδιαφερόµενους. Στην έκθεση συµµετείχε επίσης του Πρωτάθληµα Φουσκωτών Σκαφών Bo Concept µε το σκάφος του πρωταθλητή της περσινής χρονιάς, ένα Olympic RIB µε γάστρα σχεδιασµένη από την εταιρία MEKY του Αντώνη Μαντούβαλου, το οποίο φιλοξενούσε στο περίπτερο του, απέναντι από το Black Mamba (φωτ. 12).
Επίσης συµµετείχε η Ελληνική Οµοσπονδία Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών (ΕΟΜΟΦΣ) για πρώτη φορά σε ναυτική έκθεση (φωτ. 13), αλλά και το Πρωτάθληµα Ταχυπλοΐας, µε εκπροσώπους τον Άγγελο ∆εληπούλιο και τον Αλέξη Σταύρου.
Αξίζει να σηµειώσουµε την παρουσία της ΠΑΣΧΝΑ (Πανελλήνια Σχολή ναυαγωσωστικής) (φωτ. 14), του Σύνδεσµου Τουρισµού Καρύστου σε κοινό περίπτερο µε το Ναυτικό Όµιλο Καρύστου (φωτ. 15), και της ΕΟΥ∆Α (Ελληνική Οµοσπονδία Αλιείας) µαζί µε την Ακαδηµία Σαλαµίνας (φωτ. 16).

Το parking σκαφών Remezzo (φωτ. 1) πρόσφερε οικονοµικά πακέτα στους επισκέπτες

Το parking σκαφών Remezzo (φωτ. 1) πρόσφερε οικονοµικά πακέτα στους επισκέπτες.

 Η εταιρία XLarge  (φωτ. 2) πρωτοτύπησε, παρουσιάζοντας µεµβράνες που µπορούν να ντύσουν το σκάφος µας αλλάζοντας τελείως εικόνα! Για το σκοπό αυτό ένα πολυεστερικό Trygons εκτέλεσε χρέη «µοντέλου», άλλαζοντας εξωτερικές µεµβράνες ανά τακτά χρονικά διαστήµατα. Η αντοχή τους στην θάλασσα είναι εξαιρετική και ήδη εφαρµόζεται στην Αµερική εδώ και πολλά χρόνια, τόσο σε µικρά σκάφη που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη χρήση, όσο και σε µεγάλες «σφήνες» αποκλειστικά και µόνο για λόγους αισθητικής.

Η εταιρία XLarge
(φωτ. 2) πρωτοτύπησε, παρουσιάζοντας µεµβράνες που µπορούν να ντύσουν το σκάφος µας αλλάζοντας τελείως εικόνα! Για το σκοπό αυτό ένα πολυεστερικό Trygons εκτέλεσε χρέη «µοντέλου», άλλαζοντας εξωτερικές µεµβράνες ανά τακτά χρονικά διαστήµατα. Η αντοχή τους στην θάλασσα είναι εξαιρετική και ήδη εφαρµόζεται στην Αµερική εδώ και πολλά χρόνια, τόσο σε µικρά σκάφη που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη χρήση, όσο και σε µεγάλες «σφήνες» αποκλειστικά και µόνο για λόγους αισθητικής.

Η εταιρία FNM Marine παρουσίασε τους νέους πετρελαιοκινητήρες κινητήρες της ιταλικής φίρµας (φωτ. 3).

Η εταιρία FNM Marine παρουσίασε τους νέους πετρελαιοκινητήρες κινητήρες της ιταλικής φίρµας (φωτ. 3).

 Στο περίπτερο του κ. ∆ηµήτρη ∆εληγιάννη παρουσιάστηκαν οι πετρελαιοκινητήρες κινητήρες DMT DaeDong (φωτ. 4) , οι οποίοι κατασκευάζονται σε ιπποδυνάµεις από 67 ως 550 hp.

Στο περίπτερο του κ. ∆ηµήτρη ∆εληγιάννη παρουσιάστηκαν οι πετρελαιοκινητήρες κινητήρες DMT DaeDong (φωτ. 4) , οι οποίοι κατασκευάζονται σε ιπποδυνάµεις από 67 ως 550 hp.

Εξαιρετική εντύπωση έκανε το νέο σύστηµα Jetovator (φωτ. 5), το οποίο προσαρµόζεται στο jet ski δίνοντας την δυνατότητα στο χειριστή του να πετά αρκετά µέτρα πάνω από το νερό, µε την βοήθεια της πίεσης του νερού.

Εξαιρετική εντύπωση έκανε το νέο σύστηµα Jetovator (φωτ. 5), το οποίο προσαρµόζεται στο jet ski δίνοντας την δυνατότητα στο χειριστή του να πετά αρκετά µέτρα πάνω από το νερό, µε την βοήθεια της πίεσης του νερού.

