Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ενοικιάσεις Σκαφών Μostro από τα 6,5 ως τα 10 μέτρα

18 Απριλίου, 2017

Ενοικιάσεις Σκαφών Μostro από τα 6,5 ως τα 10 μέτρα

Η γνωστή σε όλους εταιρεία MOSTRO, αξιοποιώντας τη ναυπηγική και κατασκευαστική της εμπειρία τριανταπέντε και πλέον ετών, εξελίσσεται και επενδύει σε νέα δραστηριότητα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, αυτή της ενοικίασης φουσκωτών σκαφών, αντιμετωπίζοντας δυναμικά τις προκλήσεις της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Απολαύστε τη μαγεία των Ελληνικών νησιών με τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές τους με ένα αξιόπιστο φουσκωτό σκάφος Mostro!

Η ενοικίαση φουσκωτού είναι πλέον αρκετά διαδεδομένη και «επίκαιρη». Ακόμα και όσοι δεν μπορούν να έχουν ένα μεγάλο σκάφος λόγω φορολογίας και κόστους συντήρησης, μπορούν εύκολα να νοικιάσουν ένα σκάφος με τη παρέα και να ζήσουν τις ομορφιά του ναυτικού τουρισμού.

Η Mostro φροντίζει να προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη, με έναν αξιόπλοο και ασφαλές στόλο από τα 6,5 ως και τα 10 μέτρα. Ακολουθούν τα μοντέλα που διατίθονται για ενοικίαση:

Καμπινάτα φουσκωτά σκάφη:
• Mostro CABIN 10
• Mostro CABIN 8
• Mostro Vendetta
• Mostro Spirit 650

Open φουσκωτά:
• Μοstro  Caramel
• Mostro Dolce Vita

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα σκάφη, τον εξοπλισμό  τους καθώς και προτάσεις εκδρομών,  επισκεφθείτε το site www.charteramostro.com

Τηλ. επικοινωνίας  210-6038034-5

Tags
Φουσκωτά Ταξίδι με σκάφος Mostro Ενοικιάσεις Σκαφών [jetpack-related-posts]
Comodo SSL