Η ΜΟΤΟ∆ΥΝΑΜΙΚΗ παρουσίασε το νέο Waverunner (φωτ. 6) µε ένα έξυπνο και όµορφο placement στην αρχή της έκθεσης.

Η ΜΟΤΟ∆ΥΝΑΜΙΚΗ παρουσίασε το νέο Waverunner (φωτ. 6) µε ένα έξυπνο και όµορφο placement στην αρχή της έκθεσης.

Η εταιρία Cannibals Kayak House εξειδικεύεται στα καγιάκ – κανό, και έδωσε ένα δυναµικό παρών παρουσιάζοντας συγκεκριµένα µοντέλα από τις εταιρίες Hobie και Ocean Kayak (φωτ. 7), ενώ ταυτόχρονα διοργάνωσε σεµινάριο για ψάρεµα µε καγιάκ.

Η εταιρία Cannibals Kayak House εξειδικεύεται στα καγιάκ – κανό, και έδωσε ένα δυναµικό παρών παρουσιάζοντας συγκεκριµένα µοντέλα από τις εταιρίες Hobie και Ocean Kayak (φωτ. 7), ενώ ταυτόχρονα διοργάνωσε σεµινάριο για ψάρεµα µε καγιάκ.

Ο Γιώργος Καρράς, γνωστός από την κατασκευή των φουσκωτών Laser, παρουσίασε ένα ιδιαίτερα καινοτόµο προϊόν: µία πολυεστερική ξαπλώστρα (φωτ. 8) για τη θάλασσα ή την πισίνα, ιδανική τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελµατίες.

Ο Γιώργος Καρράς, γνωστός από την κατασκευή των φουσκωτών Laser, παρουσίασε ένα ιδιαίτερα καινοτόµο προϊόν: µία πολυεστερική ξαπλώστρα (φωτ. 8) για τη θάλασσα ή την πισίνα, ιδανική τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελµατίες.

Ο Φώντας Σιδέρης, ιδιοκτήτης της σχολής ταχυπλόων ΑΡΓΩ (φωτ. 9), πρόσφερε δελεαστικά πακέτα για την εκµάθηση χειρισµού ταχύπλοου σκάφους.

Ο Φώντας Σιδέρης, ιδιοκτήτης της σχολής ταχυπλόων ΑΡΓΩ (φωτ. 9), πρόσφερε δελεαστικά πακέτα για την εκµάθηση χειρισµού ταχύπλοου σκάφους.

 Η Incrediblue (φωτ. 10) παρουσίασε την έξυπνη πλατφόρµα για την εκµίσθωση σκάφους αναψυχής.

Η Incrediblue (φωτ. 10) παρουσίασε την έξυπνη πλατφόρµα για την εκµίσθωση σκάφους αναψυχής.

 Η Marine Deals (φωτ. 11), «σύµµαχος» στην προώθηση της έκθεσης Boat & Fishing, ενηµέρωσε τους επισκέπτες για την πλούσια γκάµα σκαφών που διαχειρίζεται.

Η Marine Deals (φωτ. 11), «σύµµαχος» στην προώθηση της έκθεσης Boat & Fishing, ενηµέρωσε τους επισκέπτες για την πλούσια γκάµα σκαφών που διαχειρίζεται.

Το σκάφος του πρωταθλητή της περσινής χρονιάς, ένα Olympic RIB µε γάστρα σχεδιασµένη από την εταιρία MEKY του Αντώνη Μαντούβαλου, το οποίο φιλοξενούσε στο περίπτερο του, απέναντι από το Black Mamba (φωτ. 12).

Το σκάφος του πρωταθλητή της περσινής χρονιάς, ένα Olympic RIB µε γάστρα σχεδιασµένη από την εταιρία MEKY του Αντώνη Μαντούβαλου, το οποίο φιλοξενούσε στο περίπτερο του, απέναντι από το Black Mamba (φωτ. 12).

 Ελληνική Οµοσπονδία Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών (ΕΟΜΟΦΣ) για πρώτη φορά σε ναυτική έκθεση (φωτ. 13)

Ελληνική Οµοσπονδία Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών (ΕΟΜΟΦΣ) για πρώτη φορά σε ναυτική έκθεση (φωτ. 13)

ΠΑΣΧΝΑ (Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής) (φωτ. 14)

ΠΑΣΧΝΑ (Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής) (φωτ. 14)

ΣύνδεσµοςΤουρισµού Καρύστου σε κοινό περίπτερο µε το Ναυτικό Όµιλο Καρύστου (φωτ. 15)

ΣύνδεσµοςΤουρισµού Καρύστου σε κοινό περίπτερο µε το Ναυτικό Όµιλο Καρύστου (φωτ. 15)

ΕΟΥ∆Α (Ελληνική Οµοσπονδία Αλιείας) µαζί µε την Ακαδηµία Σαλαµίνας (φωτ. 16)

ΕΟΥ∆Α (Ελληνική Οµοσπονδία Αλιείας) µαζί µε την Ακαδηµία Σαλαµίνας (φωτ. 16)

Ηλεκτρονικά
∆υναµική η συµµετοχή εταιρειών µε ηλεκτρονικά βοηθήµατα για σκάφη. Βυθόµετρα και GPS σε πρώτο πλάνο και στη συνέχεια ραντάρ, χαρτογραφικά κ.α., κέντρισαν το ενδιαφέρον στους επισκέπτες οι οποίοι παρέµεναν για µεγάλο χρονικό διάστηµα στα περίπτερα που τα φιλοξενούσαν, ζητώντας πληροφορίες, οδηγίες και συµβουλές. Η εταιρεία MOTOCRAFT µε τα πασίγνωστα Humminbird (βυθόµετρα, GPS, Radar, Autopilot) (φωτ. 1), η ΤΕΧΝΑΒΑ, µε τον ακούραστο Μανώλη Πασχόπουλο να εξηγεί όλα τα νέα δεδοµένα στις νέες συσκευές Lowrance (φωτ. 2), η ΦΟΥΡΟΥΝΟ ΕΛΛΑΣ (φωτ. 3), µε τα νέα της µοντέλα FURUNO όπου έχουµε εύκολη καταγραφή βυθού αλλά και µεγέθους αλιεύµατος, η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MARINE (φωτ. 4), παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα από τους οίκους που εκπροσωπεύει, και η SKORDILIS S.A., παρουσιάζοντας τη νέα γενιά Garmin, αλλά και τη µεγάλη γκάµα ηλεκτρονικών βοηθηµάτων που διαθέτει (φωτ. 5). Επίσης την πρώτη της παρουσία έδωσε και η Ocean Marine Electronics (φωτ. 6), η οποία συνεργάζεται µε αρκετούς οίκους ηλεκτρονικών ειδών ναυσιπλοΐας. Η εταιρία 3 – S Sound System του Κώστα Καπώνη (φωτ. 7), συµµετείχε µε προϊόντα ήχου Kenwood αλλά και το νέο e-shop MarineAudio.gr

 Η εταιρεία MOTOCRAFT µε τα πασίγνωστα Humminbird (βυθόµετρα, GPS, Radar, Autopilot) (φωτ. 1).

Η εταιρεία MOTOCRAFT µε τα πασίγνωστα Humminbird (βυθόµετρα, GPS, Radar, Autopilot) (φωτ. 1).

Η ΤΕΧΝΑΒΑ, µε τον ακούραστο Μανώλη Πασχόπουλο να εξηγεί όλα τα νέα δεδοµένα στις νέες συσκευές Lowrance (φωτ. 2).

Η ΤΕΧΝΑΒΑ, µε τον ακούραστο Μανώλη Πασχόπουλο να εξηγεί όλα τα νέα δεδοµένα στις νέες συσκευές Lowrance (φωτ. 2).

Η ΦΟΥΡΟΥΝΟ ΕΛΛΑΣ (φωτ. 3), µε τα νέα της µοντέλα FURUNO όπου έχουµε εύκολη καταγραφή βυθού αλλά και µεγέθους αλιεύµατος.

Η ΦΟΥΡΟΥΝΟ ΕΛΛΑΣ (φωτ. 3), µε τα νέα της µοντέλα FURUNO όπου έχουµε εύκολη καταγραφή βυθού αλλά και µεγέθους αλιεύµατος.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MARINE (φωτ. 4), παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα από τους οίκους που εκπροσωπεύει.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MARINE (φωτ. 4), παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα από τους οίκους που εκπροσωπεύει.

Η SKORDILIS S.A., παρουσιάζοντας τη νέα γενιά Garmin, αλλά και τη µεγάλη γκάµα ηλεκτρονικών βοηθηµάτων που διαθέτει  (φωτ. 5).

Η SKORDILIS S.A., παρουσιάζοντας τη νέα γενιά Garmin, αλλά και τη µεγάλη γκάµα ηλεκτρονικών βοηθηµάτων που διαθέτει
(φωτ. 5).

Την πρώτη της παρουσία έδωσε και η Ocean Marine Electronics (φωτ. 6), η οποία συνεργάζεται µε αρκετούς οίκους ηλεκτρονικών ειδών ναυσιπλοΐας.

Την πρώτη της παρουσία έδωσε και η Ocean Marine Electronics (φωτ. 6), η οποία συνεργάζεται µε αρκετούς οίκους ηλεκτρονικών ειδών ναυσιπλοΐας.

Η εταιρία 3 - S Sound System του Κώστα Καπώνη (φωτ. 7), συµµετείχε µε προϊόντα ήχου Kenwood αλλά και το νέο e-shop MarineAudio.gr

Η εταιρία 3 – S Sound System του Κώστα Καπώνη (φωτ. 7), συµµετείχε µε προϊόντα ήχου Kenwood αλλά και το νέο e-shop MarineAudio.gr

 

Είδη Αλιείας

Για πρώτη φορά µετά από αρκετά χρόνια είδαµε σε έναν χώρο µαζί τόσες πολλές εταιρείες µε είδη αλιείας. ΣΙΜ Α.Ε. (φωτ. 1), µε µια τεράστια γκάµα ειδών αλιείας από τους πιο καταξιωµένους οίκους του εξωτερικού, όπως DAM, Colmic, Owner, Grauvell, Rapala, Ragot, Storm, Sufix, Behr, Trigger, Yamashita, Uno κ.λ.π. Η εταιρία Α. Αποστόλου – Γ. Καλαϊτζή Ο.Ε. µε διακριτικό τίτλο
«Εν Πλω Καλαϊτζή» (φωτ. 2), όπου ύστερα από πορεία τριών γενεών στο χώρο ειδών αλιείας και µε τεράστια εµπειρία στη θάλασσα, συνεχίζει την παράδοση της καινοτοµίας στην κατασκευή, τις εισαγωγές και το εµπόριο ειδών αλιείας και δολωµάτων. Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014 παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα προϊόντα από µεγάλες εταιρείες του κλάδου, όπως CORMORAN (DAIWA Corp.), BANAX, VEGA, NAVA, POWERLINE, RELIX, MARUFUJI, DRAGON και άλλες, δίνοντας ένα δυναµικό παρών.
Η εταιρία Mastro (φωτ. 3), έχοντας στη γκάµα της µία πλήρη σειρά εξοπλισµού για όλες τις τεχνικές ψαρέµατος παρουσίασε την ανανεωµένη σειρά προϊόντων της. Η εταιρεία Lamdanet που από το 2006 αντιπροσωπεύει τις εταιρίες Maver Italy και Maver UK στην Ελληνική αγορά ήρθε µε το νέο διακριτικό τίτλο Elite for fishermen (φωτ. 4), και έφερε κοντά στους επισκέπτες τις νέες εταιρίες – αντιπροσωπείες της και πολλά προϊόντα, πάντα µε γνώµονα την ποιότητα, ενώ συµµετείχε και µε αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.
Η Αrcofil, µε την πλούσια γκάµα ειδών αλιείας από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει, όπως τις πετονιές Asso, την ολοκληρωµένη σειρά Fladen, τα εξειδικευµένα µολύβια Turcana, τα είδη αλιείας Filpesca, και βέβαια τη µεγάλη γκάµα νηµάτων Dyneema και Dacron (φωτ. 5). Η εταιρία BigGame (φωτ. 6), εισάγει εξειδικευµένο εξοπλισµό για ψάρεµα από το σκάφος αλλά και την ακτή, και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα, για όλες τις απαιτητικές τεχνικές αλιείας. Η εταιρία ΑΛΣ – Βαρουξή (φωτ. 7) όπου εισάγει µεταξύ άλλων τα ποιοτικά τεχνητά δολώµατα Lucky Craft και τις εξαιρετικές πετονιές Seaguar ήταν εκεί. Η εταιρία Kalantzakis Lures (φωτ. 8), µε γκάµα εµπλουτισµένη γκάµα από ποιοτικούς οίκους εξειδικευµένου εξοπλισµού αλιείας. Η εταιρία J. Sardalos & Sons LTD (φωτ. 9) , όπου εκτός της
Zebco (ενός από τους µεγαλύτερους οµίλους ειδών αλιείας στην Αµερική), αντιπροσωπεύει και γνωστούς οίκους ποιοτικού εξοπλισµού για το ψάρεµα, τόσο από το σκάφος όσο και από την ακτή. Η Efishing.gr (φωτ. 10) επίσηµος αντιπρόσωπος της Μ&W INTERNATIONAL, έδωσε το παρών παρουσιάζοντας καινοτόµα, υψηλής ποιότητας και αποτελεσµατικά προϊόντα για νέες τεχνικές ψαρέµατος. Η Deep Fishing (φωτ. 11) που δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελµατικής αλιείας, µε την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών µηχανισµών DEEPFISHING για ψαρέµατα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ, συµµετείχε και αυτή στην έκθεση
Boat & Fishing Show 2014, και εκτός από τους ηλεκτρονικούς µηχανισµούς, παρουσίασε κι εξειδικευµένο εξοπλισµό για απαιτητικές τεχνικές όπως jigging, συρτή βυθού, βαθιά καθετή και συρτή µε µολύβι φύλακα. Η DBS Fishing (φωτ. 12) µε µια γκάµα εξειδικευµένου εξοπλισµού για jigging, µολύβι φύλακα και άλλες τεχνικές που απαιτούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, πρόσφερε τις δικές της προτάσεις και λύσεις. Η εταιρία Dolphin (φωτ. 13), κατασκευάζει ηλεκτρικούς µηχανισµούς από άριστης ποιότητας υλικά, µε υψηλού επιπέδου φινίρισµα και παρέχει εξαιρετικές τιµές και εγγύηση εφ όρου ζωής. Η επιχείρηση Ιωάννης Κτιστάκης (φωτ. 14), προσφέρει στο αγοραστικό κοινό βαρίδια υψηλής ποιότητας για πάνω από µισό αιώνα, τόσο για ερασιτεχνική, όσο και για επαγγελµατική χρήση. Η εταιρία Αφοι Ρογδάκη OE (φωτ. 15), µε τη δυναµική της πορεία στην εισαγωγή ειδών αλιείας και την κατασκευή πολυεστερικών σκαφών, συµµετείχε δυναµικά, αφού είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος µεγάλων οίκων του εξωτερικού µε αντικείµενο τα είδη αλιείας, όπως τη LINEA EFFE SPA και την TUBERTINI HIGH QUALITY. Η Αnglermania Trading LTD (φωτ. 16), µας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουµε έναν πραγµατικά ποιοτικό εξοπλισµό αλλά και µεταξύ άλλων τα προϊόντα των παγκοσµίου φήµης κορυφαίων κατασκευαστών τεχνητών δολωµάτων DUO International και Fish Arrow Japan.
Η Lucky Fishing (φωτ. 17), παρουσίασε προϊόντα που εισάγει σε αποκλειστική διάθεση, όπως τα πασίγνωστα καλάµια Xzoga και τον εξοπλισµό Shimatsu. Η εταιρία toagkistri.gr (φωτ. 18), εισάγει εξειδικευµένο εξοπλισµό για τις περισσότερες τεχνικές ψαρέµατος από σκάφος και ακτή. Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014 παρουσίασε µια σειρά από νέα προϊόντα για την τεχνική του slow jigging από τις Ιαπωνικές εταιρίες Xesta, HOTS, Angler’s Republic. Η εταιρία Hobby Fishing (φωτ. 19) κατασκευάζει ποιοτικούς µηχανισµούς για βαθιά καθετή, συρτή βυθού, παραγάδι κλπ., τους οποίους ο Γιώργος και Κώστας Πατεστής δοκιµάζουν εντατικά στα δικά τους ψαρέµατα. Το Sea-Mountain (φωτ. 20), ένα από τα µεγαλύτερα και πληρέστερα e-shop της χώρας µας, παρουσίασε το εύχρηστο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήµατος και γνώρισε από κοντά φίλους και πελάτες από όλη την Ελλάδα. Η Perfect Fishing (φωτ. 21) µε τους αξιόλογους ελληνικής κατασκευής µηχανισµούς συρτής βυθού, βαθιάς καθετής και παραγαδιού, η DNA η οποία σε συνεργασία µε το κατάστηµα Fragoulis Fishing (φωτ. 22) έφερε κοντά στο κοινό τα νέα υδροδυναµικά µολύβια φύλακα και τις καλαµοθήκες της, µε τον εξπέρ της συρτής-µολύβι φύλακα Κώστα Χατζηιορδάνου, και η Unigreen (φωτ. 23) µε τα γνωστά σε όλους τους ψαράδες για την ευκολία και την αντοχή ψυγεία της, συµπλήρωσαν το πλούσιο και ουσιαστικό εκθεσιακό δυναµικό της Boat & Fishing Show 2014.

ΣΙΜ Α.Ε. (φωτ. 1), µε µια τεράστια γκάµα ειδών αλιείας από τους πιο καταξιωµένους οίκους του εξωτερικού, όπως DAM, Colmic, Owner, Grauvell, Rapala, Ragot, Storm, Sufix, Behr, Trigger, Yamashita, Uno κ.λ.π. 

ΣΙΜ Α.Ε. (φωτ. 1), µε µια τεράστια γκάµα ειδών αλιείας από τους πιο καταξιωµένους οίκους του εξωτερικού, όπως DAM, Colmic, Owner, Grauvell, Rapala, Ragot, Storm, Sufix, Behr, Trigger, Yamashita, Uno κ.λ.π.

Η εταιρία Α. Αποστόλου - Γ. Καλαϊτζή Ο.Ε. µε διακριτικό τίτλο «Εν Πλω Καλαϊτζή» (φωτ. 2), όπου ύστερα από πορεία τριών γενεών στο χώρο ειδών αλιείας και µε τεράστια εµπειρία στη θάλασσα, συνεχίζει την παράδοση της καινοτοµίας στην κατασκευή, τις εισαγωγές και το εµπόριο ειδών αλιείας και δολωµάτων. Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014 παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα προϊόντα από µεγάλες εταιρείες του κλάδου, όπως CORMORAN (DAIWA Corp.), BANAX, VEGA, NAVA, POWERLINE, RELIX, MARUFUJI, DRAGON και άλλες, δίνοντας ένα δυναµικό παρών.

Η εταιρία Α. Αποστόλου – Γ. Καλαϊτζή Ο.Ε. µε διακριτικό τίτλο «Εν Πλω Καλαϊτζή» (φωτ. 2), όπου ύστερα από πορεία τριών γενεών στο χώρο ειδών αλιείας και µε τεράστια εµπειρία στη θάλασσα, συνεχίζει την παράδοση της καινοτοµίας στην κατασκευή, τις εισαγωγές και το εµπόριο ειδών αλιείας και δολωµάτων. Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014 παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα προϊόντα από µεγάλες εταιρείες του κλάδου, όπως CORMORAN (DAIWA Corp.), BANAX, VEGA, NAVA, POWERLINE, RELIX, MARUFUJI, DRAGON και άλλες, δίνοντας ένα δυναµικό παρών.

Η εταιρία Mastro (φωτ. 3), έχοντας στη γκάµα της µία πλήρη σειρά εξοπλισµού για όλες τις τεχνικές ψαρέµατος παρουσίασε την ανανεωµένη σειρά προϊόντων της.

Η εταιρία Mastro (φωτ. 3), έχοντας στη γκάµα της µία πλήρη σειρά εξοπλισµού για όλες τις τεχνικές ψαρέµατος παρουσίασε την ανανεωµένη σειρά προϊόντων της.

Η εταιρεία Lamdanet που από το 2006 αντιπροσωπεύει τις εταιρίες Maver Italy και Maver UK στην Ελληνική αγορά ήρθε µε το νέο διακριτικό τίτλο Elite for fishermen (φωτ. 4), και έφερε κοντά στους επισκέπτες τις νέες εταιρίες - αντιπροσωπείες της και πολλά προϊόντα, πάντα µε γνώµονα την ποιότητα, ενώ συµµετείχε και µε αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις. 

Η εταιρεία Lamdanet που από το 2006 αντιπροσωπεύει τις εταιρίες Maver Italy και Maver UK στην Ελληνική αγορά ήρθε µε το νέο διακριτικό τίτλο Elite for fishermen (φωτ. 4), και έφερε κοντά στους επισκέπτες τις νέες εταιρίες – αντιπροσωπείες της και πολλά προϊόντα, πάντα µε γνώµονα την ποιότητα, ενώ συµµετείχε και µε αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.

Η Αrcofil, µε την πλούσια γκάµα ειδών αλιείας από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει, όπως τις πετονιές Asso, την ολοκληρωµένη σειρά Fladen, τα εξειδικευµένα µολύβια Turcana, τα είδη αλιείας Filpesca, και βέβαια τη µεγάλη γκάµα νηµάτων Dyneema και Dacron (φωτ. 5).

Η Αrcofil, µε την πλούσια γκάµα ειδών αλιείας από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει, όπως τις πετονιές Asso, την ολοκληρωµένη σειρά Fladen, τα εξειδικευµένα µολύβια Turcana, τα είδη αλιείας Filpesca, και βέβαια τη µεγάλη γκάµα νηµάτων Dyneema και Dacron (φωτ. 5).

Η εταιρία BigGame (φωτ. 6), εισάγει εξειδικευµένο εξοπλισµό για ψάρεµα από το σκάφος αλλά και την ακτή, και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα, για όλες τις απαιτητικές τεχνικές αλιείας.

Η εταιρία BigGame (φωτ. 6), εισάγει εξειδικευµένο εξοπλισµό για ψάρεµα από το σκάφος αλλά και την ακτή, και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα, για όλες τις απαιτητικές τεχνικές αλιείας.

Η εταιρία ΑΛΣ - Βαρουξή (φωτ. 7) όπου εισάγει µεταξύ άλλων τα ποιοτικά τεχνητά δολώµατα Lucky Craft και τις εξαιρετικές πετονιές Seaguar ήταν εκεί.

Η εταιρία ΑΛΣ – Βαρουξή (φωτ. 7) όπου εισάγει µεταξύ άλλων τα ποιοτικά τεχνητά δολώµατα Lucky Craft και τις εξαιρετικές πετονιές Seaguar ήταν εκεί.

Η εταιρία Kalantzakis Lures (φωτ. 8), µε γκάµα εµπλουτισµένη γκάµα από ποιοτικούς οίκους εξειδικευµένου εξοπλισµού αλιείας.

Η εταιρία Kalantzakis Lures (φωτ. 8), µε γκάµα εµπλουτισµένη γκάµα από ποιοτικούς οίκους εξειδικευµένου εξοπλισµού αλιείας.

Η εταιρία J. Sardalos & Sons LTD (φωτ. 9) , όπου εκτός της Zebco (ενός από τους µεγαλύτερους οµίλους ειδών αλιείας στην Αµερική), αντιπροσωπεύει και γνωστούς οίκους ποιοτικού εξοπλισµού για το ψάρεµα, τόσο από το σκάφος όσο και από την ακτή.

Η εταιρία J. Sardalos & Sons LTD (φωτ. 9) , όπου εκτός της Zebco (ενός από τους µεγαλύτερους οµίλους ειδών αλιείας στην Αµερική), αντιπροσωπεύει και γνωστούς οίκους ποιοτικού εξοπλισµού για το ψάρεµα, τόσο από το σκάφος όσο και από την ακτή.

Η Efishing.gr (φωτ. 10) επίσηµος αντιπρόσωπος της Μ&W INTERNATIONAL, έδωσε το παρών παρουσιάζοντας καινοτόµα, υψηλής ποιότητας και αποτελεσµατικά προϊόντα για νέες τεχνικές ψαρέµατος.

Η Efishing.gr (φωτ. 10) επίσηµος αντιπρόσωπος της Μ&W INTERNATIONAL, έδωσε το παρών παρουσιάζοντας καινοτόµα, υψηλής ποιότητας και αποτελεσµατικά προϊόντα για νέες τεχνικές ψαρέµατος.

Η Deep Fishing (φωτ. 11) που δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελµατικής αλιείας, µε την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών µηχανισµών DEEPFISHING για ψαρέµατα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ, συµµετείχε και αυτή στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014, και εκτός από τους ηλεκτρονικούς µηχανισµούς, παρουσίασε κι εξειδικευµένο εξοπλισµό για απαιτητικές τεχνικές όπως jigging, συρτή βυθού, βαθιά καθετή και συρτή µε µολύβι φύλακα. 

Η Deep Fishing (φωτ. 11) που δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελµατικής αλιείας, µε την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών µηχανισµών DEEPFISHING για ψαρέµατα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ, συµµετείχε και αυτή στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014, και εκτός από τους ηλεκτρονικούς µηχανισµούς, παρουσίασε κι εξειδικευµένο εξοπλισµό για απαιτητικές τεχνικές όπως jigging, συρτή βυθού, βαθιά καθετή και συρτή µε µολύβι φύλακα.

Η DBS Fishing (φωτ. 12) µε µια γκάµα εξειδικευµένου εξοπλισµού για jigging, µολύβι φύλακα και άλλες τεχνικές που απαιτούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, πρόσφερε τις δικές της προτάσεις και λύσεις. 

Η DBS Fishing (φωτ. 12) µε µια γκάµα εξειδικευµένου εξοπλισµού για jigging, µολύβι φύλακα και άλλες τεχνικές που απαιτούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, πρόσφερε τις δικές της προτάσεις και λύσεις.

Η εταιρία Dolphin (φωτ. 13), κατασκευάζει ηλεκτρικούς µηχανισµούς από άριστης ποιότητας υλικά, µε υψηλού επιπέδου φινίρισµα και παρέχει εξαιρετικές τιµές και εγγύηση εφ όρου ζωής.

Η εταιρία Dolphin (φωτ. 13), κατασκευάζει ηλεκτρικούς µηχανισµούς από άριστης ποιότητας υλικά, µε υψηλού επιπέδου φινίρισµα και παρέχει εξαιρετικές τιµές και εγγύηση εφ όρου ζωής.

Η επιχείρηση Ιωάννης Κτιστάκης (φωτ. 14), προσφέρει στο αγοραστικό κοινό βαρίδια υψηλής ποιότητας για πάνω από µισό αιώνα, τόσο για ερασιτεχνική, όσο και για επαγγελµατική χρήση.

Η επιχείρηση Ιωάννης Κτιστάκης (φωτ. 14), προσφέρει στο αγοραστικό κοινό βαρίδια υψηλής ποιότητας για πάνω από µισό αιώνα, τόσο για ερασιτεχνική, όσο και για επαγγελµατική χρήση.

Η εταιρία Αφοι Ρογδάκη OE (φωτ. 15), µε τη δυναµική της πορεία στην εισαγωγή ειδών αλιείας και την κατασκευή πολυεστερικών σκαφών, συµµετείχε δυναµικά, αφού είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος µεγάλων οίκων του εξωτερικού µε αντικείµενο τα είδη αλιείας, όπως τη LINEA EFFE SPA και την TUBERTINI HIGH QUALITY. 

Η εταιρία Αφοι Ρογδάκη OE (φωτ. 15), µε τη δυναµική της πορεία στην εισαγωγή ειδών αλιείας και την κατασκευή πολυεστερικών σκαφών, συµµετείχε δυναµικά, αφού είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος µεγάλων οίκων του εξωτερικού µε αντικείµενο τα είδη αλιείας, όπως τη LINEA EFFE SPA και την TUBERTINI HIGH QUALITY.

eidh_alieias_16

Η Αnglermania Trading LTD (φωτ. 16), µας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουµε έναν πραγµατικά ποιοτικό εξοπλισµό αλλά και µεταξύ άλλων τα προϊόντα των παγκοσµίου φήµης κορυφαίων κατασκευαστών τεχνητών δολωµάτων DUO International και Fish Arrow Japan.

Η Lucky Fishing (φωτ. 17), παρουσίασε προϊόντα που εισάγει σε αποκλειστική διάθεση, όπως τα πασίγνωστα καλάµια Xzoga και τον εξοπλισµό Shimatsu.

Η Lucky Fishing (φωτ. 17), παρουσίασε προϊόντα που εισάγει σε αποκλειστική διάθεση, όπως τα πασίγνωστα καλάµια Xzoga και τον εξοπλισµό Shimatsu.

Η εταιρία toagkistri.gr (φωτ. 18), εισάγει εξειδικευµένο εξοπλισµό για τις περισσότερες τεχνικές ψαρέµατος από σκάφος και ακτή. Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014 παρουσίασε µια σειρά από νέα προϊόντα για την τεχνική του slow jigging από τις Ιαπωνικές εταιρίες Xesta, HOTS, Angler’s Republic.

Η εταιρία toagkistri.gr (φωτ. 18), εισάγει εξειδικευµένο εξοπλισµό για τις περισσότερες τεχνικές ψαρέµατος από σκάφος και ακτή. Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2014 παρουσίασε µια σειρά από νέα προϊόντα για την τεχνική του slow jigging από τις Ιαπωνικές εταιρίες Xesta, HOTS, Angler’s Republic.

Η εταιρία Hobby Fishing (φωτ. 19) κατασκευάζει ποιοτικούς µηχανισµούς για βαθιά καθετή, συρτή βυθού, παραγάδι κλπ., τους οποίους ο Γιώργος και Κώστας Πατεστής δοκιµάζουν εντατικά στα δικά τους ψαρέµατα.

Η εταιρία Hobby Fishing (φωτ. 19) κατασκευάζει ποιοτικούς µηχανισµούς για βαθιά καθετή, συρτή βυθού, παραγάδι κλπ., τους οποίους ο Γιώργος και Κώστας Πατεστής δοκιµάζουν εντατικά στα δικά τους ψαρέµατα.

Το Sea-Mountain (φωτ. 20), ένα από τα µεγαλύτερα και πληρέστερα e-shop της χώρας µας, παρουσίασε το εύχρηστο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήµατος και γνώρισε από κοντά φίλους και πελάτες από όλη την Ελλάδα. 

Το Sea-Mountain (φωτ. 20), ένα από τα µεγαλύτερα και πληρέστερα e-shop της χώρας µας, παρουσίασε το εύχρηστο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήµατος και γνώρισε από κοντά φίλους και πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Η Perfect Fishing (φωτ. 21) µε τους αξιόλογους ελληνικής κατασκευής µηχανισµούς συρτής βυθού, βαθιάς καθετής και παραγαδιού.

Η Perfect Fishing (φωτ. 21) µε τους αξιόλογους ελληνικής κατασκευής µηχανισµούς συρτής βυθού, βαθιάς καθετής και παραγαδιού.

Η DNA η οποία σε συνεργασία µε το κατάστηµα Fragoulis Fishing (φωτ. 22) έφερε κοντά στο κοινό τα νέα υδροδυναµικά µολύβια φύλακα και τις καλαµοθήκες της, µε τον εξπέρ της συρτής-µολύβι φύλακα Κώστα Χατζηιορδάνου.

Η DNA η οποία σε συνεργασία µε το κατάστηµα Fragoulis Fishing (φωτ. 22) έφερε κοντά στο κοινό τα νέα υδροδυναµικά µολύβια φύλακα και τις καλαµοθήκες της, µε τον εξπέρ της συρτής-µολύβι φύλακα Κώστα Χατζηιορδάνου.

Η Unigreen (φωτ. 23) µε τα γνωστά σε όλους τους ψαράδες για την ευκολία και την αντοχή ψυγεία της.

Η Unigreen (φωτ. 23) µε τα γνωστά σε όλους τους ψαράδες για την ευκολία και την αντοχή ψυγεία της.

 

Comodo SSL